Scurt istoric Senior Software

Un an plin de provocari, succese si celebrari!

Am sarbatorit 15 ani de inovatie tehnologica pe piata solutiilor software si oferim in continuare clientilor nostri un portofoliu de sisteme unic in Romania, ce acopera toate componentele de business.

Am devenit Premier Business Partner Zebra Technologies si, prin intermediul platformei itDepot, furnizam echipamente hardware performante, alaturi de o gama larga de consumabile.

Soft-urile implementate au ajutat companii din variate domenii de activitate sa obtina beneficii majore:

  • Libris.ro a inregistrat o crestere a eficientei de 20-30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.

Citeste mai mult >>

  • Royal Computers a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul pentru managementul depozitului.
  • TeraSteel a inregistrat o crestere cu peste 10% a performantei operationale chiar din prima luna de utilizarea a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.
  • Koh-I-Noor a realizat in primul semestru vanzari online mai mari cu 81% fata de acceasi perioada a anului 2017, utilizand platforma E-commerce.
  • Jollycontor a ales solutiile ERP si SeniorVisualBI si a crescut productivitatea angajatilor cu 30% prin automatizarea operatiunilor si monitorizarea acestora in timp real.

Citeste mai putin <<

Ce ne recomanda?

Din 2003 sustinem companiile din tara si nu numai, sa isi atinga potentialul maxim, sa lucreze mai eficient si sa fie mai profitabile, oferindu-le solutiile potrivite nevoilor lor.

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2021

Tehnologia din spatele solutiilor Senior Software

Platforma .NET

Este cadrul de dezvoltare utilizat de catre programatorii SeniorERP. Acesta permite realizarea, distribuirea si rularea aplicatiei ERP.

SQL Server

Asigura gestionarea optima si in siguranta a volumelor mari de date. SeniorERP este compatibil cu versiunile: 2008/R2, 2012, 2014 si 2016.

HTML

Este un limbaj de marcare, utilizat pentru crearea paginilor web, ce pot fi afisate prin intermediul unui browser (navigator).

Windows Server

Serverul SeniorERP este compatibil atat cu versiunea Windows Server 2008/R2, cu Windows Server 2012 si 2012/R2

WCF

Workflow Communication Foundation este un model de programare ce asigura comunicatia securizata in timp real prin internet.

JavaScript

Reprezinta un limba de programare folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati in paginile web, facandu-le mai interactive.

IIS

IIS, sau Internet Information Services este setul de servicii destinat serverului SeniorERP. Se remarca prin flexibilitate, siguranta si scalabilitate.

Workflow Foundation

Este o tehnologie .NET care permite redefinirea facila a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor nou create.

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) reprezinta un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

Muncim, dar ne si distram!

Vrei sa demonstrezi ca locul tau e alaturi de noi? Impresioneaza-ne cu CV-ul tau!

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link