Primesti Gratuit aplicatia SFA la implementarea sistemului SeniorERP!

Iar daca ai deja un sistem ERP in companie, beneficiezi de un discount de 50% pentru solutia SFA!

OFERTA speciala pentru producatorii si distribuitorii care lucreaza cu agenti de vanzare pe teren!

Primesti discount de 100% la licentele SFA daca implementezi si solutia SeniorERP sau beneficiezi de un discount de 50% la sistemul SFA daca acesta urmeaza sa fie integrat cu un ERP existent deja in companie.
Oferta se aplica tuturor companiilor interesate, indiferent de numarul agentilor de teren.

Pentru mai multe detalii, completeaza formularul alaturat, iar un consultant Senior Software te va contacta cat mai curand.

* Politica de confidentialitate

Aplicatia SeniorSFA a simplificat modul nostru de lucru fantastic de mult. Colegii mei merg in teren, preiau comenzile de la client, acestea ajung intr-un timp extrem de scurt la sediu si, odata pregatita marfa, se genereaza factura cu o singura tasta, ceea ce ne-a usurat fantastic de mult munca. In plus, ne-a ajutat sa optimizam foarte mult cuantumul vanzarilor, in sensul ca urmarim mult mai atent cum performeaza produsul la client, avem un istoric, il monitorizam. Am scazut foarte mult si retururile deoarece colegii mei au putut sa vada si un istoric al retururilor si, astfel, au putut optimiza unde sunt probleme si au decis ce solutii se pot lua pentru a diminua acest procent.

Marius Chiorean, Property Manager Binal Mob (Lactate Torockoi)

Solutia SFA ne-a permis sa orientam reprezentantii de vanzari catre zonele cu cerere mai ridicata si sa conturam strategii pentru zonele in care cererea era mai scazuta, astfel incat sa inregistram cresteri si in aceste segmente. Mai mult, cu SFA am redus destul de mult timpii de procesare a comenzilor. Acum, agentul ajunge la client, introduce comanda in sistem si aceasta nu trebuie sa mai treaca printr-un alt departament pana sa ajunga in depozit ca sa fie procesata. Cu SFA, orice informatie este procesata direct de pe teren, fara erori, fiecare comanda fiind preluata imediat in sistem, fara intermediari.

Adrian Buica, IT Manager Sano Vita

Senior Software: unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor!

450+
Implementari de succes
18
Ani de experienta
160+
Angajati
11%
Crestere CA in 2020

Bucuresti – Sediu central: Bd. Tudor Vladimirescu 45, Tati Center

Cluj-Napoca: Str. Bucuresti nr. 16, et.1

Constanta: Bd. Mamaia nr. 208, et. 3

Iasi: Bd. Socola 206A-208, Granit Business Center, Et. 4

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link