Solicita o demonstratie gratuita pentru solutia APS!

senior software logo

Cu solutia APS pentru Planificarea Productiei stii exact ce sa produci, cand sa produci, cu ce oameni si pe ce echipamente!

Senior Software pastreaza confidentialitatea datelor dumneavoastra
secom client wms
delaco client wms
herlitz client wms
alexandrion grup client wms
croco client wms
dinamic 92 client wms

Cu solutia WMS expediem 80% din comenzi in aceeasi zi in care intra. Intervalul de timp, din momentul in care se plaseaza o comanda si pana cand produsul este pregatit de livrare, este foarte scurt. Sunt cazuri in care procesam comanda chiar si in 15 minute.

logo-miababy-wms-bfCatalin Vladescu, CTO Miababy.ro

Cel mai palpabil beneficiu se vede la numarul de linii de comanda dintr-o zi. Cu WMS-ul am inregistrat intr-o perioada de varf si 12.000 de linii operate, fata de 7.500 inainte de implementare. Diferentele sunt majore, mai ales pe controlul stocului si vizibilitate asupra activitatilor din depozit.

logo-royal-computers-wms-bfGeorge Samoila, Director Logistica Royal Computers

Odata cu implementarea sistemului WMS, angajatilor nostri le este destul de usor sa pregateasca comenzile, stiu de la bun inceput la ce rand, nivel sau etaj sa se duca pentru a pregati coletele. Astfel, reusim sa onoram in totalitate comenzile si sa avem o acuratete cat mai mare a stocurilor.

logo-ocean-fish-wms-bfMarius Trifu, CEO Ocean Fish

Implementarea WMS-ului a eficientizat activitatea in depozit cu aproximativ 30%. S-au redus timpii de lucru pe toate operatiunile: picking, preluarea marfii, transferurile de stocuri. Mai mult, numarul livrarilor a crescut cu 35%, iar comenzile s-au onorat in timpii promisi pe site, cu aceeasi echipa in depozit.

logo-libris-wms-bfLaura Teposu, Business Development Director Libris.ro

Printre beneficiile masurate, putem enumera cresterea spatiului de depozitare cu 15% si a productivitatii angajatilor cu 25%. De asemenea, a crescut viteza de prelucrare si transmitere a datelor. In plus, acuratetea pickingului s-a imbunatatit foarte mult, iar greselile din timpul colectarii produselor au scazut sub 1%.

logo-delaco--wms-bfIldiko Uzoni, Logistics Manager Delaco

Beneficiul pe care l-am resimtit imediat dupa Go Live a fost usurinta cu care oamenii din depozit identifica produsele. Timpii de inventariere au scazut cu cel putin 50%, iar prin reorganizarea depozitului s-a obtinut optimizarea spatiului cu cel putin 30%. Am castigat timp, prin urmare, am castigat bani.

logo-marvel-wms-bfBogdan Spatariu, Manager Operatiuni Marvel (protectstore.ro)

Nu poti sa faci saltul calitativ in business daca nu ai armele necesare, iar Senior Software pentru Pro Activ este arma de care aveam nevoie pentru a face diferenta intre noi si ceilalti jucatori de pe piata. Este toolul complet si se identifica cu “ADN-ul” nostru. Go Live-ul a fost ziua in care am intrat intr-o alta etapa.

Alin Ionescu, Director Executiv Pro Activ

Am gasit un suport foarte potrivit in SeniorERP pentru ca este un instrument flexibil, sigur in functionare si cu o interfata simpla si intuitiva pentru utilizator. Evolutia continua a nevoilor noastre a fost pe deplin sustinuta de flexibilitatea si operativitatea echipei Senior Software.

phoenix contact_logo distributie 2019 campanieSilviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania

Implementarea solutiilor integrate de la Senior Software a avut consecinte pozitive in activitatea fiecarui angajat Lumy Tools si ne-a oferit siguranta lucrului bine facut. Cu ajutorul acestora am reusit sa obtinem mai mult timp pentru interpretarea rezultatelor si luarea deciziilor corecte.

Moisa Gheorghe, Director Comercial Lumy Tools

Cel mai important beneficiu pe care ni-l ofera solutiile este cel de a avea o situatie la zi in privinta raportarilor si a bugetarii, ceea ce ne ajuta sa eliminam problema intarzierilor. In industria in care noi activam, implementarea solutiilor ERP si BI sunt, fara indoiala, investitii necesare.

Abram Arpad, Director General Bauder Romania

Cu sistemul APS pentru planificarea si optimizarea productiei:

Planifici cu succes necesarul de materiale

Cu solutia de planificare productie stabilesti cu usurinta necesarul de materiale, iar astfel vei asigura disponibilitatea materiilor prime in cantitatile necesare si in timp util, mentinand in acelasi timp un nivel scazut al stocurilor.
Pentru a determina cu exactitate ce si cand trebuie achizitionat, modulul MRP ia in considerare urmatoarele informatii:

  • planul activitatii de productie – cand trebuie realizat fiecare produs,
  • retetele de productie – lista componentelor fiecarui produs,
  • pasii activitatii de productie si
  • necesarul de materii prime aferent fiecaruia si nu in ultimul rand,
  • timpul de aprovizionare de la furnizor.
Evidentiezi in timp util eventualele probleme

Cu solutia de organizare productie vizualizezi cu usurinta orice situatie anormala aparuta in activitatea de productie. De exemplu, ai planificat o comanda a carei etapa finala este introducerea produselor in cuptor, insa acesta este ocupat si nu mai poate fi utilizat pana in ziua urmatoare. In APS vei putea vizualiza imediat aceasta situatie in care pasii anteriori coacerii sunt facuti intr-o zi, iar coacerea a doua zi si o vei putea remedia in timp util, mutand si celelalte activitati in ziua coacerii.

Reduci/elimini activitatile fara valoare adaugata

Exista situatii in care utilajele implicate in procesul de productie necesita o anumita pregatire intre doua operatiuni diferite. Aceasta pregatire a utilajului pentru operatiunea urmatoare este un exemplu de activitate fara valoare adaugata, dar in acelasi timp necesara. Cu solutia APS de planificare productie vei putea sa reduci la minim timpul dedicat pregatirii utilajelor. Astfel, in loc sa planifici comenzile de client in ordinea in care au sosit, vei putea sa le organizezi in mod optim aplicand regula de minimizare a timpului de pregatire a utilajelor pe care o pune la dispozitie sistemul.

Optimizezi operatiunile de productie

Pornind de la informatii precum: comenzi de client, retete, ordinea pasilor procesului de productie, utilajele disponibile sau alte limitari legate de timpul necesar pregatirii utilajelor, calificarea personalului, starea utilajelor, solutia de organizare productie ofera utilizatorului o planificare detaliata a activitatii pentru perioada imediat urmatoare: minute, ore, zile. Aceasta este afisata sub forma unei diagrame Gantt asupra careia se poate interveni cu usurinta si care ofera o imagine de ansamblu asupra: comenzilor in lucru, a capacitatii de productie, a modului de folosire a resurselor, a pasilor aferenti fiecarei operatiuni si a timpului necesar finalizarii acestora.
In plus, datorita capabilitatilor integrate de planificare a necesarului de materiale (MRP), APS contribuie si la optimizarea stocurilor de materii prime utilizate in procesul de productie.

close-link
close-link
close-link
close-link