Senior Software – ISO 9001:2000

Senior Software a obtinut certificarea conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Auditul si certificarea a fost realizata de AJA Registrars, companie acreditata de UKAS (UK). Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

senior software certificare isoSenior Software a obtinut certificarea conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Auditul si certificarea a fost realizata de AJA Registrars, companie acreditata de UKAS (UK). Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Procedurile implementate implementate au ca rezultat oferirea de beneficii extinse in relatia cu clientii. Acestia beneficiaza de o analiza extinsa pre-implementare pentru evaluarea si definirea clara a asteptarilor, resurselor, echipei de implementare si a potentialelor riscuri. Planificarea si eficientizarea timpului de implementare sunt gestionate prin folosirea unor instrumente specializate de management al proiectului, care ofera claritate si trasabilitate in ofertare.

La nivel intern, a fost redefinita arhitectura fluxului informational intre departamentele companiei pentru eficientizarea productiei si a fost consolidat departmentul de testare pentru verificarea si validarea produsului. De asemenea, s-a intensificat si procedurizat monitorizarea satisfactiei clientilor la perioade si in situatii determinate (dupa vanzare, dupa implementare, dupa utilizarea solutiei o perioada etc.).

“Pe o piata concurentiala preocuparea oricarei organizatii este de a fi permanent competitiva, prin castigarea de noi segmente pe piata si prin oferirea de produse si servicii calitativ superioare in comparatie cu competitorii sai. Intr-un astfel de cadru, efortul nostru este de a construi o organizatie valoroasa, axata pe calitate si pe intelegerea nevoilor clientilor nostrii, nu ca slogan – ci ca principiu de functionare. Dupa un efort de aproape un an am reusit sa ne eficientizam fluxurile informationale, sa ne asiguram ca folosim cele mai bune strategii si practici. Concret, principalele noastre directii strategice de dezvoltare sunt bazate pe calitate si inovatie tehnologica, ca baza de zi cu zi a relatiei echipei noastre cu clientii.Certificarea conform standardelor ISO premerge o noua serie de certificari tehnologice pe care ne-am propus sa le implementam in companie in viitorul apropiat.”
A declarat Daniel Toma, Managing Director la Senior Software.

Despre SeniorERP:
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii: Indicatori logistici (ex: Timpi pregatire comanda; Grad incarcare parc auto; Rotatia stocurilor) sau indicatori de vanzari (ex: Numar documente; Valoare medie document; Adaos comercial/rata profitului; Numar pozitii pe document; Numar produse vandute; Numar clienti activi; Perioada medie de incasare; Grad de neincasare; Volum retururi; Discount mediu etc.).

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, considerata a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil si in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server de pana acum, conceput sa stea la baza urmatoarei generatii de retele, aplicatii si servicii web. Odata cu implementarea SeniorERP pe noua platforma, avand avantajul finalizarii transferului clientilor pe sistemul de baze de date SQL Server 2005, se deschid noi capabilitati de dezvoltare, livrare si administrare de functionalitati, confortul unei retele securizate si cresterea eficientei tehnologice a organizatiei, in conditiile reducerii semnificative a costurilor de intretinere. Aplicatia integreaza de asemenea tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, ce ofera beneficii extinse si costuri reduse pentru upgrade si deployment.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software:
SeniorERP este o solutie ERP pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este o companie membra a Senior Group. ( www.seniorgroup.ro )

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework.Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL – agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Rometkin – Ulker, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

close-link
close-link
close-link
close-link