Suntem unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2020

Referinte

Sistemele noastre sunt utilizate de companii din tara si strainatate, cu activitati de distributie, productie, retail, servicii, din domenii precum FMCG, materiale de constructii, farmaceutice, echipamente si altele.

Know-how

Cunostintele noastre se traduc in bune practici si fluxuri personalizate inglobate in solutii specializate pentru vanzari si marketing, gestiune, productie si logistica, raportare si analiza date.

Tehnologie

Utilizam cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international care ne permit sa oferim clientilor solutii moderne disponibile pe o varietate mare de device-uri.

Licentiere flexibila

Aplicatiile noastre au o structura modulara si pot fi livrate in diferite versiuni, atat SaaS cat si On-premise, ceea ce permite implementarea unei politici flexibile de licentiere ale carei costuri sunt usor de controlat.

Solutii software integrate –
posibilitati nelimitate
pentru dezvoltarea afacerilor!

Fiecare companie are procese de lucru si cerinte unice,
prin urmare are nevoie de instrumentele software potrivite
care sa conecteze angajati, departamente si fluxuri de lucru specifice,
si sa asigure o mai buna vizibilitate asupra activitatilor desfasurate.

Pentru a te ajuta sa obtii rezultatele pe care le urmaresti,
iti punem la dispozitie o varietate de solutii software
dedicate managementului integrat al afacerii tale.

cpm colaj Video Parmafood planificarea bugetara

Scurt istoric Senior Software

Un an plin de provocari, succese si celebrari!

Am sarbatorit 15 ani de inovatie tehnologica pe piata solutiilor software si oferim in continuare clientilor nostri un portofoliu de sisteme unic in Romania, ce acopera toate componentele de business.

Am devenit Premier Business Partner Zebra Technologies si, prin intermediul platformei itDepot, furnizam echipamente hardware performante, alaturi de o gama larga de consumabile.

Soft-urile implementate au ajutat companii din variate domenii de activitate sa obtina beneficii majore:

  • Libris.ro a inregistrat o crestere a eficientei de 20-30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.

Citeste mai mult >>

  • Royal Computers a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul pentru managementul depozitului.
  • TeraSteel a inregistrat o crestere cu peste 10% a performantei operationale chiar din prima luna de utilizarea a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.
  • Koh-I-Noor a realizat in primul semestru vanzari online mai mari cu 81% fata de acceasi perioada a anului 2017, utilizand platforma E-commerce.
  • Jollycontor a ales solutiile ERP si SeniorVisualBI si a crescut productivitatea angajatilor cu 30% prin automatizarea operatiunilor si monitorizarea acestora in timp real.

Citeste mai putin <<

Daniel Toma Director General Senior Software

Daniel Toma

Director General

„Suntem unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, inregistrand o crestere constanta in fiecare an. Succesul proiectelor noastre se datoreaza profesionalismului si know-how-ului echipei, dar si parteneriatelor incheiate de-a lungul timpului cu jucatori de talie mondiala, cu care impartasim trasaturi precum dinamismul, inovatia si, cel mai important, dorinta de a transforma tehnologia in beneficii directe pentru companii.”

Daniel Toma, Director General Senior Software

Parteneriat cu Microsoft

In calitate de Microsoft Gold Partner, statut obtinut in 2009, avem acces la cele mai noi tehnologii, chiar inainte de lansarea acestora. Astfel, in 2011, SeniorERP a devenit primul ERP din Romania disponibil pe platforma de cloud computing Windows Azure.

„Orice tehnologie noua, cu atat mai mult cu cat schimba fundamental modul de a gandi aplicatii software, are nevoie de pionieri. Pentru a fi acolo, in prima linie, este nevoie de initiativa, munca, cercetare, curaj si, nu in ultimul rand, incredere in parteneri. Am regasit toate aceste ingrediente la echipa Senior Software cu ocazia lansarii SeniorERP pe tehnologia Azure. Momentul marcheaza un punct important in evolutia tehnologiilor de cloud care au acum maturitatea necesara pentru a suporta aplicatii solide si exigente de business din ce in ce mai ridicate.”

Florian Ivan, Partner Manager Microsoft Romania

Microsoft
Tableau

Parteneriat cu Tableau Software

In 2010 am inceput parteneriatul cu Tableau Software si am lansat SeniorVisualBI, un instrument performant de analiza si raportare, vizual, interactiv si extrem de usor de utilizat – doar cu drag & drop.

„Suntem incantati de colaborarea noastra cu Senior Software. Noul produs lansat de Senior Software pe piata din Romania, SeniorVisualBI, incorporeaza Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Clientii Senior Software castiga astfel noi instrumente performante pentru vizualizarea si intelegerea in profunzime a datelor. Prin parteneriatul cu Tableau, Senior Software ofera o solutie BI puternica si usor de utilizat in acelasi timp.”

Elissa Fink, Chief Marketing Officer Tableau Software

Parteneriat cu Mantis Informatics

Colaborarea cu Mantis a inceput in 2012, cand am lansat SeniorWMS – sistemul de gestiune a depozitelor dezvoltat pe platforma Mantis si dedicat IMM-urilor din Romania. In 2014 am consolidat parteneriatul si am introdus in portofoliu solutia Logistic Vision Suite (LVS), dedicata companiilor cu activitati logistice complexe.

„Am ales Senior Software ca partener in Romania datorita vastei sale experiente. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clientii Senior Software vor avea acces la o solutie SCM de top si vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adapteaza cu usurinta la nevoile fiecarei companii.”

Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics.

Mantis logo

Esti interesat de parteneriat? Lasa-ne un mesaj!

Ce spun clientii nostri

SeniorERP a fost cel mai apropiat de nevoile noastre curente, lasand insa loc si pentru o dezvoltare viitoare. Pe tot parcursul discutiilor, echipa Senior Software a dat dovada de profesionalism, incredere in fortele proprii si un entuziasm molipsitor. Criteriile din care a rezultat alegerea noastra au fost compatibilitatea cu cerintele Walmark si un pret corect.

Ana-Maria Mironescu, Director Financiar Walmark Romania

Am ales solutia integrata de la Senior Software si marturisesc ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Echipa este formata din oameni cu vaste cunostinte informatice, contabile si de gestiune, metoda lor de training si implementare este bine pusa la punct astfel incat toti angajatii sa fie confortabili cu notiunile necesare operarii sistemului.

Aristide Caranda, Director General Caranda Baterii

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link