Capabilitati unice de analiza a datelor

Sistemul CPM ofera o serie de grafice avansate, inclusiv: heat map, treemap, waterfall, bubble chart si radar. Afla mai multe despre cum favorizeaza rapoartele din CPM procesele decizionale din cadrul companiei din video-ul alaturat.

Design-ul complet responsive al aplicatiei permite ca rapoartele sa poata fi create fara niciun fel de cod si transmise imediat catre orice tip de device.

O functie interactiva de cautare este disponibila la nivelul tuturor ecranelor, datelor, metadatelor si aplicatiilor. Orice rezultat al cautarii poate fi utilizat imediat pentru analize amanuntite sau ca element pentru crearea de noi rapoarte.

Mecanismele de alerta si transmitere a informatiilor permit notificarea automata a factorului de decizie potrivit de fiecare data cand are loc un eveniment important.

Analizeaza datele in profunzime

Un set unic de functionalitati le permite utilizatorilor sa se mute rapid de la vizualizari de ansamblu la analize extrem de detaliate, identificand factorii care au generat modificarile, descoperind tiparele ascunse si intelegand tendintele de perspectiva:
cautare in jos icon pagina secundara

Cautare in jos

cauta oriunde icon pagina secundara

Cautare oriunde

functii analitice de business icon pagina secundara

Functii analitice de business

functii de timp predefinite icon pagina secundara

Functii de timp predefinite

disecare icon pagina secundara

Segmentare

pivotare icon pagina secundara

Pivotare

filtrare icon pagina secundara

Filtrare

sortare icon pagina secundara

Sortare

O singura versiune de adevar

Sistemul CPM combina interfata intuitiva de tip drag and drop, un set cuprinzator de grafice si integrarea MS Office cu functii de alertare si raspandire avansata a datelor, care faciliteaza crearea si distribuirea oricarui tip de raport in cadrul organizatiei. Mai mult, toate aplicatiile, rapoartele si analizele sunt actualizate in timp real, sistemul oferind o singura versiune de adevar.

Odata ce au fost distribuite, mediul self-service le ofera utilizatorilor toata libertatea de care au nevoie pentru a personaliza rapoartele si pentru a obtine imediat raspunsuri la intrebarile lor dintr-o sursa de informatii verificata si consistenta.

Managerii pot sa planifice si sa automatizeze livrarea de rapoarte statice sau interactive catre sute de utilizatori, in orice format, asigurandu-se astfel ca angajatii si partenerii primesc informatia corecta la timpul potrivit.

Raportare si Analiza cpm drag & drop
Raportare si Analiza cpm Self-service

Prin intermediul rolurilor de securitate, anumite rapoarte pot fi distribuite la nivelul intregii organizatii sau retele de parteneri, dar utilizatorii vor vedea doar datele pe care sunt autorizati sa le vada. In acelasi timp, capabilitatile multi-lingvistice le permit acestora sa vizualizeze informatia direct in propria limba.

In cadrul mediului modern de raportare de tip self-service orice element de analiza poate fi personalizat prin drag-and-drop. Interfata avansata de tip point-and-click le permite utilizatorilor sa foloseasca orice tip de obiect (grafice, widgets etc.) si sa gestioneze fara efort functiile de filtrare, sortare si alerta, favorizand interactiunea intr-un mod natural si intuitiv cu datele.

Meniu

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea completa a Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link