Cifra de afaceri a Senior Software a crescut cu 90% in 2014

Managerii Senior Software au anuntat pentru 2014 o crestere de 90% a cifrei de afaceri, fata de anul precedent si extinderea cu 30% a echipei. De asemenea, in 2014 compania a deschis un nou punct de lucru la Cluj, a implementat solutia ERP la primul client din Ungaria si si-a extins portofoliul de sisteme.

Daniel Toma - general manager Senior SoftwareIn 2014 am reusit sa atingem o cifra de afaceri de peste 15 milioane lei, rezultat obtinut ca urmare a eforturilor sustinute de pana acum. De peste 11 ani investim constant in produse, in relatia cu clientii, in extinderea prezentei nationale si internationale, in organizarea interna si in echipa. In ultima perioada ni s-a alaturat o serie de specialisti cu vechime in piata, dornici sa participe la dezvoltarea companiei pe zone noi de activitate, atrasi de spiritul antreprenorial care ne caracterizeaza. Acordam libertate de actiune si sprijin persoanelor care au initiativa si doresc sa-si puna in practica ideile proprii si experienta dobandita.

Senior Software a devenit astfel un brand care reprezinta garantia calitatii produselor si a serviciilor oferite, ceea ce ne obliga sa crestem standardele de calitate de la an la an, in paralel cu gestionarea dezvoltarii companiei. Acest lucru este o provocare personala si, in acelasi timp, o trasatura definitorie a culturii noastre organizationale.

A declarat domnul Daniel Toma, Director General Senior Software.

Tot in anul 2014, Senior Software a:

  • Deschis un nou punct de lucru, la Cluj, astfel compania isi doreste sa fie mai aproape de clientii din aceasta zona.
  • Lansat cea mai noua versiune a sistemului SeniorERP in limba maghiara si a implementat solutia la primul client din Ungaria.
  • Extins suita SCM cu solutiile TMS – pentru optimizarea rutelor de transport si LVS – dedicata companiilor cu activitati logistice complexe.

Printre clientii care au ales Senior Software in 2014 se numara si: YLI, Sano Vita, Coriolan Distributie, Bico Industries.

In anul 2015 Senior Software urmareste sa creasca numarul de angajati in toate cele 3 puncte de lucru. Cei care doresc sa se alature echipei pot aplica aici: www.seniorsoftware.ro/cariere.

close-link
close-link
close-link
close-link