VIDEO: Stabilirea unui flux de bugetare cu solutia CPM

Descopera cat de usor poti gestiona bugetele companiei cu solutia CPM - solutia interactiva de bugetare, raportare si analiza!

Solutia CPM (Corporate Performance Management – cunoscuta si ca Enterprise Performance Management sau EPM), aduce toate procesele decizionale ale companiei intr-o singura platforma – de la bugetare, planificare si previzionare, pana la analiza profitabilitatii, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiara. Astfel, vei avea:

Bugetare si raportare financiara

Rapoarte financiare consolidate

Reconcilieri intercompany

Analize de cost si profitabilitate

Analize de cost bazate pe activitate

P&L, planificare cash flow, previzionare

Managementul creditului

Harti strategice si scorecard-uri

Simulare scenarii multiple

Solutia CPM permite un management mai usor al bugetelor, intr-o singura platforma care ofera:

Fluxuri de lucru

Pot fi construite, personalizate si gestionate orice fel de fluxuri de lucru, de la cele simple de aprobare, pana la procese complexe de bugetare, multi-companie si multi-valuta.

Analize complexe

Sistemul asigura un control sporit asupra tuturor proceselor din companie si permite gestionarea si personalizarea de dashboard-uri multiple. Utilizatorii pot realiza analize amanuntite si pot interactiona in timp real cu datele analizate in functie de nivelul lor de securitate.

Planificare si simulare

Solutia CPM ofera posibilitatea de a planifica mai multe variante de buget si asigura un mediu de planificare multidimensional in cadrul caruia poti realiza scenarii si simulari privind impactul evenimentelor viitoare asupra evolutiei indicatorilor.

Integrare cu MS Office

Functionalitatile avansate ale solutiei ofera posibilitatea de a transmite rapoarte Excel sau Word personalizate la momente programate sau cand un anumit eveniment are loc.

Clienti Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link