Serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor contribuie la atingerea cu usurinta a obiectivelor de crestere a afacerii lor!

phoenix contact parallax harta solutii v1

“In cei 5 ani de colaborare cu Senior Software, putem mentiona o crestere in performanta globala atat a produsului SeniorERP cat si a echipei de suport. SeniorERP a evoluat constant ca tehnologie, motiv pentru care am decis sa facem in acesti 5 ani 2 procese de upgrade de versiune. Avem certitudinea ca atat echipa care gestioneaza dezvoltarea cat si cea care gestioneaza suportul aplicatiei au tinut pasul cu noile tehnologii si si-au confirmat statutul de furnizor de incredere intr-o piata foarte competitiva si sensibila. 

Mai mult, echipa de suport ne ajuta in permanenta sa ajustam sistemul conform schimbarilor survenite in zona de operational. Evolutia continua a nevoilor noastre a fost pe deplin sustinuta de flexibilitatea si operativitatea echipei Senior Software.”

Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania

Specializare

Transformam experienta acumulata in solutii flexibile si adaptabile celor mai noi sau complexe cerinte specifice companiilor cu activitati de distributie, productie, retail si servicii.

Flexibilitate

Suntem atenti la particularitatile fiecarei companii si la mediul economic in care opereaza, astfel incat solutiile noastre sa sustina obiectivele de crestere ale clientilor nostri.

Tehnologie

Tehnologia de ultima generatie reprezinta o garantie pe care o oferim clientilor privind faptul ca infrastructura informatica va sustine cresterea afacerii lor si nu o va limita.

Servicii personalizate pentru fiecare etapa a colaborarii:

servicii analiza proceselor de business

Analiza proceselor din companie

Scopul analizei proceselor de afaceri este acela de a reduce pe cat posibil riscurile implicate de implementare si de a favoriza setarea unor obiective realiste. Toate deciziile luate in etapa de analiza urmaresc defasurarea la parametri optimi a activitatii clientului si customizarea sistemului in concordanta cu necesitatile acestuia.

Cateva dintre activitatile care au loc in etapa de analiza sunt: identificarea customizarilor initiale, propunerile de procese, stabilirea configurarilor initiale samd.

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2021

Stabileste acum o intalnire si obtine o analiza de business gratuita!

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link