Distribuitorul Mauriziaro Meat investeste in automatizare pentru mai mult control asupra businessului

Mauriziaro Meat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania, a investit in automatizare pentru a obtine timpi de lucru mai buni si rapoarte cu informatii exacte si detaliate. Distribuitorul a ales sa implementeze remote un pachet de sisteme software oferit de catre Senior Software.

Mauriziaro Meat, unul dintre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania, a investit in softuri integrate pentru automatizarea afacerii, urmarind optimizarea proceselor de business si un control mai bun asupra companiei. Distribuitorul a ales solutiile ERP – pentru gestionarea resurselor si HRpentru managementul resurselor umane, din portofoliul Senior Software, cu implementare de la distanta.

Echipa a decis sa inceapa aceasta colaborare pentru a creste acuratetea datelor din companie si pentru a avea o evidenta clara asupra stocurilor si asupra clientilor. Cu o cifra de afaceri de peste 34 milioane euro si avand punctul de lucru in Arad, Mauriziaro Meat deserveste clienti din toate zonele tarii.

Ne-am dorit implementarea unui soft contabil profesionist, deoarece avem nevoie de date exacte & complete, de rapoarte in timp real si de o mai buna evidenta a gestiunii stocurilor si a clientilor. Cu solutiile de la Senior Software ne asteptam sa obtinem rapoarte exacte si detaliate, dar si reducerea timpului de lucru.

- a declarat Maurizia Pini, Director General - Mauriziaro Meat

Compania Mauriziaro Meat face parte din grupul Pini, business fondat in 1982 de catre familia italiana cu acelasi nume. Cunoscut ca un jucator de top in industria carnii, grupul Pini are afaceri in Italia, Ungaria, Spania, China, SUA, Romania si nu numai, utilizand abatoare si depozite frigorifice moderne ce corespund celor mai ridicate standarde.

Softurile sunt utilizate si de catre www.pinialimentari.ro, care de 4 ani introduce pe piata din Romania o gama larga de produse din Italia (atat produse alimentare si bauturi, cat si de igiena personala sau pentru curatenie). Acest segment de distributie urmareste ca prin folosirea automatizarii sa imbunatateasca monitorizarea stocurilor, dar si a clientilor si furnizorilor.

Sisteme integrate și customizabile, beneficii dovedite

Sistemele SeniorERP si HR achizitionate de catre distribuitorul Maruriziaro Meat ofera utilizatorilor o gama larga de beneficii dovedite de companii care au ales sa colaboreze cu Senior Software. Printre caracteristicile solutiilor si rezultatele obtinute de catre clientii Senior Software in urma folosirii acestor softuri se numara:

Reducerea cu 30-40% a timpilor de procesare a comenzilor

Economii de cel putin 2-3 ore pe zi in activitati de verificare a operatiunilor

Gestionarea in mod integrat a tuturor activitatilor din companie

Trasabilitate completa de la plasarea comenzilor si pana la livrarea produselor

Mentinerea unei activitati unitare pentru businessurile cu multiple puncte de lucru, inclusiv in afara tarii

Cresterea transparentei proceselor de business

Date corecte, transmise si prelucrate in timp real

Asigurarea sigurantei informatiilor critice

Vizibilitate asupra costurilor si a veniturilor si control asupra fluxurilor financiare

Reducerea considerabila a retururilor

Imbunatatirea comunicarii interne si externe

Automatizarea sarcinilor repetitive

Productivitate crescuta si control mai bun asupra fortei de munca

Adaptare usoara la realitatile mediului de afaceri actual

Posibilitati extinse de personalizare si interfata user friendly

Rapoarte complexe realizate cu usurinta

Alte companii care au implementat solutiile Senior Software pentru gestionarea resurselor si analiza datelor: Heinrig Distribution, Lumy Tools, Sano Vita, Pro Activ, Baneasa, ApiLand, Mirdatod Prod, Torockoi, Monte Banato, Jollycontor, Sipex Company si nu numai.

Despre Mauriziaro Meat

Mauriziaro Meat se numara printre cei mai importanti distribuitori de carne de vita si porc din Romania. Compania are o experienta de peste 20 de ani in comertul cu carne si produse din carne de porc si vita, avand o distributie nationala proprie la peste 100 de clienti. Cu o cifra de afaceri de peste 34 milioane euro, distribuitorul detine un depozit modern in Arad, autorizat pentru schimburi intracomunitare. Mauriziaro Meat este parte a grupului italian Pini, fondat de catre familia cu acelasi nume, cu afaceri in Italia, Ungaria, Spania, China, SUA si nu numai.

close-link
close-link
close-link
close-link