SeniorERP
Software ERP cu interfata intuitiva, implementare rapida si raport excelent calitate-pret

Descopera sistemul ERP de top pentru planificarea resurselor intreprinderii - SeniorERP

Cu o interfata moderna, usor de utilizat, SeniorERP este de peste 20 de ani un sistem ERP de incredere pentru mai mult de 500 de companii din Romania si nu numai.

Gama larga de functionalitati integrate acopera cu succes toate componentele afacerii. Sistemul ERP ofera un mod de lucru unitar pentru toate departamentele organizatiei.

sistem ERP de top pentru planificarea resurselor intreprinderii

Ce spun companiile care utilizeaza ERP de la Senior Software:

Am castigat cateva ore bune intr-o zi de lucru. Stocul poate fi vizualizat in timp real si se pot face rezervari de stoc pe baza comenzilor, lucruri pe care agentii nostri nu puteau sa le faca cu vechiul soft.

Liviu Semenescu
Director General Pangram Monte Banato

Putem face mai multe intr-un timp mai scurt si avem date exacte. Un prim avantaj net il reprezinta operativitatea in sarcinile repetitive, poti automatiza foarte mult.

Marius Chiorean
Property Manager Lactate Torockoi

In urma implementarii SeniorERP am obtinut beneficii multiple precum: operarea simplificata, reducerea erorilor umane, trasabilitate, securitatea datelor, raportarea eficienta.

Mihai Muresan, Director IT Herlitz Romania

CARE SUNT BENEFICIILE OFERITE DE SOFTWARE ERP?

Viziune de ansamblu asupra activitatii companiei

Control asupra operatiunilor desfasurate de angajati

Siguranta in gestionarea datelor afacerii

Productivitate crescuta in realizarea operatiunilor

Automatizarea activitatilor de natura contabila

Imbunatatirea proceselor comerciale

Descopera gama completa de functionalitati
ale soft-ului de tip ERP:

Un soft ERP pentru Marketing si Vanzari este un instrument intuitiv de gestionare a relatiei cu clientii.

Un software de tipul Enterprise Resource Planning System usureaza munca echipelor de vanzari si le faciliteaza accesul la informatii actualizate, prin intermediul aplicatiei mobile cu functionalitati SFA si CRM.

Cu SeniorERP poti urmari intregul procesul de vanzare, pentru ca ai centralizate intr-un singur sistem ERP online toate tipurile de vanzare:  directa, din magazinul online, prin magazine proprii, catre marile lanturi de magazine etc.

Arii functionale erp functionalitati marketing si vanzari

Cu soft-ul ERP gestionezi eficient toate procesele de achizitie, compunere si productie a marfurilor pe care le comercializezi.

Enterprise Resource Planning – SeniorERP – te ajuta sa automatizezi majoritatea operatiunilor, ca sa poti controla eficient costurile si sa le poti oferi clientilor produsele cerute, in timp util si la pretul corect.

Solutia ERP Senior Software este un soft modern, care te ajuta sa gestionezi procese simplificate de productie, completand astfel cu succes componenta de management al stocurilor.

Cu sistemul ERP ai la dispozitie retete de productie, precum si operatiuni automatizate de intrare in productie, repartizare a costurilor, consum al materiilor prime si intrare in gestiune a produselor finite.

seniorerp-aprovizionare-productie-erp-seniorsoftware-sectiune

Cu sistemul ERP Senior Software monitorizezi in timp real performanta companiei, operezi cu acuratete platile si incasarile, urmaresti bugetele, previzionezi veniturile si iei deciziile cele mai potrivite pentru afacerea ta.

SeniorERP este un soft online care ofera flexibilitate si utilitate atat societatilor comerciale mici si medii cat si celor mari, cu activitate complexa – cu multe filiale, puncte de lucru si diverse valute.

Mai mult, orice informatie se actualizeaza in timp real, iar efectele ei asupra tuturor indicatorilor sunt vizibile imediat.

Financiar-1

Urmareste in ERP stocurile de la receptie pana la livrare si optimizeaza costurile aferente. Cu sistemul ERP pentru stocuri si logistica ai trasabilitate asupra tuturor operatiunilor: receptie, gestionare, livrare si retur.

SeniorERP acopera toate activitatile legate de stocuri, incepand cu identificarea produselor, pana la operatiile care au loc cu acestea. Sistemul ERP Senior Software gestioneaza articole stocabile si nestocabile, iti permite sa urmaresti in timp real miscarile de stoc si sa optimizezi procesele de inventariere.

Mai mult, aplicatia ERP asigura inclusiv service pentru produsele pe care le comercializezi si tine o evidenta clara a ambalajelor cu caracter returnabil.

Aprovizionare-fare-meniu-1

Functionalitatile pentru administrare si organizare reprezinta instrumente utile pentru buna desfasurare a activitatii de zi cu zi: calendar si notificari, serviciu de e-mail integrat, instrumente office. In plus, cu acelasi sistem gestionezi activitatea tuturor companiilor pe care le detii.

Daca detii mai multe puncte de lucru, le poti gestiona distinct in sistemul ERP Senior Software, fiecare avand caracteristici diferite si anumiti angajati alocati.

Tot aici, in softul ERP, definesti si gestionezi cu usurinta nomenclatoarele de parteneri, articole si nu numai, personalizezi documentele si filtrele, stabilesti drepturile de acces ale utilizatorilor.

analiza-taskuri-administrare-si-organizare-senior-software-erp-seniorerp3

Ceea ce diferentiaza in mod clar soft-ul online SeniorERP de alte solutii de tip Enterprise Resource Planning System din piata, este usurinta cu care pot fi generate rapoartele, aspectul modern al acestora si modul in care sistemul faciliteaza interactiunea utilizatorilor cu datele.

SeniorERP ofera o gama variata de rapoarte incluse standard in aplicatie, precum si posibilitatea de a crea orice raport custom, cu minim de cunostinte tehnice.

In plus, datele pot fi analizate in modalitati extrem de intuitive cu ajutorul aplicatiei SeniorVisualBI, dezvoltata pe platforma Tableau Software si integrata nativ cu SeniorERP.

Harta-Vanzari

SeniorERP – un sistem software ce sustine lucrul la distanta

Cu ERP lucrezi mai eficient, de oriunde te-ai afla. SeniorERP iti ofera o serie de functionalitati menite sa creasca productivitea tuturor angajatilor, indiferent de locatia unde isi desfasoara activitatea:

SFA si CRM accesibile din web sau de pe mobil

Emailing integrat

Chat inclus

Organizarea activitatilor

Acces securizat la date

Focus pe vanzari cu o solutie software completa

Ofera-le echipelor din teren un instrument performant de optimizare a proceselor comerciale.

SFA

Creeaza comenzi direct din teren si trimite-le instant la sediul central.

Dashboards

Afla dintr-o privire care este situatia vanzarilor, a incasarilor sau a stocurilor.

sistem erp cu aplicatie crm sfa wms software romanesc

CRM

Inregistreaza noi oportunitati de vanzare si capteaza feedback-ul din piata.

Fluxuri de vanzare

Califica prospectii si transforma oportunitatile de vanzare in comenzi ferme.

Afla daca solutia software SeniorERP se potriveste modelului tau de business

Sistem ERP din Romania cu peste 500 de implementari si 20+ ani de experienta

close-link
close-link
close-link
close-link