Beneficiaza de cele mai noi solutii software, fara restrictii in ceea ce priveste:

Modalitatea de livrare:

On-Premise

Livrarea unei solutii in regim On-Premise presupune instalarea locala, pe infrastructura hardware detinuta de client, si implica achizitionarea unor licente pentru fiecare utilizator in parte. Clientul are drept de proprietate asupra acestor licente.

Toate solutiile Senior Software pot fi achizitionate in regim On-Premise.

On-Demand

Livrarea On Demand, sau Online, presupune instalarea aplicatiei pe serverele furnizorului de software sau in cloud. Acestea pot fi accesate in timp real, din orice locatie, pe baza de drepturi de acces la nivel de utilizator, contra unui abonament lunar.

Spre exemplu, clientii care au implementat SeniorERP in varianta online au beneficiat de costuri initiale de achizitie mult mai mici. Afla mai multe de la un consultant Senior Software!

Disponibilitatea:

In ultima perioada aplicatiile mobile sunt tot mai intalnite in mediul de afaceri, avand in vedere avantajele pe care le ofera: acces rapid la informatii din orice locatie, dimensiunile mici ale device-urilor pe care functioneaza, comunicare in timp real intre angajatii de pe teren si cei de la birou, interfete usor de utilizat si multe altele.

Spre exemplu, solutiile dedicate activitatilor de vanzare si promovare – SeniorCRM si SeniorSFA, precum si solutia de raportare SeniorVisualBI pentru management, sunt disponibile atat pe smartphone, cat si pe tableta.

colaj tehnologii v2

Cateva dintre tehnologiile pe care le utilizam:

Platforma .NET

Este cadrul de dezvoltare utilizat de catre programatorii SeniorERP. Acesta permite realizarea, distribuirea si rularea aplicatiei ERP.

SQL Server

Asigura gestionarea optima si in siguranta a volumelor mari de date. SeniorERP este compatibil cu versiunile: 2008/R2, 2012, 2014 si 2016.

HTML

Este un limbaj de marcare, utilizat pentru crearea paginilor web, ce pot fi afisate prin intermediul unui browser (navigator).

Windows Server

Serverul SeniorERP este compatibil atat cu versiunea Windows Server 2008/R2, cu Windows Server 2012 si 2012/R2

WCF

Workflow Communication Foundation este un model de programare ce asigura comunicatia securizata in timp real prin internet.

JavaScript

Reprezinta un limba de programare folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati in paginile web, facandu-le mai interactive.

IIS

IIS, sau Internet Information Services este setul de servicii destinat serverului SeniorERP. Se remarca prin flexibilitate, siguranta si scalabilitate.

Workflow Foundation

Este o tehnologie .NET care permite redefinirea facila a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor nou create.

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) reprezinta un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

Beneficiaza de o demonstratie personalizata a solutiilor noastre!

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link