Optimizeaza procesele de planificare a bugetelor

Procesul de planificare a bugetelor companiei este mai eficient, mai sigur si mai usor de controlat, pentru ca, spre deosebire de Excel, mediul de planificare multidimensional al sistemului CPM reuneste intr-un singur loc informatiile provenite din diverse surse, oferind in plus: validarea si auditarea datelor, fluxuri de lucru complexe si securitate ridicata.

Platforma moderna pe care este dezvoltat sistemul CPM faciliteaza integrarea planurilor strategice, financiare si operationale, precum si controlul complet al performantei la nivelul intregii organizatii.

Cu ajutorul solutiei CPM planifici extrem de simplu fluxuri de bugetare care sa corespunda nevoilor companiei. Afla mai multe din video-ul alaturat!

Fluxuri de lucru integrate

Fluxurile de lucru create cu ajutorul solutiei CPM pot include alerte sau email-uri conditionate, celule blocate, declansarea automata a anumitor evenimente, precum si procese de auditare si validare a datelor.

Etapele de planificare bugetara pot fi create cu usurinta si corelate cu ciclurile de aprobare agreate la nivel de organizatie.

Aceste cicluri pot include transmiterea de rapoarte personalizate in Word sau Excel catre anumiti utilizatori la ore predefinite sau in momentul in care are loc un eveniment.

Rapoartele generate sunt complet interactive si le permit utilizatorilor sa interactioneze rapid cu datele, conform profilelor de securitate pe baza de roluri.

Fluxuri de lucru predefinite planificare si bugetare cpm
Fluxuri de lucru predefinite planificare si bugetare cpm

Solutia CPM le permite utilizatorilor sa modeleze in mod eficient procesele de business prin configurarea facila a unui set de reguli predefinite.

Toate operatiunile necesare pentru realizarea de planificari, previzionari si simulari la nivel de companie sunt automatizate: alocari, eliminari, conversii, initializari, consolidari de sus in jos si de jos in sus, calcule multidimensionale si numai.

Cu ajutorul solutiei de bugetare poate fi generat un numar nelimitat de versiuni si scenarii de planificare, fiind astfel mai facila urmarirea evolutiei previziunilor si a planurilor in timp, precum si compararea lor cu rezultatele.

Performanta nemaintalnita

Solutia CPM ofera aceeasi performanta ridicata chiar si in cazul volumelor mari de date, al modelelor complexe de business sau in cazul existentei a sute de utilizatori

Toate modificarile realizate asupra datelor sunt in mod automat raspandite de-a lungul dimensiunilor si ierarhiilor, sistemul CPM oferind instant o imagine de ansamblu asupra impactului oricarei variatii

Datele pot fi modificate oricand, intr-un mod controlat, in timpul procesului de previzionare sau planificare bugetara, simuland efectul unui nou scenariu asupra intregului model de business

Planificare & Bugetare sistem cpm

Sistemul CPM detine un set puternic de functionalitati avansate care ofera flexibilitate si eficienta ridicata a proceselor de inserare a datelor, asigurand fiabilitatea informatiilor: validari automate, mod de lucru offline, conversii valutare, calcule in timp real, modele complexe de alocare a datelor. In acelasi timp, sistemul acorda o importanta ridicata trasabilitatii informatiilor, dupa cum se poate observa si in acest VIDEO

Meniu
close-link

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea completa a Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link