Ce spun clientii?

Pana in prezent, Senior Software a realizat peste 450 de proiecte de implementare in companii din diverse industrii, cu activitati de productie, distributie, service, retail, e-commerce si nu numai. Descopera mai jos cateva dintre povestile lor de succes.
Filters
Reset

VIDEO: Nett Front a crescut cu 20-30% pe an volumul de comenzi si a triplat cifra de afaceri de cand utilizeaza sistemul SeniorXRP

Nett Front, compania din Mures care realizeaza productie de unicate la un cost si intr-un timp cat al productiei in serie, genereaza si opereaza zilnic sute de comenzi, fara erori. Clientii isi plaseaza rapid si usor comenzile in portalul din SeniorXRP – softul ERP pentru managementul resurselor si al fluxurilor complexe de business, de unde sunt preluate automat…

Nett Front a crescut cu 20-30% pe an volumul de comenzi si a triplat cifra de afaceri cu ERP - preview

VIDEO – Studiu de caz Terasteel: implementarea APS

TeraSteel isi gestioneaza cele 3 fabrici pe care le detine in Romania si Serbia cu ajutorul softului APS de planificare a productiei. Dupa implementare, compania a majorat productia cu 10% si orice modificare din planul de productie se realizeaza in timp real, fara intarzierea comenzilor. Afla detalii!

2021 VIDEO - Studiu de caz Terasteel implementarea APS studiu de caz client

Studiu de caz VIDEO – Top Market a crescut numarul livrarilor cu 20% dupa utilizarea solutiei TMS

Top Market, unul dintre cei mai reprezentativi distribuitori de bauturi din Romania, foloseste softul TMS – Transport Management System – de la Senior Software. Solutia dedicata planificarii si optimizarii livrarilor i-a adus companiei o imbunatatire semnificativa a activitatii, incepand cu reducerea costurilor si a timpilor de lucru si continuand cu o rata crescuta a conversiei comenzilor in livrari.

Studiu de caz – Cum gestioneaza Uniprest Instal procesele de bugetare si raportare

Uniprest Instal, distribuitor de produse HVAC, genereaza rapid rapoarte detaliate pe diferite zone de business si gestioneaza usor bugetele de venituri si cheltuieli, cu solutia CPM de la Senior Software. Timpul dedicat acestor procese s-a redus la jumatate de cand compania a inlocuit fisierele Excel cu softul pentru managementul performantei.

uniprest instal studiu de caz implementare cpm epm preview
close-link
close-link
close-link
close-link