Generare Dashboarduri & Scorecarduri in CPM


dashboarduri interactive | numar nelimitat de scorecarduri in cascada | analiza si planificare intr-o singura platforma | model de date multidimensional

Generare-Dashboarduri-si-Scorecarduri-companie-performanta-management-v2

Dashboarduri & Scorecarduri

Toate datele companiei tale, la un click distanta

Dashboardurile oferite de solutia CPM sumarizeaza in mod facil performanta afacerii tale, prin uimitoare modalitati de vizualizare a datelor.

Sistemul ofera posibilitati unice de transformare a datelor organizatiei in informatii potrivite pentru orice factor decizional, combinand o varietate mare de instrumente de masurare, vizualizari de date, harti, grafice, widgeturi, tabele si alte tipuri de obiecte cu capabilitati puternice de analiza precum segmentare, previzionare, functii de timp.

Video: Afla cu solutia CPM cat de profitabila este afacerea ta!

Cu ajutorul solutiei CPM combini date din orice sursa pentru a afisa si monitoriza in mod eficient statusul indicatorilor cheie ai intregii companii, fara sa fie necesara scrierea niciunei linii de cod. Poti afla, de exemplu, cat de profitabila este afacerea ta, din doar cateva clickuri. Vezi video si afla mai multe detalii!

Video: Afla cu solutia CPM cat de profitabila este afacerea ta!

Cu ajutorul solutiei CPM combini date din orice sursa pentru a afisa si monitoriza in mod eficient statusul indicatorilor cheie ai intregii companii, fara sa fie necesara scrierea niciunei linii de cod. Poti afla, de exemplu, cat de profitabila este afacerea ta, din doar cateva clickuri. Vezi video si afla mai multe detalii!


o singura platforma

Dashboarduri interactive si capabilitati de analiza si planificare

Orice element afisat in dashboarduri este interactiv, sincronizat cu toate celelalte componente de pe ecran si automat conectat la baza de date din care provine. Datorita modelului sau de date multidimensional, informatiile din orice baza de date sunt utilizate in cadrul analizelor ca si cand ar apartine sistemului CPM.

Stii in orice moment unde se afla afacerea ta

Solutia CPM cuprinde capabilitati de analiza si planificare intr-o singura platforma si permite urmarirea facila a performantelor in functie de obiective.

Masuri unificate, valori si ierarhii pentru datele planificate, previzionate si efective nu fac posibila doar construirea facila a dashboardurilor, ci totodata le permit utilizatorilor sa extinda imediat comparatiile variatiilor catre orice nivel de detaliere si de-a lungul oricarei dimensiuni de analiza.

Sistemul ofera toate functionalitatile necesare pentru a traduce in mod eficient strategia companiei in scorecarduri si harti strategice semnificative, pentru a comunica obiectivele cheie in cadrul organizatiei si pentru a monitoriza executia activitatilor operationale.

Urmaresti usor indicatorii cheie si conturezi strategiile potrivite

Poate fi urmarita cu usurinta evolutia tuturor indicatorilor cheie, iar obiectivele stabilite pot fi comparate cu performantele efective la diferite niveluri de detaliere, luand in considerare inclusiv impactul schimbarii obiectivelor de-a lungul timpului.

Prin integrarea BI si CPM in acelasi mediu, procesele de formulare si implementare a strategiei sunt conectate cu cel de planificare. Initiativele pot fi traduse in planuri strategice, iar planurile strategice pot fi integrate cu usurinta in procesele de planificare financiara si operationala.

Transforma obiectivele organizatiei in obiective individuale

Functionalitatile din CPM permit traducerea obiectivelor companiei la nivel de departamente, cat si explorarea si analiza aspectelor care influenteaza indicatorii de performanta, sistemul dispunand totodata de alerte si notificari pentru reactii in timp real.

Obiective clare

Tehnologia sistemului permite realizarea unui numar nelimitat de scorecarduri in cascada. Astfel, obiectivele companiei pot fi traduse cu usurinta in obiective departamentale clare si comune, ceea ce le va permite tuturor sa lucreze pentru indeplinirea acelorasi obiective.

Analiza & Explorare

Integrarea componentei de management al performantei cu capabilitatile de Business Intelligence le permite utilizatorilor sa analizeze imediat orice trend evidentiat de un scorecard si sa exploreze evenimentele si dinamica care afecteaza diferitii KPI pana la cel mai mic nivel de detaliere.

Alerte & Notificari

Sistemul defineste facil alertele de culori bazate pe praguri, oferind claritate asupra hartilor strategice si scorecardurilor. Orice alerta poate sa declanseze transmiterea automata a unei notificari sau a unui raport, oferindu-i fiecarui utilizator in parte feedback imediat si personalizat in legatura cu potentiale probleme, exceptii si deviatii.

Pagina urmatoare: Consolidare Financiara

Sistemul CPM te ajuta sa obtii raportare eficienta la nivel de grup si control financiar complet. Solutia elimina procesele consumatoare de timp si ofera un mod de lucru fara restrictii. Afla detalii despre cum poti gestiona si monitoriza facil procesul de consolidare financiara!

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea completa a Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link