Suntem unul dintre cei mai dinamici furnizori si dezvoltatori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2021

Referinte

Sistemele noastre sunt utilizate de companii din tara si strainatate, cu activitati de distributie, productie, retail, servicii, din domenii precum FMCG, materiale de constructii, farmaceutice, echipamente si altele.

Know-how

Cunostintele noastre se traduc in bune practici si fluxuri personalizate inglobate in solutii specializate pentru vanzari si marketing, gestiune, productie si logistica, raportare si analiza date.

Tehnologie

Utilizam cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international care ne permit sa oferim clientilor solutii moderne disponibile pe o varietate mare de device-uri.

Licentiere flexibila

Aplicatiile noastre au o structura modulara si pot fi livrate in diferite versiuni, atat SaaS cat si On-premise, ceea ce permite implementarea unei politici flexibile de licentiere ale carei costuri sunt usor de controlat.

Solutii software integrate –
posibilitati nelimitate
pentru dezvoltarea afacerilor!

Fiecare companie are procese de lucru si cerinte unice,
prin urmare are nevoie de instrumentele software potrivite
care sa conecteze angajati, departamente si fluxuri de lucru specifice,
si sa asigure o mai buna vizibilitate asupra activitatilor desfasurate.

Pentru a te ajuta sa obtii rezultatele pe care le urmaresti,
iti punem la dispozitie o varietate de solutii software
dedicate managementului integrat al afacerii tale.

cpm colaj Video Parmafood planificarea bugetara

Scurt istoric Senior Software

istoric companie senior software an 2021 Senior Software cumpara Sincron HR

Un an incarcat cu parteneriate si proiecte interesante

Am cumparat 30% din actiunile Sincron HR si am extins portofoliul de solutii cu un sistem avansat pentru managementul resursei umane.

Am continuat sa imbunatatim solutiile din portofoliu, sa le adaptam cerintelor din piata in continua schimbare si sa raspundem cat mai eficient nevoilor punctuale pe care le au afacerile ce isi doresc sa prospere folosindu-se de automatizare.

Am realizat numeroase proiecte interesante in companii din diferite industrii si am urmarit rezultatele obtinute de clientii nostri cu ajutorul solutiilor Senior Software, perfectionand constant sistemele si serviciile oferite in functie de feedbackul acestora si modificarile pietei. Cateva exemple in acest sens sunt:

  • Regina Maria – a redus cu 50% timpul de bugetare si de analiza HR, gestionand intr-un mod simplificat bugetele de resurse umane, cu solutia de management al performantei – CPM

Citeste mai mult >>

  • Flexibil – a imbunatatit intreaga activitate de productie, a crescut profitabilitatea afacerii si toate operatiunile din fabrica sunt planificate in detaliu din cateva clickuri, ca urmare a utilizarii solutiilor APS si MES
  • Viamso – a simplificat intregul proces de vanzare, a crescut cu 80% timpul dedicat clientului la raft, a redus timpii de procesare a marfurilor si comenzilor si a obtinut acces rapid la date actualizate in timp real cu SeniorERP
  • dEpurtat.ro – a crescut vanzarile online cu 20%, a realizat economii de peste 4 ore pe zi si a redus comenzile cu probleme de la cateva sute la circa 3-4 comenzi pe luna, obtinand totodata mai mult control asupra afacerii cu solutia SeniorERP
  • Agroland – a obtinut o expunere mai buna a produselor in site si a imbunatatit comunicarea cu partenerii, a crescut vanzarile si proceseaza mai rapid comenzile cu solutiile SeniorERP si B2B
  • Merlins Beverages (Vitamin Aqua) – a optimizat activitatile de productie & vanzari, impreuna cu cele din zona financiar-contabila, obtine rapoarte corecte si detaliate si beneficiaza de vizibilitate si control sporit asupra businessului cu SeniorERP si SeniorVisualBI
  • RPW Logistics – a eficientizat operatiunile din depozit, gestionand rapid si simplu fluxul de ambalaje, a crescut acuratetea si vizibilitatea asupra stocurilor si a imbunatatit semnificativ satisfactia clientilor cu solutia WMS

Citeste mai putin <<

Daniel Toma Director General Senior Software

Daniel Toma

Director General

“Suntem unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, inregistrand o crestere constanta in fiecare an. Succesul proiectelor noastre se datoreaza profesionalismului si know-how-ului echipei, dar si parteneriatelor incheiate de-a lungul timpului cu jucatori de talie mondiala, cu care impartasim trasaturi precum dinamismul, inovatia si, cel mai important, dorinta de a transforma tehnologia in beneficii directe pentru companii.”

Daniel Toma, Director General Senior Software

Parteneriat cu Microsoft

In calitate de Microsoft Gold Partner, statut obtinut in 2009, avem acces la cele mai noi tehnologii, chiar inainte de lansarea acestora. Astfel, in 2011, SeniorERP a devenit primul ERP din Romania disponibil pe platforma de cloud computing Windows Azure.

“Orice tehnologie noua, cu atat mai mult cu cat schimba fundamental modul de a gandi aplicatii software, are nevoie de pionieri. Pentru a fi acolo, in prima linie, este nevoie de initiativa, munca, cercetare, curaj si, nu in ultimul rand, incredere in parteneri. Am regasit toate aceste ingrediente la echipa Senior Software cu ocazia lansarii SeniorERP pe tehnologia Azure. Momentul marcheaza un punct important in evolutia tehnologiilor de cloud care au acum maturitatea necesara pentru a suporta aplicatii solide si exigente de business din ce in ce mai ridicate.”

Florian Ivan, Partner Manager Microsoft Romania

Microsoft
Tableau

Parteneriat cu Tableau Software

In 2010 am inceput parteneriatul cu Tableau Software si am lansat SeniorVisualBI, un instrument performant de analiza si raportare, vizual, interactiv si extrem de usor de utilizat – doar cu drag & drop.

“Suntem incantati de colaborarea noastra cu Senior Software. Noul produs lansat de Senior Software pe piata din Romania, SeniorVisualBI, incorporeaza Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Clientii Senior Software castiga astfel noi instrumente performante pentru vizualizarea si intelegerea in profunzime a datelor. Prin parteneriatul cu Tableau, Senior Software ofera o solutie BI puternica si usor de utilizat in acelasi timp.”

Elissa Fink, Chief Marketing Officer Tableau Software

Parteneriat cu Mantis Informatics

Colaborarea cu Mantis a inceput in 2012, cand am lansat SeniorWMS – sistemul de gestiune a depozitelor dezvoltat pe platforma Mantis si dedicat IMM-urilor din Romania. In 2014 am consolidat parteneriatul si am introdus in portofoliu solutia Logistic Vision Suite (LVS), dedicata companiilor cu activitati logistice complexe.

“Am ales Senior Software ca partener in Romania datorita vastei sale experiente. Prin intermediul Logistic Vision Suite, clientii Senior Software vor avea acces la o solutie SCM de top si vor beneficia de avantajele unei platforme foarte performante, care se adapteaza cu usurinta la nevoile fiecarei companii.”

Faidon Daskopoulos, International Director Mantis Informatics.

Mantis logo

Esti interesat de parteneriat? Lasa-ne un mesaj!

Ce spun clientii nostri

Cateva dintre companiile care au ales solutiile Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link