Multinationala Caussade Semences Est Europa isi gestioneaza bugetele cu solutia CPM de la Senior Software

Noutati

solutia de bugetareInfiintata in 2009, Caussade Semences Est Europa SRL face parte din grupul de origine franceza Caussade Semences si se ocupa de coordonarea filialelor din estul Europei: Romania, Ungaria, Bulgaria si Moldova. Aceasta a implementat solutia CPM de la Senior Software, care acopera cu succes activitatea companiei, datorita functionalitatilor de consolidare financiara, raportare, bugetare, planificare si prognoza, analiza profitabilitatii si nu numai.

“Ne-am dorit ca solutia software aleasa sa fie multi-societate, sa fie customizabila – astfel incat sa ne permita sa pastram formatul cu care angajatii erau deja obisnuiti, si sa faciliteze centralizarea si afisarea datelor intr-un mod cat mai simplu de utilizat si interpretat. Mai mult decat atat, era necesar ca aceasta sa permita preluarea datelor din alte sisteme informatice utilizate in companie si eliminarea tranzactiilor intercompany, astfel incat sa putem obtine o viziune realista a profitabilitatii companiei si filialelor. Avand in vedere toate aceste criterii, am implementat solutia CPM de la Senior Software intrucat raspundea cel mai bine necesitatilor noastre.”

A declarat doamna Monica Crivatu – Director Operatiuni Caussade Semences Est Europa.

Inainte de a implementa solutia CPM de la Senior Software, bugetul celor 5 filiale din grupul Caussade Semences Est Europa era realizat in Excel. Deoarece fiecare dintre acestea avea propriul fisier cu mai multe foi de calcul, bugetarea era ingreunata, iar riscul de aparitie a erorilor era foarte ridicat.

Pentru ca este usor de folosit, fara cunostinte de programare, sistemul CPM a permis scaderea timpului dedicat obtinerii rapoartelor necesare pentru procesul de bugetare. Mai mult, cu ajutorul CPM datele au putut fi aduse la un format unitar, usor de interpretat de catre toti angajatii Caussade.

“Solutia CPM imbunatateste vizibil modul de lucru, creste eficienta, reduce erorile, reduce timpul alocat bugetarii si cel mai important, permite afisarea datelor intr-un format usor de interpretat, prin urmare recomand oricarui manager o astfel de solutie.”

A adaugat doamna Monica Crivatu.

Citeste comunicatul de presa integral pe www.seniorerp.ro

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link