Biroul Senior Software din Cluj aniverseaza 5 ani

Din 2014, Senior Software este mai aproape de companiile din vestul, nordul si centrul Romaniei. Furnizorul de solutii software aniverseaza 5 ani de la deschiderea punctului de lucru zonal din Cluj, oferind clientilor un pachet complet de sisteme software si hardware pentru automatizarea activitatii.

5 ani senior software la clujSenior Software aniverseaza 5 ani de la deschiderea sediului din Cluj. Activitatea echipei locale a inceput oficial in 2014, iar pana in prezent a implementat solutii software customizate la peste 50 companii din judete precum Cluj, Timisoara, Arad, Bihor, Hunedoara, Alba etc.

Companiile din vestul Romaniei care au ales sistemele Senior Software activeaza in industrii variate precum:  Logistica, Automotive, Materiale de constructii, Materiale plastice, Mobila & Decoratiuni, Birotica & Papetarie, Utilaje & Echipamente, Scule & Unelte, Electrice & Electronice, FMCG, Farma si nu numai.

Piata companiilor de productie si distributie din zona acoperita de punctul din Cluj este in continua expansiune, iar managerii de business observa din ce in ce mai mult nevoia sistemelor de automatizare personalizate in functie de nevoile specifice ale afacerii. Digitalizarea si industrializarea sunt concepte familiare clientilor nostri care isi doresc sa ramana competitivi, iar noi suntem aici pentru companiile clujene care isi doresc sisteme software moderne, integrate, menite sa eficientizeze activitatile de business.

- Gabriel Ursu, Area Sales Manager in cadrul Senior Software

Printre companiile din Cluj care au ales solutiile Senior Software se numara branduri de renume precum:

  • Bauder Romania – Cu ajutorul sistemelor ERP si Business Intelligence, furnizorul de acoperisuri urmareste mai usor situatia incasarilor si creeaza analize de business complexe:

“Odata cu cresterea volumului de vanzari, implementarea unei solutii ERP a devenit o necesitate. Aveam nevoie de rapoarte emise intr-un timp mult mai scurt, cu informatii la zi si cu date relevante si la obiect. Experienta pe piata si validarea data de alte companii ne-au convins sa colaboram cu Senior Software. Totodata, am apreciat know-how-ul si profesionalismul echipei care ne-a ajutat sa intelegem cum se poate adapta sistemul in functie de necesitatile companiei.

- Abram Arpad - Director General Bauder Romania

  • Antares RomaniaCel mai mare producator national de scaune ergonomice a implementat solutiile Senior Software pentru managementul fabricii, de la planificarea productiei (APS) si a necesarului de materiale (MRP) pana la urmarirea in timp real a productiei si a indicatorilor de performanta ai fabricii (MES).

“Solutia de management al productiei ne-a convins prin compatibilitatea cu modul nostru de lucru, iar dupa analiza facuta impreuna cu echipa Senior Software, am putut identifica oportunitati noi. O vom utiliza pentru a reduce costurile de productie si pentru a furniza cu usurinta informatii utile si mai precise clientilor si partenerilor.

- Laczko Hunor – Director de productie Antares Romania

  • SamMills Distribution – Distribuitorul de FMCG a ales un pachet integrat de solutii software care sa acopere toate componentele afacerii. Astfel, au ales sistemele ERP – pentru managementul resurselor companiei, SFA – pentru automatizarea activitatilor agentilor de vanzari, WMS – pentru managementul depozitelor si BI – pentru analiza si raportare avansata.

Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare.

- Petronel Rus - Director General SamMills Distribution

  • Jollycontor – Cel mai mare distribuitor de obiecte sanitare premium din Cluj estimeaza ca cele doua sisteme implementate (SeniorERP si SeniorVisualBI) vor determina o crestere de pana la 30% a productivitatii angajatilor datorita automatizarii operatiunilor si a monitorizarii acestora in timp real.

“Pachetul de solutii Senior Software iti permite sa controlezi de la macro la micro o buna parte din operatiunile firmei si sa realizezi cu usurinta orice centralizare, raport sau analiza. Este un tool exceptional! Totodata, solutia de BI ne permite sa construim dashboard-uri din mai multe rapoarte, un aspect care este extrem de important, mai ales cand vrei sa prezinti mai multe date intr-un singur loc pentru aprobarea unui buget sau a unui proiect.”

- Paul Ivanciuc - Manager Operatiuni Jollycontor

close-link
close-link
close-link
close-link