SeniorXRP
O platforma ERP completa, performanta, pentru managementul afacerilor complexe

Descopera solutia ERP completa ce include CRM, WMS, Proiecte, Management documente, Portal B2B

SeniorXRP sistem software erp de top

Sistem ERP complet

SeniorXRP – mai mult decat un ERP!

Platforma care combina intr-un echilibru perfect functionalitatile enterprise, instrumentele de customizare si simplitatea in utilizare.

SeniorXRP este alegerea potrivita pentru companiile care isi doresc un sistem ERP usor de utilizat, dar in acelasi timp capabil sa le gestioneze fluxurile de lucru complexe. Este o platforma care se adapteaza perfect oricarei afaceri, oferind functionalitati extinse precum:

Module CRM & WMS incluse nativ

Sistem de management al documentelor

Portal B2B pentru tranzactiile cu partenerii

FLEXIBIL


SeniorXRP iti ofera flexibilitatea de care are nevoie afacerea ta si iti permite sa te concentrezi mai mult pe strategiile de crestere si mai putin pe activitatile operationale. Poti porni la drum doar cu modulele de baza ale aplicatiei si sa adaugi noi module si functionalitati pe masura ce iti sunt necesare. De asemenea, fluxurile de lucru pot fi configurate in functie de specificul activitatii tale.

Potrivit pentru orice industrie

Creste odata cu afacerea ta

Fluxuri de lucru configurabile

INTEGRAT


Sistemul este alcatuit din module perfect integrate, aspect care contribuie semnificativ la imbunatatirea colaborarii in cadrul companiei. Toti utilizatorii au acces la aceleasi informatii, disponibile in timp real. In plus, sistemul se poate integra cu usurinta cu aplicatii specializate, precum softurile de proiectare, sistemele de management al productiei, de optimizare a depozitului si nu numai.

O singura baza de date

CRM, WMS, Management documente, portal B2B incluse

Integrare bidirectionala cu aplicatii externe

MOBIL


Afacerea ta nu se limiteaza la spatiul birourilor, asa ca ai nevoie de un sistem care sa iti fie de ajutor oriunde iti desfasori activitatea. La sediul clientilor, pe santier sau in negocierile cu partenerii, te poti baza pe SeniorXRP pentru ca poate fi accesat din orice browser. Aplicatia mobila a fost dezvoltata pentru a oferi simplitate in utilizare pentru angajatii din teren, permitandu-le sa adauge rapid informatii despre clienti, plati, facturi sau durata activitatilor.

Accesibil din web, de pe orice dispozitiv cu browser

Aplicatie mobila nativa

De ce sa alegi SeniorXRP?

SeniorXRP este alegerea potrivita pentru companiile care isi doresc un sistem ERP complet, usor de utilizat si in acelasi timp capabil sa le gestioneze fluxurile de lucru complexe.


enterprise resource planning

Avantajele platformei extinse SeniorXRP

Productivitate

Interfata intuitiva a sistemului si motorul de cautare avansata ghideaza utilizatorul pentru a ajunge rapid la informatia dorita.

Scalabilitate

SeniorXRP creste odata cu afacerea ta si implicit cu nevoile acesteia, fiind capabil sa te sustina in orice moment al dezvoltarii tale.

Performanta

Este potrivit atat pentru companiile medii, cat si pentru cele foarte mari, unde numarul de utilizatori poate fi de ordinul sutelor.

avantajele si beneficiile sistemului ERP de la Senior Software

Potrivit pentru companiile din orice industrie

SeniorXRP este o platforma ERP completa, construita cu tehnologie de ultima generatie, care ofera o baza solida pentru o gama larga de industrii si activitati. In plus, este compus dintr-o suita de module, oferind companiilor libertatea de a isi construi propriul sistem ERP in functie de specificul activitatii, permitand in acelasi timp integrarea cu alte aplicatii externe.

SeniorXRP pune la dispozitia utilizatorului final procese de business flexibile si sustine activitati importante precum planificarea și controlul operatiunilor de productie, inclusiv planificarea cererii si a ofertei, programarea productiei si multe altele. Avand totul integrat intr-o singura platforma ERP, producatorii pot sa se concentreze pe dezvoltarea afacerii, cresterea calitatii serviciilor si produselor oferite clientilor si bineinteles, optimizarea costurilor.

Sistemul raspunde cu succes nevoilor oricarui tip de productie: productia la comanda, productia in serie, productia pe baza de proiect, productia de unicate si serie mica, sau orice combinatie a acestora.

erp servicii crm wms screenshot aplicatie sistem romanesc

Pentru Constructori, SeniorXRP reprezinta combinatia perfecta intre functionalitatile de management al proiectelor, managament financiar si aplicatii mobile disponibile in cloud.

Sistemul ajuta la gestionarea tuturor proceselor din constructii, incepand cu faza de ofertare si negociere si pana dupa finalizarea propriu-zisa a proiectului.

SeniorXRP permite calculul si definirea bugetelor la nivel de proiect, generarea rapida a documentelor necesare (facturi, contracte, comenzi), precum si cresterea eficientei angajatilor de la sediu si din teren.

erp constructii modul management proiecte crm wms screenshot aplicatie sistem romanesc

Indiferent ca vorbim de companii specializate in proiecte complexe, de lunga durata, sau cu activitati scurte si repetitive, succesul acestora depinde de modul in care reusesc sa atraga si sa mentina clientii, crescand in acelasi timp profitabilitatea afacerii. Totul incepe cu gestionarea optima a relatiilor cu furnizorii si clientii, si bineinteles, respectarea termenelor limita.

Oferind module integrate de management financiar, CRM, urmarire costuri la nivel de proiect, automatizare service si gestiune a timpului si cheltuielilor, SeniorXRP detine capabilitatile si functionalitatile de care au nevoie companiile de servicii.

erp productie crm wms screenshot aplicatie sistem romanesc

Distribuitorii de orice dimensiune se confrunta cu aceleasi provocari generale, insa au si nevoi unice in functie de piata pe care o servesc. SeniorXRP este solutia perfecta, flexibila si performanta, pentru managementul activitatii de distributie.

SeniorXRP este un sistem dedicat companiilor de Distributie, care contribuie la automatizarea operatiunilor, eliminarea erorilor din procesele de achizitie, onorare comenzi si urmarire stocuri, permitand in acelasi timp gestionarea eficienta a relatiilor cu clientii. Avand toate aceste informatii la indemana, distribuitorii pot controla cu usurinta costurile si lua deciziile cele mai potrivite pentru cresterea si extinderea afacerii lor.

erp distributie crm wms screenshot aplicatie sistem romanesc

Descopera SeniorXRP, solutia care combina intr-un echilibru perfect functionalitatile enterprise, instrumentele de customizare si simplitatea in utilizare!

De ce este SeniorXRP un sistem ERP unic de piata?

Functionalitati de ERP Enterprise

la costuri semnificativ mai reduse

Posibilitati nelimitate de extindere

sistemul fiind mai degraba o platforma, decat un simplu ERP

Viziune de ansamblu asupra afacerii

datorita bazei de date unice si a dashboardurilor

Scalabilitate ridicata

ca sa poti sa-ti cresti afacerea fara griji

Performanta nemaivazuta

indiferent de numarul de utilizatori si volumul de date


software de top

SeniorXRP – dezvoltat cu tehnologie de ultima generatie, vitala pentru afacerile de top:

Interfata HTML-5

Recunoscuta pentru intuitivitate si simplitate in utilizare.

Open API

Care ofera posibilitati nelimitate de dezvoltare si integrare facila cu orice alt sistem.

Framework de dezvoltare complet

Integrat in Visual Studio, cod C#, pachete izolate de customizare.

De la primul contact cu sistemul utilizatorul este sprijinit sa ajunga repede la informatia necesara si sa isi desfasoare activitatea corect si in siguranta

Interfata customizabila permite organizarea informatiilor dupa preferintele fiecarui utilizator in parte prin adaugarea de scurtaturi catre cele mai utilizate forme.

Motorul de cautare al aplicatiei afiseaza in cateva secunde informatia cautata.

software erp cu tehnologie de ultima generatie

Dashboardurile incluse ofera o imagine de ansamblu asupra activitatii si pot fi personalizate sa afiseze intr-un mod interactiv toate datele de interes.

Taskurile si aprobarile asigura planificarea si buna desfasurare a activitatilor zilnice ale angajatilor.

SeniorXRP poate rula atat on premises, cat si in cloud si se poate migra in ambele sensuri, oricand.

Indiferent de optiunea aleasa, capabilitatile SeniorXRP sunt neschimbate, iar performanta nu scade prin trecerea de la o metoda de implementare la alta. Astfel, fie ca ai propria infrastructura hardware sau ca optezi pentru stocarea in cloud, vei beneficia de acelasi sistem de ultima generatie tehnologica.

Studii de caz video implementare ERP

RCB Electro 97 a crescut productivitatea angajatilor cu 10%, folosind SeniorXRP

RCB Electro 97, unul dintre principalii producatori de cabluri din Romania, a implementat SeniorXRP – cel mai performant software ERP pentru managementul afacerii, bazat pe tehnologie de ultima generatie si structurat pentru a raspunde particularitatilor companiei.

Vizibilitate si control pentru Frigotehnica cu SeniorXRP

Frigotehnica, liderul pietei de solutii frigorifice din Romania, a eficientizat managementul activitatilor cu SeniorXRP, un sistem integrat de tip ERP dedicat afacerilor cu procese de lucru si operatiuni complexe.

close-link
close-link
close-link
close-link