HR Analytics - Aplicatia moderna de analiza KPI si raportare avansata pentru HR

Peste 70 de indicatori cheie predefiniti | Hiring | Termination | Payroll


HR Analytics

Analize rapide si rapoarte detaliate cu privire la resursa umana

Analizeaza cu usurinta un numar mare de indicatori de performanta esentiali pentru afacerea ta!


INDICATORI HR

HR Analytics este o aplicatie performanta, simplu de utilizat, care centralizeaza toate informatiile esentiale din zona de HR, te ajuta sa analizezi datele referitoare la resursa umana la nivel macro si sa le valorifici eficient.

Solutia se integreaza perfect cu alte softuri de management al resursei umane din companie, datele necesare pentru analiza si raportarea situatiilor legate de resursa umana fiind preluate in mod automat, inclusiv din Excel.

Sistemul de analiza HR dispune de grafice si dashboarduri intuitive, in cadrul carora sunt afisati indicatorii cheie de performanta referitori la personalul angajat, contracte, salarizare etc.


HR ANALYTICS

Cu HR Analytics urmaresti si faci analize KPI (Key Performance Indicator) in functie de o multitudine de criterii si de gradul de detaliere dorit

01

Analiza indicatorilor de performanta la nivel macro


Cost / FTE (Full-Time Equivalent)

Overtime cost – cost ore suplimentare

Termination – fluctuatia de personal

Contractual changes – modificari contractuale etc.

02

Agregarea datelor dupa diferite criterii


An / trimestru / luna

Companie, departament, centre de lucru, site

Tipuri de contract (full-time, part-time, fixed term etc.)

Nivelul angajatului / gradul profesional (junior, senior, manager etc.)

Cateva dintre cele mai importante avantaje date de utilizarea solutiei

HR Analytics se conecteaza foarte simplu la orice sistem ERP sau HR din cadrul companiei, de unde preia informatiile care stau la baza celor peste 70 de indicatori inclusi in aplicatie, oferind astfel:

01.

Vizibilitate asupra operatiunilor

Obtii transparenta completa asupra activitatilor realizate de resursa umana: tii usor evidenta orelor de lucru si a nivelului de productivitate, identifici tipare si tendinte, analizezi date pana la cel mai mic detaliu.

02.

Eliminarea situatiilor critice

Identifici situatiile cu risc si cauzele determinante, situatiile care au impact negativ asupra companiei prin analize amanuntite.

03.

Decizii informate si strategii testate

Definesti situatii posibile si descoperi impactul pe care le-ar putea avea acestea asupra businessului prin previziunile rezultate din scenarii de tip what-if, iar in functie de acestea alegi cursul de actiune care se potriveste cel mai bine pentru afacerea ta.

04.

Control crescut prin date corecte si detaliate

Interpretezi corect si complet datele de HR utilizand selectoarele de categorii de experienta, de tipuri de contract si nu numai, ceea ce determina valorificarea eficienta a informatiilor si cresterea controlului asupra afacerii.

De ce sa alegi aplicatia HR Analytics?

HR Analytics asigura transparenta operationala si ofera informatii utile in timp real tuturor factorilor decizionali (Director HR, Manager etc.) din companie

Aplicatia de analiza si raportare HR este de un real folos companiilor care urmaresc sa obtina o imagine clara, de ansamblu, asupra resursei umane si o vizualizare dinamica si in amanunt a datelor relevante pentru business. Informatiile pot fi vizualizate usor – datorita reprezentarilor grafice din aplicatie – si la nivelul de detaliere dorit.


HR ANALYTICS

Indicatori specifici urmariti si analizati

Aplicatia de analiza si raportare HR ofera peste 70 de indicatori de analiza KPI predefiniti. Mai jos am expus cateva exemple de KPI care sunt urmariti si analizati cu ajutorul HR Analytics.

Situatia angajatilor dupa gen, varsta sau nivelul de specializare

Performanta si progresul angajatilor dupa diferite criterii

Costuri de salarizare si alte costuri cu personalul

Timpul de lucru pe centre de cost, ore suplimentare si sumele implicate

Evolutia personalului raportata la intervale de timp

Situatia contractelor terminate, rata de conversie

Descopera aplicatia HR Analytics

Employee

Hiring

Dashboard Central

Flexibilitatea solutiei ne-a permis sa implementam particularitatile organizatiei noastre in termeni de buget si, totodata, sa definim reguli clare de validare. Primul lucru pe care l-am observat a fost interfata web intuitiva dar si o mai mare coerenta in date, validari formale si consolidare a informatiilor.

Daniela Petra
CFO
Afla mai multe despre HR Analytics imagine cta

HR ANALYTICS

Afla mai multe despre HR Analytics!

Un consultant Senior Software iti va prezenta pe larg beneficiile unei solutii performante de analiza a datelor cu privire la resursa umana. Profita de pretul special al aplicatiei indiferent de varianta de licentiere pe care o alegi.

close-link
close-link
close-link
close-link