Afacerile Senior Software au crescut cu 20%

Senior Software a incheiat anul 2018 cu o crestere de 20% a cifrei de afaceri si a inceput 2019 cu lansarea unei noi versiuni pentru SeniorERP, cel mai cautat sistem din portofoliu. Tot anul trecut, furnizorul a implementat solutii moderne, customizate dupa nevoile de business, in companii precum Libris.ro, Ocean Fish, TeraSteel, Royal Computers si nu numai.

senior software logoSenior Software, singurul furnizor din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business, a inregistrat in 2018 o cifra de afaceri de peste 24 milioane lei. Fata de anul 2017, afacerile companiei au crescut cu 20%, iar profitul a avut o majorare de aproximativ 25%.

“In 2018 am introdus pe piata solutii integrate, customizabile, pentru a sustine jucatori cheie din variate industrii. Pe langa sistemele software flexibile, bazate pe tehnologii testate la nivel international, am pus la dispozitia companiilor interesate de automatizare si o gama variata de echipamente performante de la producatori recunoscuti pe plan global. Printre acestia se numara si Zebra Technologies care ne-a acordat in 2018 statutul de Premier Business Partner”.

- Daniel Toma, Director General Senior Software

Portofoliul de clienti al companiei a fost completat in 2018 cu firme din industrii variate, cu impact economic atat la nivel local, cat si international. Astfel, solutiile si echipamentele furnizate de catre Senior Software au adus beneficii majore unor business-uri precum:

Royal Computers – a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul WMS.

Libris.ro – a inregistrat o crestere a eficientei de circa 30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.

TeraSteel – a crescut performanta operationala cu 10% din prima luna de utilizare a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.

Koh-I-Noor – a inregistrat cresteri de peste 80% la capitolul vanzari online, iar magazinul ProfiArt a avut cresteri de 30%, ambele companii folosind platforma E-commerce.

✅ Ocean Fish – proceseaza zilnic 12 tone de produse cu ajutorul solutiei WMS, iar noii angajati din depozit sunt integrati in doar 2-3 zile.

“In continuare ne dorim sa intampinam companiile interesate de digitalizare cu cele mai bune solutii software disponibile la acest moment in Romania. In acest sens, tocmai am lansat o noua versiune a sistemului pentru managementul resurselor, care dispunde de o serie intreaga de functionalitati noi si utile”.

- Daniel Toma, Director General Senior Software

Lansata de curand, noua versiune a solutiei SeniorERP dispune de o interfata moderna si un meniu mult mai intuitiv. Cu aplicatia web integrata pentru managementul relatiilor cu clientii, solutia permite utilizatorilor sa prioritizeze task-urile si sa adauge infomatii despre parteneri, articole, comenzi si oportunitati direct de pe teren. 

close-link
close-link
close-link
close-link