Analize de business la un click distanta, pentru decizii rapide si informate

Grafice | Previziuni | Simulari | Analiza KPI | Dashboard

Peste 200 de companii au ales pana in prezent sistemul Business Intelligence, pentru ca este usor de utilizat, doar cu Drag&Drop. Mai mult decat atat:

Cu un singur click se pot accesa milioane de inregistrari despre articole, parteneri, cash-flow, profit, discounturi, stocuri si nu numai, iar indiferent de volumul de date, acestea pot fi reprezentate si analizate printr-un numar nelimitat de vizualizari.

Accesul la date se face in mod securizat in functie de drepturile oferite de catre administratorul sistemului, iar orice raport sau dashboard creat in SeniorVisualBI poate fi publicat pe server si distribuit rapid in mod direct sau prin email.

Alege solutia Business Intelligence oferita de liderul mondial in analiza si raportare

SeniorVisualBI este dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in furnizarea de solutii informatice pentru analiza si vizualizarea datelor, utilizate in prezent de peste 60.000 de companii din peste 50 de tari.

Pentru al 6-lea an consecutiv, Tableau Software este plasat ca lider in raportul „Magic Quadrant al solutiilor Business Intelligence si platformelor de analiza”, realizat de Gartner – lider mondial in consultanta pe tehnologie, remarcandu-se inca o data prin abilitatea de executie.

business intelligence software tableau

VIDEO Business Intelligence

VIDEO: Analize si grafice interactive, doar cu Drag&Drop

SeniorVisualBI este un sistem de raportare si analiza extrem de intuitiv, care ofera informatii relevante si precise catre oamenii potriviti, la momentul potrivit. Cu ajutorul sistemului BI oricine poate sa isi creeze singur rapoartele de care are nevoie, fara sa mai apeleze la personal tehnic dedicat care sa prelucreze datele si sa le prezinte intr-un format unitar.

Afla mai multe despre beneficiile SeniorVisualBI chiar de la clientii nostri!

Solutia de Business Intelligence este foarte complexa, insa modul in care este organizata o face simplu de utilizat. Odata setate anumite rapoarte, este foarte usor sa vizualizezi infomatiile de care ai nevoie.

Ovidiu Bodea, CEO ApiLand

Solutia Business Intelligence ne ajuta sa stim exact unde trebuie sa actionam atunci cand ceva nu functioneaza cum ar trebui si sa aflam mai rapid care sunt factorii de influenta.

Ovidiu Roman, Director Executiv M&M Product

SeniorVisualBI imi permite sa imi construiesc singura rapoartele, nu mai am nevoie de un programator care sa faca acest lucru pentru mine.

Roxana Jeglinschi, Director IT si Dezvoltare Caranda Baterii

Sistemul BI ne permite eficientizarea procesului decizional si urmarirea tuturor indicatorilor ce influenteaza costurile si vanzarile.

Vasile Boitos, Director General German Electronics

Un program BI te ajuta nu numai sa identifici probleme, dar si sa imbunatatesti indicatori vitali si sa planifici.

Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania

SeniorVisualBI ofera o perspectiva larga de optiuni atat in zona de analiza a veniturilor si profitabilitatii, cat si pentru analize de cost, financiare etc.

Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania

Afla cum poti obtine rapid o viziune de ansamblu asupra afacerii tale cu cel mai performant sistem Business Intelligence!

Descopera beneficiile graficelor si rapoartelor interactive!

SeniorVisualBI iti ofera tot ce ai nevoie ca sa iei cele mai bune decizii!

Reprezinta una dintre cele mai puternice modalitati de vizualizare a datelor. Un dashboard este alcatuit din mai multe tipuri de rapoarte si grafice, afisate in cadrul aceluiasi ecran. Beneficiul principal este acela ca in loc sa analizezi date aflate in diferite locatii, ai optiunea de a crea un dashboard care sa cuprinda toate informatiile pe care le urmaresti. Poti combina rapoartele geografice cu cele predictive sau cu alte tipuri de analize intr-un singur dashboard pentru a obtine mai multe raspunsuri intr-un timp mai scurt. De asemenea, pot fi incluse si informatii demografice, pentru a afla care este relatia intre evolutia vanzarilor, caracteristicile clientilor si impartirea lor teritoriala.
Mai mult decat atat, odata selectat un filtru sau o anumita componenta de pe grafic, celelalte elemente se actualizeaza automat in functie de aceasta.

Business Intelligence - Analiza grupelor de produse
Business Intelligence - Analiza discount
Business Intelligence - Analiza vanzari
Business Intelligence - Analiza vanzari
Business Intelligence - Analiza grupelor de produse

Te ajuta “sa pui datele pe harta”. Adica iti permit sa afisezi informatiile dorite in cadrul unei harti si sa raspunzi rapid la intrebari legate de spatiu. Localizarea pe harta a datelor iti ofera o viziune noua asupra lor si vei putea afla unde sunt situati clientii tai de top, in ce zone se vand cel mai bine anumite produse si nu numai. Cu ajutorul analizelor geografice pot fi reprezentate atat valori cantitative pentru locatii individuale, redate prin dimensiunea si culoare bulinelor afisate pe harta, cat si proportii sau date agregate pentru anumite zone geografice predefinite, care pot fi: orase, judete, regiuni sau chiar tari.

Business Intelligence - Valori cantitative reprezentate pe harta
Business Intelligence - Date agregate reprezentate pe harta
Business Intelligence - Date agregate reprezentate pe harta
Business Intelligence - Date agregate reprezentate pe harta
Business Intelligence - Valori cantitative reprezentate pe harta

SeniorVisualBI ofera o functie de previziune care permite estimarea valorilor viitoare ale anumitor indicatori, pe baza datelor deja cunoscute. In plus, modelele statistice incluse in sistem sunt setate sa ia in considerare si aspecte precum sezonalitatea sau evolutiile specifice afacerii tale.
Astfel, asa cum se poate observa in graficul alaturat, pe langa posibilitatea de a observa rapid evolutia vanzarilor in ultimii 4 ani, aplicand functia Forecast, poti vedea si cum vor evolua acestea in anul urmator.

Business Intelligence - Previziune vanzari
Business Intelligence - Previziune vanzari

Permit analiza impactului pe care il pot avea deciziile pe care le iei asupra afacerii tale. Pornind de la informatiile din trecut, poti afla rapid ce s-ar intampla daca modifici anumiti indicatori. In exemplul alaturat am setat initial o crestere cu 5 procente a adaosului comercial, care a rezultat in cresterea cu 3,78% a profitului, iar ulterior am scazut costurile cu 5%, ceea ce a generat o crestere cu 16,23% a profitului. O astfel de analiza ii va arata managerului ca o scadere a costurilor, chiar daca necesita un efort suplimentar, este mult mai benefica pentru profitabilitatea companiei decat o crestere a adaosului comercial.

Business Intelligence - Rezultatul cresterii adaosului comercial
Business Intelligence - Rezultatul scaderii costurilor

Alegerea tipului de grafic potrivit este esentiala pentru intelegerea informatiilor afisate. SeniorVisualBI pune la dispozitia utilizatorilor o gama variata de grafice interactive, de la cele uzuale, utile pentru compararea datelor si evidentierea rapida a valorilor minime si maxime, pana la cele mai complexe, care evidentiaza relatia dintre parte si intreg sau permit urmarirea gradului de atingere a obiectivelor prestabilite.

Bar chart
Bar chart
Line chart
Line chart
Pie chart
Pie chart
Gantt chart
Gantt chart
Scatter plot
Scatter plot
Bubble chart
Bubble chart
Histogram
Histogram
Bullet chart
Bullet chart
Heat maps
Heat maps
Treemaps
Treemaps

Cateva dintre noutatile celei mai recente versiuni SeniorVisualBI sunt:

Alerte automate

Utilizatorii sunt notificati prin email in momentul in care un indicator depaseste o anumita valoare setata.

Discutii in timp real

Pot fi adaugate in timp real diferite comentarii rapoartelor urmarite de catre mai multe persoane.

Functionalitati web

Mai multe activitati se pot realiza direct din browser: pot fi editate texte, axe, filtre, linii, grupuri si numai.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Descarca prezentarea Solutiei SeniorVisualBI!
close-link
close-link
close-link
close-link
close-link