SOLUTIA CPM

Planificarea Integrata a Afacerii cu CPM / EPM software

Unificati planificarea strategica, financiara si operationala intr-o singura platforma de afaceri!

software financiar Enterprise Performance Management EPM Romania

MANAGEMENTUL PERFORMANTEI

Abordarea integrata a planificarii afacerii

Vazuta ca un set de bune practici, planificarea integrata a afacerii devine rapid noul standard pentru activitatile moderne de planificare. In cadrul planificarii integrate a unei afaceri este realizat un plan cu informatii din toate departamentele, care ia in considerare toate aptitudinile, resursele si capabilitatile de productie pentru a asigura potentialul maxim pentru succes.

Spre deosebire de activitatile anuale de planificare traditionale, planificarea integrata a afacerii este un proces continuu, cu revizuiri si ajustari constante.

planificarea afacerii – EPM enterprise performance management

Planificarea integrata a afacerii – beneficii

Identificarea mai usoara a posibilitatilor de scadere a costurilor

Transparenta performantei la nivelul intregii companii

Responsabilitate asupra rezultatelor

Alinierea obiectivelor strategice, operationale si financiare

Identificarea rapida a oportunitatilor de crestere

Facilitarea parteneriatelor de business

Accesul la aceeasi informatie pentru toti membrii echipei

Automatizarea proceselor, inlocuind activitatile manuale

Enterprise Performance Management – solutii de planificare integrata a afacerii

Combinarea capabilitatilor de Business Intelligence cu cele de management al performantei, modul inteligent de introducere a datelor si un singur set de date disponibile ii permite sistemului CPM sau EPM (Enterprise Performance Management) sa sustina toate activitatile implicate de o abordare integrata a planificarii afacerii.

software financiar bugetare – CPM corporate performance management

Bugetare si raportare

Parmafood a redus timpul de planificare bugetara cu sistemul sistemul CPM / EPM

Parmafood Group Distribution a renuntat la programele de tip Excel si a automatizat complet procesul de planificare bugetara din companie. Cu sistemul CPM / EPM (Enterprise Performance Management) pentru managementul performantei, distribuitorul din Bucuresti a redus cu 50% timpul alocat pentru pregatirea bugetelor si a rapoartelor.

planificarea integrata a afacerii – planificare bugetara financiara CPM EPM

Decizii mai bune, afaceri mai profitabile

Avand la indemana solutii software pentru analize financiare si planificari bugetare detaliate, obtii o perspectiva corecta, usor de interpretat, pe tot parcursul procesului decizional: de la colectarea datelor la analiza informatiilor, de la stabilirea obiectivelor si luarea deciziilor, de la executie la monitorizarea rezultatelor.


Revolutia planificarii integrate

Planificarea integrata a afacerii pe departamente

Planificarea integrata a afacerii este un model care ofera acuratetea planificarii si performanta organizatiei prin alinierea functiilor de planificare strategica, finante, HR, lant logistic, vanzari si marketing.

Fara sincronizare, procesul costisitor de pregatire a unui plan anual nu va avea impact asupra actiunilor si strategiei organizatiei. Planificarea integrata a afacerii oferita de solutia CPM / EPM (Enterprise Performance Management) arata cum o platforma decizionala unica poate promova parteneriatul si comunicarea si cum poate favoriza alinierea intre diferite departamente, ducand performanta organizatiei la un nivel superior.

planificarea integrata a afacerii – performance management software

Multumita procesului de planificare strategica a afacerii, consiliul de directori poate evalua mai multe initiative si le poate selecta pe cele ideale pentru un plan strategic multi-anual, astfel stabilind si o baza financiara pentru intreaga organizatie.

Alocarea capitalului pentru fiecare initiativa poate fi ajustata pentru a stabili cele mai bune mijloace si strategii. De asemenea, mai multe planuri pot fi create si comparate intre ele inainte de angajamentul final cu ajutorul solutiilor software financiare CPM / EPM.

Planificarea cererii realizata in softul de analiza bugetara si planificare EPM ii ofera departamentului de vanzari statistici avansate si instrumente de predictie pentru a modela vanzarile catre clienti, tiparele de oferta si evenimentele externe, precum promotii si campanii de marketing, simultan cu reducerea inacuratetii, a vanzarilor pierdute, precum si a timpului de introducere a datelor.

Natura integrata a procesului permite compararea continua a cererii cu obiectivul de venit din planul strategic, evidentiind orice lipsuri si facilitand gestionarea acestuia direct in EPM software.

Planificarea resurselor cu CPM / EPM ajuta companiile sa gestioneze eficient provocarile de management al capacitatii prin compararea cerintelor de productie cu forta de lucru disponibila. Astfel, softul pentru managementul performantei (Enterprise Performance Management) ajuta la rezolvarea lipsurilor si barierelor de personal prin usurarea realocarii resurselor si gestionarea procesului de angajare a noilor salariati sau subcontractarea de resurse temporare pentru o abordare mai flexibila.

In final, cheltuielile de HR pot fi estimate cu precizie prin simularea schemelor de salarii, beneficii, mariri salariale, promovari, precum si a costurilor de recrutare.

Componenta de planificare integrata a afacerii ajuta echipele de achizitii si managerii de productie sa interactioneze mai strans ca parteneri strategici. Cerintele de materiale de la productie sunt utilizate ca date de intrare pentru constructia unui plan de achizitii inteligent care permite evaluarea furnizorilor si selectarea acestora in functie de performanta si pret.

Odata ce a fost ales un furnizor, procesul ciclic de planificare integrata a afacerii permite ajustarea automata a planului de productie in functie de timpul de livrare specific, cu programul software de managementul performantei EPM.

Componenta de planificare integrata a afacerii din sistemul software EPM / CPM demonstreaza cum cererea estimata poate fi utilizata ca informatie de intrare pentru planul de productie, asigurand disponibilitatea constanta a produselor la raft, minimizarea risipei si reducerea stocurilor.

Ca parte din planul de productie, costurile fixe si variabile, precum si cerintele de materiale si resurse pot fi de asemenea estimate pentru a facilita alinierea cu departamentele de achizitii si resurse umane si a gestiona lipsurile.

Planificarea integrata a afacerii permite departamentelor de marketing si vanzari sa lucreze ca o singura unitate capabila sa creeze constant noi campanii si idei care maximizeaza valoarea clientilor si sa analizeze imediat cererea pe care o genereaza, crescand generarea de lead-uri si convertirea de oportunitati.

Comunicarea si publicitatea prin canalele de social media sau prin cele traditionale pot fi de asemenea previzionate in softul EPM, pentru un plan complet de marketing.

Planificarea integrata de business ofera biroului financiar un proces de planificare financiara si analiza ce recunoaste instant orice modificare in operatiuni, evidentiind impactul si rezultatul produs de investitii. Rapoartele financiare din platforma de analiza bugetara CPM / EPM includ raportul complet de venituri, balanta financiara si analiza de cash flow pentru a sprijini multiple scheme de evidentiere a informatiilor. Acestea pot fi analizate in detaliu pentru o examinare rapida a performantei companiei.

Integrarea perfecta cu functia de consolidare financiara din sistemul software de analiza financiara CPM permite consolidarea filialelor intr-o singura vizualizare de grup care faciliteaza managementul multi-valuta si reconcilierile intercompany.

Planificarea integrata a afacerii cu softul EPM – beneficii departamente

Planificarea integrata a afacerii depaseste provocarile si constrangerile asociate cu planificarea traditionala, oferind o serie de beneficii pentru fiecare departament din companie, precum:

Creste vizibilitatea si controlul asupra tuturor proceselor

Creeaza o mai buna conexiune intre ciclurile de planificare financiara si analiza, strategie si operatiuni

Stimuleaza planificarea strategica in cadrul proceselor de colectare si selectare a initiativelor

Planificarea integrata a afacerii stimuleaza crearea de valoare in cadrul organizatiei

Ofera suport tehnologic modern pentru parteneriate intre biroul financiar si alte departamente

Conecteaza perfect planificarea financiara si consolidarea

Permite obtinerea de abilitati analitice si strategice de catre functia contabila

Planificarea integrata a afacerii pe departamente bugetare si raportare

Softul EPM pentru planificarea integrata a afacerii ofera analize detaliate, in timp real, cu privire la nivelurile individuale ale aprovizionarii si previziunii cererii si costurilor

Creeaza o conexiune intre nivelurile lantului logistic pentru a permite tranzitia de la o abordare traditionala a cascadarii lantului logistic, unde departamentele lucreaza pe baze de date separate, cu putina sau fara comunicare, catre un plan comun, produs in paralel, care aduce sincronizare completa

Conecteaza lantul logistic cu departamentul financiar pentru a alinia strategia lantului logistic cu obiectivele de business, minimizand riscurile si volatilitatea rezultatelor

Sistemul software de analiza financiara si planificare integrata a afacerii permite anticiparea, prezicerea si adaptarea la schimbarile din piata in timp real datorita previziunii si a analizelor what-if

Planificarea integrata a afacerii pe departamente bugetare si raportare

Inlocuieste multitudinea de instrumente BI si de planificare intr-un singur mediu cu ajutorul platformei decizionale unice CPM / EPM

Creste autonomia utilizatorilor datorita interfetei simple, intuitive a platformei de analiza bugetara, care nu necesita programare, reducand astfel efortul de mentenanta IT

Permite construirea unei surse de date unice, de incredere, definita de un set omogen si complet de metadate, prin integrarea datelor din orice aplicatie sau baza de date existenta

Software EPM permite gestionarea accesului utilizatorilor prin intermediul unui model de securitate robust si flexibil

Reduce costul total de implementare a sistemului datorita unui sistem unic de licentiere si a timpului redus de implementare

EPM system - planificarea integrata a afacerii, management performanta

Creste cererea prin campanii eficiente de marketing, facilitand alinierea intre departamentele de vanzari si de marketing

CPM / EPM software ofera cifre istorice de performanta pentru estimarea rezultatelor viitoare ale afacerii si pentru analiza influentei comportamentului clientilor folosind tehnologia predictiva si inteligenta artificiala

Permite directorilor de vanzari sa aloce automat obiective strategice pentru canale de vanzare si pentru produse, folosind reguli avansate de business

Sistemul inteligent EPM gestioneaza transmiterea, revizuirea, aprobarea si versionarea bugetelor si a previziunilor, precum si comentariile, prin intermediul unui flux de lucru automat

managementul performantei – software financiar, vanzari si marketing

Se asigura ca planul de productie este tot timpul sprijinit cu resurse suficiente datorita sincronizarii cu departamentul de productie

Umple golurile de personal prin realocare intre departamente, angajari permanente sau subcontractarea resurselor temporare folosind managementul inteligent al resurselor

Sistemul CPM (Corporate Performance Management) estimeaza cu precizie costurile cu personalul si evalueaza impactul promovarilor, a cresterilor salariale si a beneficiilor

Monitorizeaza constant cheltuielile cu resursa umana prin intermediul unui dashboard personalizat

software bugetare Enterprise Performance Management - planificare afacere departamente

Rezolva problemele de planificare bugetara cu un singur software de analiza financiara!

CPM / EPM (Enterprise Performance Management) este singura solutie de pe piata care combina cu succes capabilitatile de management al performantei cu cele de Business Intelligence.

Astfel, obtii control total asupra proceselor de bugetare si planificare financiara si reusesti sa iti atingi obiectivele de crestere ale companiei cu cele mai noi tehnologii disponibile.

Software CPM / EPM – setul complet de functionalitati

CPM / EPM (Enterprise Performance Management) este singura platforma software care ofera o arhitectura unica pentru planificare si analiza avansata, permitand crearea unei legaturi ferme intre datele de performanta si planificarea strategica, financiara si operationala. Cateva capabilitati cheie ale solutiei CPM ofera avantaje organizatiilor in ceea ce priveste planificarea integrata a afacerii.

Setul complet de functionalitati cpm epm performanta si planificarea strategica, financiara si operationala

Arhitectura unica, integrata, pentru BI si Managementul Performantei

Management integrat al fluxurilor de lucru

Sistemul software CPM / EPM permite versionarea inteligenta

Consolidare financiara si contabilitate de leasing integrata

Capabilitati de neegalat pentru introducerea datelor

Interactiune si alocare multidimensionala

Modelare dinamica si management scenarii in platforma EPM

Machine learning si prognoza predictiva

Functii de timp precum an, perioada sau ciclu anterior

Comentarii si atasamente la nivel de celula

Suport multilingv in sistemul de planificare a afacerii CPM / EPM

Integrare Office avansata

Instrumente de colaborare

Virtualizarea datelor

close-link
close-link
close-link
close-link