Distribuitorul Temad Co si-a optimizat procesele de analiza si raportare cu SeniorERP si SeniorVisualBI

Noutati

Temad Co este unul dintre principalii distribuitori nationali de produse auxiliare pentru constructii si, cu ajutorul solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI, a redus timpul de procesare si livrare a comenzilor si a crescut productivitatea angajatilor.

Temad Co are o cifra de afaceri de aproape 29,5 milioane de euro si detine un portofoliu de peste 3100 de produse pe care le distribuie catre o retea de peste 5000 de magazine. Recent, managerii companiei au decis sa implementeze solutiile integrate SeniorERP si SeniorVisualBI pentru managementul fluxurilor de lucru si al proceselor de analiza si raportare.

Functionalitatile specifice pentru activitatea de distributie si referintele pozitive din piata ne-au determinat sa alegem sistemele SeniorERP si SeniorVisualBI. Ne dorim in continuare o dezvoltare organica a afacerii si este absolut necesar ca solutiile informatice pe care le utilizam sa tina pasul cu dezvoltarea companiei si, mai ales, cu dezvoltarea generala a industriei

a declarat domnul Florin Madar, Director General Temad Co.

logo-temad-comunicat seniorsoftware

Daca inainte de achizitionarea sistemelor Senior Software, Temad Co folosea o solutie ERP care nu facea fata nevoilor financiar-contabile ale business-ului, in prezent sistemul SeniorERP integreaza toate procesele si datele companiei intr-o platforma unica, oferind acces in timp real la informatii despre stocuri, clienti, furnizori, preturi si altele.

Dupa implementarea solutiilor SeniorERP si SeniorVisualBI, Temad Co a inregistrat o crestere cu 30% a vitezei de operare a documentelor, iar echipa Temad obtine acum rapoartele necesare de patru-cinci ori mai repede. De asemenea, compania gestioneaza mai eficient cheltuielile si cashflow-ul si beneficiaza de un timp mai redus de procesare si livrare a comenzilor.

Cu ajutorul solutiilor Senior Software utilizatorii isi pot accesa informatiile dorite extrem de specific si intr-un format agreat de toata echipa, in functie de nivelul de securitate. Sistemul ne ajuta foarte mult, iar numarul de utilizatori a crescut considerabil, echipa fiind motivata de bunele practici implementate intr-o solutie mult mai performanta decat cea anterioara. Totodata, interfata sistemului este prietenoasa, usor de folosit, astfel ca experienta de lucru este una pozitiva

a declarat domnul Sorin Ilie, Director IT Temad Co.

Citeste comunicatul de presa integral pe seniorerp.ro.

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link