Ce spun clientii

Pana in prezent, Senior Software a realizat peste 450 de proiecte de implementare in companii din diverse industrii, cu activitati de productie, distributie, service, retail, e-commerce si nu numai. Descopera mai jos cateva dintre povestile lor de succes.
Filters

VIDEO – Studiu de caz Terasteel: implementarea APS

TeraSteel isi gestioneaza cele 3 fabrici pe care le detine in Romania si Serbia cu ajutorul softului APS de planificare a productiei. Dupa implementare, compania a majorat productia cu 10% si orice modificare din planul de productie se realizeaza in timp real, fara intarzierea comenzilor. Afla detalii!

2021 VIDEO - Studiu de caz Terasteel implementarea APS studiu de caz client

VIDEO – Utilizarea sistemelor de productie APS & MES in cadrul companiei Flexibil

Flexibil, producatorul de componente si sisteme anti-vibratii, si-a automatizat procesele din fabrica si a obtinut beneficii majore cu solutiile integrate pentru productie, de la Senior Software: APS (soft pentru planificarea productiei) si MES (soft pentru managementul activitatilor de productie). Vezi mai multe detalii!

video Utilizarea sistemelor de productie APS & MES in cadrul companiei Flexibil resurse

Studiu de caz VIDEO – Top Market a crescut numarul livrarilor cu 20% dupa utilizarea solutiei TMS

Top Market, unul dintre cei mai reprezentativi distribuitori de bauturi din Romania, foloseste softul TMS – Transport Management System – de la Senior Software. Solutia dedicata planificarii si optimizarii livrarilor i-a adus companiei o imbunatatire semnificativa a activitatii, incepand cu reducerea costurilor si a timpilor de lucru si continuand cu o rata crescuta a conversiei comenzilor in livrari.

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link