Scurt istoric Senior Software

istoric imagine1 v1

Senior Software ia fiinta si lanseaza SeniorERP

 

Prin lansarea solutiei SeniorERP – cea mai noua platforma tehnologica ERP pentru distributie si servicii – ne propunem sa devenim unul dintre cei mai inovatori jucatori pe piata solutiilor software pentru managementul afacerilor.

Ne inarmam astfel cu cele mai noi tehnologii disponibile si o echipa pregatita sa raspunda cerintelor unei piete extrem de dinamice si competitive.

istoric imagine 2 v2

Am decis sa ne extindem, asa ca am deschis un punct de lucru la Constanta!

 

Ca parte a strategiei de dezvoltare a companiei, la 1 iulie 2008 ia fiinta filiala din Constanta. Aici sunt desfasurate activitati de cercetare-dezvoltare, precum si de mentenanta si suport pentru solutia SeniorERP.

istoric imagine 3 v5

A fost un an plin de evenimente importante:

 • Am lansat SeniorCRM, un sistem dedicat activitatilor de vanzari, marketing si service, dezvoltat pe platforma Microsoft xRM, cu peste 4 milioane de utilizatori la nivel mondial.
 • Am obtinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner, datorita deschiderii noastre spre cele mai noi tehnologii Microsoft si abilitatii de a le transpune in beneficii directe pentru clientul final.
 • Am integrat Workflow Foundation, ca instrument de mapare si automatizare a proceselor de business.

Am facut disponibile clientilor nostri cele mai noi tehnologii de pe piata, prin:

 • Incheierea unui parteneriat strategic cu Tableau Software, liderul mondial in vizualizarea datelor. Astfel, am inclus in portofoliul nostru SeniorVisualBI, un sistem complet vizual si interactiv, care nu necesita cunostinte tehnice sau consultanti si este extrem de usor de utilizat, doar prin drag & drop.
 • Integrarea tehnologiei EDI (Electronic Data Interchange), care inlocuieste trimiterea sub forma de fax sau hartie a diverselor documente rezultate in relatia comerciala, folosind formate XML.
 • Recunoasterea de catre Microsoft a performantelor noastre pe zona SaaS (Software as a Service) prin distinctia: cel mai activ partener Microsoft pe zona S+S (SaaS). Acest premiu incununeaza cu succes eforturile tehnologice realizate de echipa Senior Software in ultimii ani.

SeniorERP devine primul ERP din Romania migrat in cloud, pe platforma Windows Azure

Desi trecerea sistemului ERP pe platforma Windows Azure a impus un efort sustinut, procesul de migrare a fost realizat foarte rapid, pentru ca am beneficiat de suportul Microsoft Romania. Astfel, la finalul lunii martie 2011 aveam deja un client 100% functional pe noua platforma tehnologica de la Microsoft.

Tot in 2011 clienti de renume s-au alaturat portofoliului nostru: Ocean Fishlider de piata in domeniul productiei, distributiei si exportului de produse din peste, Walmark Romanialider pe piata suplimentelor alimentare din Romania, Raureniunul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, cu o traditie de peste 40 de ani in prepararea fructelor si legumelor dupa retete autentice si multi altii.

Koelner

Am realizat primele implementari peste granite

In 2013 am realizat primele implementari ale sistemelor noastre peste granite: in Bulgaria la Koelner – principalul producator si distribuitor de sisteme de fixare pentru constructii la nivel mondial – si in Italia la Roma..nia – cel mai mare importator si distribuitor de produse exclusiv romanesti pe piata din Italia.

Alte companii renumite, precum Caranda Baterii – al doilea mare producator de baterii si acumulatori din Romania, sau Romkatel – principalul furnizor de antene de broadcast si telecomunicatii mobile pentru Orange, Vodafone, ProTV, au ales solutiile noastre.

istoric imagine 7

Un an incarcat, avand in vedere ca:

 • Am decis extinderea parteneriatului cu liderul in solutii software si consultanta pentru logistica din SE Europei, Mantis Informatics, si am introdus in portofoliu o noua solutie: Logistic Vision Suite
 • Nume mari s-au alaturat portofoliului de clienti: Herlitz Romania – se ocupa cu comercializarea de produse de birotica si papetarie, inclusiv cele marca Pelikan, sau German Electronics – unic distribuitor in Romania al produselor companiei germane Conrad, numarul 1 in Europa in domeniul vanzarilor de electronice prin catalog.
istoric senior software implementare solutii software aps mes

A fost un an plin de proiecte interesante:

 • Am sustinut Sipa Egineering Romania in optimizarea procesului de productie, prin implementarea sistemelor APS si MES.
 • Am implementat sistemul pentru managementul depozitului la jucatori cheie din industria alimentara si a bauturilor alcoolice precum Delaco si Alexandrion Grup. Cu ajutorul solutiei WMS companiile si-au imbunatatit acuratetea livrarilor, iar comenzile sunt procesate mult mai rapid.
 • Am implementat solutia SeniorE-commerce pentru optimizarea magazinelor online la clienti precum Herlitz Romania – parte din concernul Herlitz, Sipex – distribuitor de produse pentru amenajari interioare, DACOmag – furnizor de articole pentru birou, si multi altii.
 • Am lansat itDepot, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile. Noua divizie ofera solutii hardware performante de la unii dintre cei mai importanti furnizori de pe piata: Zebra, Honeywell, Datalogic si altii.

Un an plin de provocari, succese si celebrari!

Am sarbatorit 15 ani de inovatie tehnologica pe piata solutiilor software si oferim in continuare clientilor nostri un portofoliu de sisteme unic in Romania, ce acopera toate componentele de business.

Am devenit Premier Business Partner Zebra Technologies si, prin intermediul platformei itDepot, furnizam echipamente hardware performante, alaturi de o gama larga de consumabile.

Soft-urile implementate au ajutat companii din variate domenii de activitate sa obtina beneficii majore:

 • Libris.ro a inregistrat o crestere a eficientei de 20-30% prin utilizarea solutiei WMS in cel mai mare depozit de carte din Romania, procesand zilnic pana la 12.000 de comenzi.

Citeste mai mult >>

 • Royal Computers a crescut acuratetea livrarilor la peste 98%, iar productivitatea angajatilor s-a marit cu 35%, datorita automatizarilor oferite de sistemul pentru managementul depozitului.
 • TeraSteel a inregistrat o crestere cu peste 10% a performantei operationale chiar din prima luna de utilizarea a solutiei APS in fabricile din Romania si Serbia.
 • Koh-I-Noor a realizat in primul semestru vanzari online mai mari cu 81% fata de acceasi perioada a anului 2017, utilizand platforma E-commerce.
 • Jollycontor a ales solutiile ERP si SeniorVisualBI si a crescut productivitatea angajatilor cu 30% prin automatizarea operatiunilor si monitorizarea acestora in timp real.

Citeste mai putin <<

istoric companie senior software an 2019 O noua interfata pentru ERP

O noua interfata pentru SeniorERP si numeroase proiecte de succes

Am realizat modernizarea interfetei SeniorERP – solutie ERP pentru managementul resurselor. Astfel, sistemul dispune de un meniu mult mai intuitiv si aplicatie web integrata pentru managementul relatiilor cu clientii.

Am realizat multiple implementari si am urmarit rezultatele pe care le-au obtinut clientii nostri cu ajutorul solutiilor noastre. Printre acestia se numara:

 • Ocean Fish – a simplificat fluxurile de lucru din depozit, a crescut viteza de pregatire a comenzilor si a imbunatatit acuratetea stocurilor cu solutia WMS

Citeste mai mult >>

 • Sano Vita – a triplat vanzarilor online si a redus timpii de procesare a comenzilor, majoritatea activitatilor de business au fost simplificate, iar strategiile de business s-au imbunatatit, solutiile folosite in acest sens fiind SeniorERP, SeniorVisualBI, SeniorSFA, WMS si Ecommerce
 • Top Market – livreaza cu 20% mai multe comenzi, a redus costurile referitoare la logistica si a optimizat rutele de transport cu solutia TMS
 • ApiLand – a redus timpul de procesare a comenzilor cu circa 40%, a obtinut trasabilitate asupra datelor si desfasoara o activitate unitara pe pietele din Romania, Ungaria si Franta, folosind SeniorERP si SeniorVisualBI

Citeste mai putin <<

Prima implementare realizata 100% de la distanta

Am realizat prima implementare 100% remote, adaptand serviciile oferite in raport cu restrictiile contextului pandemic.

itDepot, platforma de echipamente performante si consumabile, a devenit Trada Marketplace – un canal de vanzare de tip marketplace unde producatorii, importatorii si distributiroii isi pot lista brandurile si produsele pentru cresterea vizibilitatii pe piata si a vanzarilor.

Am realizat numeroase implementari, am sustinut inclusiv afacerile care promoveaza produsele si valorile traditionale romanesti si am urmarit indeaproape rezultatele pe care le-au obtinut companiile cu solutiile noastre. Cateva exemple sunt:

 • Delaco – a crescut productivitatea angajatilor cu 25%, a obtinut 100% trasabilitate, de la receptie si pana la livrare, a optimizat cu 15% spatiul pentru depozitare si a crescut viteza de procesare a datelor si comenzilor, folosind solutia WMS

Citeste mai mult >>

 • Binal Mob (Torockoi) – a simplificat operatiunile din fabrica si vanzarile din teren si a obtinut vizibilitate asupra costurilor si veniturilor cu solutiile SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorSFA
 • Monte Banato – a economisit circa 3 ore pe zi in procesul de urmarire a planului de productie, controleaza simplu si de la distanta vanzarile din teritoriu si are acces oricand si de oriunde la datele de interes, folosind solutiile SeniorERP, SeniorVisualBI si SeniorSFA
 • Marvel – a automatizat operatiunile din depozit si a scurtat timpul de pregatire a comenzilor, a redus cu 50% timpul dedicat inventarierii si a optimizat spatiul de depozitare, folosind solutia WMS
 • Frigotehnica – a imbunatatit procesul de gestionare a resurselor necesare pentru derularea proiectelor complexe, a obtinut vizibilitate end-to-end si control complet asupra operatiunilor cu solutia SeniorXRP

Citeste mai putin <<

istoric companie senior software an 2021 Senior Software cumpara Sincron HR

Un an incarcat cu parteneriate si proiecte interesante

Am cumparat 30% din actiunile Sincron HR si am extins portofoliul de solutii cu un sistem avansat pentru managementul resursei umane.

Am continuat sa imbunatatim solutiile din portofoliu, sa le adaptam cerintelor din piata in continua schimbare si sa raspundem cat mai eficient nevoilor punctuale pe care le au afacerile ce isi doresc sa prospere folosindu-se de automatizare.

Am realizat numeroase proiecte interesante in companii din diferite industrii si am urmarit rezultatele obtinute de clientii nostri cu ajutorul solutiilor Senior Software, perfectionand constant sistemele si serviciile oferite in functie de feedbackul acestora si modificarile pietei. Cateva exemple in acest sens sunt:

 • Flexibil – a imbunatatit intreaga activitate de productie, a crescut profitabilitatea afacerii si toate operatiunile din fabrica sunt planificate in detaliu din cateva clickuri, ca urmare a utilizarii solutiilor APS si MES

Citeste mai mult >>

 • Viamso – a simplificat intregul proces de vanzare, a crescut cu 80% timpul dedicat clientului la raft, a redus timpii de procesare a marfurilor si comenzilor si a obtinut acces rapid la date actualizate in timp real cu SeniorERP
 • dEpurtat.ro – a crescut vanzarile online cu 20%, a realizat economii de peste 4 ore pe zi si a redus comenzile cu probleme de la cateva sute la circa 3-4 comenzi pe luna, obtinand totodata mai mult control asupra afacerii cu solutia SeniorERP
 • Agroland – a obtinut o expunere mai buna a produselor in site si a imbunatatit comunicarea cu partenerii, a crescut vanzarile si proceseaza mai rapid comenzile cu solutiile SeniorERP si B2B
 • Merlins Beverages (Vitamin Aqua) – a optimizat activitatile de productie & vanzari, impreuna cu cele din zona financiar-contabila, obtine rapoarte corecte si detaliate si beneficiaza de vizibilitate si control sporit asupra businessului cu SeniorERP si SeniorVisualBI
 • RPW Logistics – a eficientizat operatiunile din depozit, gestionand rapid si simplu fluxul de ambalaje, a crescut acuratetea si vizibilitatea asupra stocurilor si a imbunatatit semnificativ satisfactia clientilor cu solutia WMS

Citeste mai putin <<

istoric despre companie senior software 2022 - 2023

A fost anul in care:

Am deschis un nou punct de lucru, la Timisoara, unde ne dorim sa formam o echipa puternica de consultanti specializati in activitatile de vanzare, implementare de servicii informatice, dar si in activitati de suport, care sa fie de ajutor firmelor din Timisoara si din imprejurimi, interesate de digitalizarea afacerii prin solutiile Senior Software

Am actualizat solutiile ERP, implementand o serie de functii noi, pentru a sprijini clientii vizati de RO e-Transport, RO e-Factura, dar si pe cei obligati sa depuna Declaratia 406 (SAF-T)

Ne-am marit portofoliul de clienti, reusind sa atragem noi companii precum: Urspack, Annabella, Laguna Serv SRL si am urmarit rezultatele obtinute de acestia, dar am ramas alaturi si de ceilalti clienti deja existenti, fiind martorii progreselor realizate de acestia:

 • Vet Diagnostic (client din 2018) – a crescut performanta afacerii si a obtinut economii majore de timp, utilizand solutiile ERP, BI si B2B ecommerce

Citeste mai mult >>

 • Pro Activ (client din 2019) – a reusit sa diminueze impactul volatilitatii preturilor, si a dublat cifra de afaceri cu ajutorul sistemelor integrate SeniorERP si SeniorVisualBI
 • Nett Front (client din 2016) – a obtinut cresteri in vanzari de 20-30% pe an de cand utilizeaza platforma SeniorXRP
 • Cipcos Mar (client din 2017) – a simplificat modul in care afacerea gestioneaza aspectele legate de forta de munca, dupa ce a implementat SeniorHR si a imbunatatit toate operatiunile legate de comertul online, datorita SeniorB2C

Citeste mai putin <<

Ce ne recomanda?

Din 2003 sustinem companiile din tara si nu numai, sa isi atinga potentialul maxim, sa lucreze mai eficient si sa fie mai profitabile, oferindu-le solutiile potrivite nevoilor lor.

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2023

Tehnologia din spatele solutiilor Senior Software

Platforma .NET

Este cadrul de dezvoltare utilizat de catre programatorii SeniorERP. Acesta permite realizarea, distribuirea si rularea aplicatiei ERP.

SQL Server

Asigura gestionarea optima si in siguranta a volumelor mari de date. SeniorERP este compatibil cu versiunile: 2008/R2, 2012, 2014 si 2016.

HTML

Este un limbaj de marcare, utilizat pentru crearea paginilor web, ce pot fi afisate prin intermediul unui browser (navigator).

Windows Server

Serverul SeniorERP este compatibil atat cu versiunea Windows Server 2008/R2, cu Windows Server 2012 si 2012/R2

WCF

Workflow Communication Foundation este un model de programare ce asigura comunicatia securizata in timp real prin internet.

JavaScript

Reprezinta un limba de programare folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati in paginile web, facandu-le mai interactive.

IIS

IIS, sau Internet Information Services este setul de servicii destinat serverului SeniorERP. Se remarca prin flexibilitate, siguranta si scalabilitate.

Workflow Foundation

Este o tehnologie .NET care permite redefinirea facila a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor nou create.

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) reprezinta un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

Muncim, dar ne si distram!

Joburi disponibile

Vrei sa demonstrezi ca locul tau e alaturi de noi? Impresioneaza-ne cu CV-ul tau!

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

close-link
close-link
close-link
close-link