Raportare & Analiza cu solutia CPM


Business Intelligence incorporat | Functii de cautare & filtrare | Vizualizare interactiva a datelor | Rapoarte personalizate, validate si generate rapid

MANAGEMENTUL PERFORMANTEI IN VANZARI Ce este si ce beneficii aduce spm cpm

Raportare & Analiza

Capabilitati unice de analiza a datelor

Designul complet responsive al aplicatiei permite ca rapoartele sa poata fi create fara niciun fel de cod si transmise imediat catre orice tip de device. De asemenea, solutia pune la dispozitie o functie interactiva de cautare la nivelul tuturor ecranelor, datelor, metadatelor si aplicatiilor. Orice rezultat al cautarii poate fi utilizat imediat pentru analize amanuntite sau ca element pentru crearea de noi rapoarte.

Mecanismele de alerta si transmitere a informatiilor permit notificarea automata a factorului de decizie potrivit de fiecare data cand are loc un eveniment important.


functionalitati unice

Analizeaza datele in profunzime

Un set unic de functionalitati le permite utilizatorilor sa se mute rapid de la vizualizari de ansamblu la analize extrem de detaliate, identificand factorii care au generat modificarile, descoperind tiparele ascunse si intelegand tendintele de perspectiva:

Cautare de tip “drill down”

Cautare de tip “drill through”

Functii analitice de business

Functii de timp predefinite

Operatii de tip slice and dice

Utilizarea tabelelor pivot

Filtrarea in functie de diverse criterii

Sortarea avansata a datelor


Managementul performantei

CPM: platforma unica, ce combina mediul de planificare si bugetare cu functionalitati Business Intelligence

Sistemul ofera o serie de grafice avansate, inclusiv: heat map, treemap, waterfall, bubble chart si radar. Afla mai multe despre cum favorizeaza rapoartele din CPM procesele decizionale din cadrul companiei. Vezi video!

O singura versiune de adevar

Sistemul CPM combina interfata intuitiva de tip drag and drop, un set cuprinzator de grafice si integrarea MS Office cu functii de alertare si raspandire avansata a datelor, care faciliteaza crearea si distribuirea oricarui tip de raport in cadrul organizatiei. Mai mult, toate aplicatiile, rapoartele si analizele sunt actualizate in timp real, sistemul oferind o singura versiune de adevar.

Odata ce au fost distribuite, mediul self-service le ofera utilizatorilor toata libertatea de care au nevoie pentru a personaliza rapoartele si pentru a obtine imediat raspunsuri la intrebarile lor dintr-o sursa de informatii verificata si consistenta.

Managerii pot sa planifice si sa automatizeze livrarea de rapoarte statice sau interactive catre sute de utilizatori, in orice format, asigurandu-se astfel ca angajatii si partenerii primesc informatia corecta la timpul potrivit.

Prin intermediul rolurilor de securitate, anumite rapoarte pot fi distribuite la nivelul intregii organizatii sau retele de parteneri, dar utilizatorii vor vedea doar datele pe care sunt autorizati sa le vada. In acelasi timp, capabilitatile multi-lingvistice le permit acestora sa vizualizeze informatia direct in propria limba.

In cadrul mediului modern de raportare de tip self-service orice element de analiza poate fi personalizat prin drag-and-drop. Interfata avansata de tip point-and-click le permite utilizatorilor sa foloseasca orice tip de obiect (grafice, widgets etc.) si sa gestioneze fara efort functiile de filtrare, sortare si alerta, favorizand interactiunea intr-un mod natural si intuitiv cu datele.

Pagina urmatoare: Generare Dashboarduri & Scorecarduri

CPM iti permite sa sumarizezi performanta afacerii tale, transformand datele organizatiei in informatii potrivite pentru orice factor decizional. Afla detalii despre modalitatile uimitoare de vizualizare a datelor si cum poti sti in orice moment unde se afla afacerea ta!

Ai nevoie de mai multe informatii?
Descarca prezentarea completa a Solutiei CPM!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link