Studiu de caz VIDEO – Ocean Fish foloseste solutii integrate de tip ERP + BI + SFA de la Senior Software

Ocean Fish este unul dintre cei mai mari producatori nationali de produse din peste si derivate din peste, care proceseaza zilnic peste 12 tone de produse.

Compania a ales solutiile integrate de la Senior Software inca din 2011:

ERP pentru managementul resurselor – cu ajutorul caruia a obtinut o imagine mai clara a activitatilor si posibilitatea de a raspunde provocarilor de business mult mai rapid.
BI – pentru analiza datelor – prin intermediul caruia are acces rapid la informatii relevante si analize KPI, urmareste rapoartele in timp real si poate lua decizii manageriale mai bune, intr-un timp mai scurt.
SFA – pentru managementul agentilor de vanzari – care ofera un control mai bun asupra agentilor de vanzari si simplifica procesele de preluare a comenzilor si de incasare creante.

Clienti Senior Software

Am ales solutia integrata de la Senior Software si marturisesc ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Echipa este formata din oameni cu vaste cunostinte informatice, contabile si de gestiune, metoda lor de training si implementare este bine pusa la punct, astfel incat toti angajatii sa fie confortabili cu notiunile necesare operarii sistemului

Aristide Caranda - Director General Caranda Baterii

Aveam nevoie de un software eficient si flexibil, iar Senior Software a fost furnizorul care a inteles foarte bine nevoile noastre si ne-a oferit cea mai buna solutie din punct de vedere calitate/pret. Cateva dintre beneficiile pe care le-am obtinut in urma implementarii sunt: operarea simplificata, reducerea erorilor umane, trasabilitate, securitatea datelor, un sistem de raportare eficient

Mihai Muresan - Director IT Herlitz Romania

Meniu

Demonstratie Gratuita pentru solutiile Senior Software
Completeaza formularul si in maxim 24 de ore unul din consultantii nostri te va contacta pentru a programa o demonstratie gratuita.

close-link
close-link
close-link
close-link
close-link