Distribuitorul Lumy Tools isi gestioneaza afacerea cu solutiile Senior Software

solutia ERP

Cu o cifra de afaceri de aproximativ 9,6 milioane EUR in 2014, Lumy Tools – distribuitorul national de scule si unelte pentru constructii, a implementat solutiile ERP, SFA si Business Intelligence de la Senior Software. Compania distribuie aproximativ 1800 de produse atat prin intermediul retelelor de super si hipermarketuri, cat si prin retailul traditional – magazine de bricolaj, magazine universale si depozite de materiale de constructii. 

“Odata cu cresterea volumului de munca ne-am dorit sa avem mai multa stabilitate si siguranta in ceea ce priveste datele companiei. Implementarea solutiilor integrate de la Senior Software a avut consecinte pozitive in activitatea fiecarui angajat Lumy Tools si ne-a oferit siguranta lucrului bine facut. Cu ajutorul acestora am reusit sa obtinem mai mult timp pentru interpretarea rezultatelor si luarea deciziilor corecte.”

A declarat domnul Moisa Gheorghe, Director Comercial Lumy Tools.

Cu ajutorul solutiei SeniorERP, compania Lumy Tools isi gestioneaza in mod integrat toate activitatile si beneficiaza de procese operationale automatizate si optimizate si nu in ultimul rand angajati mai productivi. In plus, canalele de vanzare sunt acum gestionate integrat datorita solutiilor EDI – pentru automatizarea comunicarii cu marile lanturi de magazine si SeniorSFApentru gestionarea activitatilor agentilor de vanzari.

Compania a redus timpul de vanzare cu ajutorul solutiei SFA, care le ofera agentilor de vanzari acces de pe device-ul mobil la situatia stocurilor, caracteristici ale marfurilor, preturi si nu numai.

Alaturi de SeniorERP si SeniorSFA, managerii Lumy Tools au implementat si SeniorVisualBI – sistemul Business Intelligence dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Acestia urmaresc situatia vanzarilor pe articole, agenti de vanzari, clienti si alti indicatori specifici activitatii de distributie.

Citeste comunicatul integral pe www.seniorerp.ro.

close-link
close-link
close-link
close-link