Baneasa gestioneaza afacerea cu solutiile ERP si BI de la Senior Software

Sigla

Baneasa Moara & Baneasa Paste, lideri in domeniul moraritului si productiei de paste fainoase, au ales sa isi gestioneze afacerea cu solutiile integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Managerii companiei au dorit o solutie integrata si mai bine adaptata la legislatia si mediul de afaceri local.

“Informatizarea proceselor de afaceri a fost si este o preocupare permanenta pentru noi. In cadrul companiei folosim de aproape 20 de ani solutii de tip ERP, dar si alte solutii informatice pentru managementul diferitelor procese critice de business. In ultimii ani insa am simtit nevoia unei mai bune integrari a acestor solutii, dar si o mai buna adaptare la legislatia si stilul de lucru local. Dupa o analiza serioasa, pachetul de solutii Senior Software a fost cel care a raspuns cel mai bine acestor nevoi si cel care ne-a convins prin adaptarea remarcabila la legislatia romaneasca si la realitatile mediului de afaceri local.”

A declarat domnul Radu Muntean, Director Comercial Baneasa Moara & Baneasa Paste.

Inainte de a implementa solutia SeniorERP, companiile Baneasa Moara & Baneasa Paste se confruntau cu situatii precum: schimbul greoi de informatii atat cu partenerii de afaceri cat si in cadrul companiei, posibilitatea ridicata de aparitie a erorilor si generarea si tiparirea documentelor intr-un interval mare de timp.

In prezent, cu ajutorul SeniorERP, compania Baneasa isi gestioneaza in mod integrat afacerea. In plus, utilizarea solutiei a facilitat schimbul de documente intern, dar si cu partenerii si a scazut timpul de procesare si prelucrare a datelor.

“SeniorERP este o solutie completa, eficienta, rapida, integrata si, nu in ultimul rand, extrem de prietenoasa cu utilizatorul.”

A adaugat domnul Radu Muntean.

Alaturi de SeniorERP, managerii Baneasa au implementat si SeniorVisualBI – sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link