Angajati cu 30% mai productivi pentru Jollycontor, cel mai mare furnizor de obiecte sanitare de lux din Cluj

Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor datorita unui pachet de softuri implementat de echipa noastra din divizia ERP. 

jolly erp biJollycontor este o companie cu aproape 25 ani de experienta pe piata distributiei de obiecte sanitare. Dupa o analiza detaliata, reprezentantii Jolly au ales pachetul integrat de sisteme format din solutiile SeniorERP pentru managementul resurselor si SeniorVisualBI pentru raportare si analiza.

Managerii Jollycontor estimeaza ca cele doua sisteme vor determina o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor datorita automatizarii operatiunilor si a monitorizarii acestora in timp real.

“Pachetul de solutii Senior Software iti permite sa controlezi de la macro la micro o buna parte din operatiunile firmei si sa realizezi cu usurinta orice centralizare, raport sau analiza. Mai mult, interfata si modul in care functioneaza sistemele ne surade. Cred ca avem deja peste 50 de rapoarte facute. Este un tool exceptional! Totodata, solutia de BI ne permite sa construim dashboard-uri din mai multe rapoarte, un aspect care este extrem de important, mai ales cand vrei sa prezinti mai multe date intr-un singur loc pentru aprobarea unui buget sau a unui proiect”,

a declarat Paul Ivanciuc, Manager Operatiuni Jollycontor.

Pe langa beneficiile mentionate, cel mai mare furnizor de produse sanitare de lux din Cluj a observat urmatoarele schimbari dupa alegerea pachetului de softuri ERP + BI:

implementare erp jollycontor

  • Cresterea cu 20-25% a eficientei in procesul de aprovizionare marfuri
  • Generarea documentelor fiscale pe baza comenzii
  • Un control si o transparenta mai mare asupra circuitului documentelor
  • Imbunatatirea fluxurilor operationale
  • Eficientizarea procesului decizional
  • Posibilitatea crearii unor analize de business complexe
  • Urmarirea in timp real a situatiei incasarilor, dar si a altor indicatori care influenteaza costurile si vanzarile

Decizia reprezentantilor Jollycontor de a investi intr-un pachet de sisteme software pentru managementul afacerii a venit odata cu dezvoltarea accelerata a companiei din ultimii ani.

“Ne-am dat seama ca nu putem creste fara o solutie integrata de management pe masura, iar pachetul ERP + BI de la Senior Software a indeplinit cele mai multe criterii de selectie in comparatie directa cu alti furnizori din domeniu. Cele mai importante criterii au fost: personalizarea platformei conform nevoilor noastre, suportul post-vanzare, preocuparea continua pentru dezvoltarea aplicatiei, interfata simpla si usurinta cu care se utilizeaza sistemul,

a adaugat Paul Ivanciuc.

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 5 milioane de euro, Jollycontor este o afacere din Cluj ce desfasoara activitati de consultanta, distributie, retail si vanzari online in domeniul amenajarilor interioare de baie. Compania detine un showroom de aproximativ 2.000 mp si doua depozite cu o suprafata totala de 4.000 mp, iar in portofoliul acesteia se regasesc peste 5.000 de produse.

close-link
close-link
close-link
close-link