Controlling in CPM. Afla cat de profitabila este afacerea ta!
CPM (Corporate Performance Management) este o solutie software de management al performantei companiei care optimizeaza procesele decizionale ale afacerii. Aceasta combina elementele de planificare si control al performantei companiei cu cele de Business Intelligence, principalele sale functionalitati fiind:
Bugetarea, planificarea si prognoza;
Managementul strategiei;
Raportare;
Dashboard-uri;
Analiza profitabilitatii;
Consolidare financiara;
Analiza;
Scorecard-uri si harti strategice.

Controlling in CPM
Afla cat de profitabila este afacerea ta!

Solicita o demonstratie gratuita a solutiei CPM!

Ce spun clientii:

Am ales sistemul CPM deoarece era necesar sa optimizam procesul de bugetare interna. Solutia de la Senior Software ne ofera atat acces in timp real la informatie cat si posibilitatea de a o modifica oricand, iar prezentarea bugetelor se realizeaza intr-un mod mult mai prietenos decat intr-un simplu Excel.
“Ne-am dorit ca solutia aleasa sa fie multi-societate, sa fie customizabila si sa faciliteze centralizarea si afisarea datelor intr-un mod cat mai simplu de utilizat si interpretat, sa permita preluarea datelor din alte sisteme informatice si eliminarea tranzactiilor intercompany. Solutia CPM imbunatateste vizibil modul de lucru, creste eficienta, reduce erorile si timpul alocat bugetarii.”
Daniela Vasile Director Financiar Porsche Romania
logo-caussade-v1.2Monica Crivatu Director Operatiuni Caussade Semences Est Europa

CPM (Corporate Performance Management – cunoscuta si ca Enterprise Performance Management sau EPM) este o solutie software de management al performantei companiei care optimizeaza procesele decizionale ale afacerii. Aceasta combina elementele de planificare si control al performantei companiei cu cele de Business Intelligence, principalele sale functionalitati fiind:

  • Bugetarea, planificarea si prognoza;
  • Managementul strategiei;
  • Raportare;
  • Dashboard-uri;
  • Analiza profitabilitatii;
  • Consolidare financiara;
  • Analiza;
  • Scorecard-uri si harti strategice.
Meniu