MES – Analiza Predictiva si Inteligenta Artificiala (AI) in productie

Obtine controlul productiei in fabrica prin analiza productivitatii, mentenanta preventiva si predictiva

analiza si mentenanta predictiva – sof gestiune productie

ANALIZA PREDICTIVA & INTELIGENTA ARTIFICIALA

MES, controlul si analiza productivitatii – esti pregatit pentru ce urmeaza!

Solutia software MES pentru controlul si analiza productivitatii, prin Modulul Analiza Predictiva & AI (Artificial Intelligence), face posibila analiza detaliata a datelor. Astfel, analiza predictiva a productiei si integrarea inteligentei artificiale pentru analiza datelor, te ajuta sa faci predictii pentru emiterea de estimari cat mai precise si conturarea celor mai potrivite directii de actiune pentru business.

Datorita capabilitatilor de inteligenta artificiala, volumele mari de date sunt filtrate si analizate intr-un timp foarte scurt pentru a emite modele predictive. Astfel, poti identifica in timp real diferite anomalii ce ar putea sa apara si sa le solutionezi inainte de a impacta negativ businessul. Modulul software de mentenanta preventiva si predictiva din sistemul MES te ajuta sa anticipezi durata de viata a masinilor si utilajelor, sa analizezi si sa prezici cererile de productie si nu numai.

MES, soft analiza predictiva – functionalitati:

Integrarea Inteligentei Artificiale (AI)

Monitorizare predictiva conditionata

Mentenanta predictiva a utilajelor in fabrica

Calitate predictiva in productie

Dashboard pentru vizualizarea datelor

Sistem de notificari & avertizari / alerte

Analiza productivitatii MES, software Analiza Predictiva – beneficii

Analizezi rapid un volum imens de date si emiti predictii esentiale pentru bunul mers al productiei

Monitorizare predictiva – monitorizezi atent intreaga activitate de productie

Asiguri continuitatea operatiunilor din productie si imbunatatesti performantele

Estimezi corect cererile viitoare si ajustezi productia intocmai

Mentenanta preventiva si predictiva – previi situatii critice precum defectiuni la utilaje, rebuturi in productie, blocaje

Analiza predictiva a productivitatii – identifici noi oportunitati de crestere a afacerii

mentenanta preventiva si predictiva – soft MES control productie

Iei decizii corecte pe baza unor predictii cat mai precise

Interconectezi fluxurile din productie si aplici modificari in timp real

Realizezi un management al riscurilor mai eficient

Asiguri calitatea bunurilor si maresti durata de viata a activelor / utilajelor

Ai control deplin asupra proceselor din productie si asupra bunurilor rezultate

Cresti profitabilitatea si scazi riscurile financiare, folosind sistemul MES si inteligenta artificiala in analiza datelor de productie


SOFT ANALIZA PREDICTIVA PRODUCTIE – FUNCTIONALITATI

Ce iti ofera softul de Analiza Predictiva si Inteligenta Artifciala?

Prin modulul softeware de Analiza Predictiva si Inteligenta Artifciala a productivitatii in fabrica, ai la indemana cele mai noi metode de gestionare si analiza a datelor, care te ajuta sa ai o abordare proactiva si predictiva in cadrul businessului tau. Sistemul MES, prin Modulul Analiza Predictiva & AI, include functionalitati ce au la baza Inteligenta Artificiala (AI), Invatarea Profunda (Deep Learning) si Retele Neuronale Artificiale (ANN). Acestea fac posibila monitorizarea si mentenanta preventiva si predictiva a liniilor de productie, prevenirea eficienta a eventualelor probleme de la statiile de lucru si asigurarea calitatii in productie, realizand totodata indrumarea fabricii spre o zona de maxima performanta.

Big Data, AI si ANN

Datorita capabilitatilor de Inteligenta Artificiala, a arhitecturii de invatare profunda si prin utilizarea unitatilor neuronale interconectate – poti gestiona si procesa usor volumele mari de date colectate si stocate in sistemul software MES pentru controlul si analiza productivitatii.

Monitorizare predictiva conditionata

Sistemul MES, pentru managementul productiei si al operatiunilor in fabrica, realizeaza monitorizarea predictiva a conditiilor unui utilaj / activ. Astfel, cu ajutorul modulului software de analiza si mentenanta predictiva se pot previziona valorile viitoare ale acestuia si se pot emite alarme pentru eventualele deviatii.

Mentenanta predictiva

In cadrul modulului software de mentenanta preventiva si predictiva sunt analizate datele pentru asigurarea mentenantei predictive asupra unui utilaj / activ. Mai exact, aceasta functie permite anticiparea situatiilor in care un utilaj se va opri, va functiona anormal sau se va defecta, facand posibila prevenirea si solutionarea rapida a acestor aspecte.

Calitate predictiva

Prin aceasta functionalitate, sistemul MES pentru managementul calitatii in productie poate sa prezica valorile viitoare ale rezultatelor testelor de calitate. Astfel, utilizatorul va putea anticipa eventualele neconformitati si va putea lua masuri in timp real pentru a preveni aparitia defectelor, diminuand rebuturile si pierderile de materiale.

Ce informatii afiseaza dashboardurile personalizabile in softul de analiza a productivitatii?

Prin intermediul informatiilor afisate in dashbordurile din cadrul Modulului Analiza Predictiva & AI – softul de analiza a productivitatii si monitorizare predictiva, poti monitoriza si superviza eficient productia. Acest lucru iti permite sa actionezi in timp real pentru a efectua ajustari acolo unde situatia o cere.

Dashboard utilaj: afiseaza in timp real productia pe utilaje (activitate in derulare, viteza curenta, cantitate produsa, cantitate ramasa, timp ramas etc.)

Dashboard OEE: afiseaza principalele motive ale defectiunilor produse la utilaje, OEE si un top al pierderilor (pentru luna curenta, luna anterioara, pentru un interval de timp predefinit etc.)

Dashboard operator: afiseaza in timp real informatii despre operatori (cum ar fi taskurile in derulare si productie)

Dashboard comenzi de lucru: afiseaza informatii in timp real cu privire la progresul productiei, rebuturi cu motive, loturi utilizate si produse

modul program productie - monitorizare proces productie

Descopera solutia software MES si functionalitatile pentru analiza predictiva in productie!

Afla cum poti controla si gestiona mai bine fabrica cu ajutorul inteligentei artificiale si al datelor de analiza a productivitatii si de mentenanta preventiva si predictiva.

close-link
close-link
close-link
close-link