German Electronics a ales sistemele ERP si Business Intelligence de la Senior Software

erp german electronics romaniaGerman Electronics, unicul distribuitor in Romania al produselor companiei germane Conrad, numarul 1 in Europa in domeniul vanzarilor de electronice prin catalog, implementeaza solutia integrata formata din ERP si Business Intelligence de la Senior Software, pentru a sustine cresterea vanzarilor si planurile de extindere a afacerii.

“Am resimtit nevoia unui sistem ERP in momentul in care business-ul nostru a inceput sa se dezvolte in mod accelerat. Astfel, diversificarea gamei de produse comercializate si cresterea bazei de date de clienti a impus automatizarea proceselor de lucru repetitive si optimizarea procesului de vanzare. A devenit evident faptul ca avem nevoie de un sistem ERP performant care sa ne permita gestionarea unitara si optimizarea tuturor proceselor de lucru si a fluxului de informatii din cadrul companiei. Am ales SeniorERP pentru ca s-a mulat cel mai bine pe necesitatile business-ului nostru, iar colaborarea cu reprezentantii firmei s-a dovedit a fi una extrem de profesionala. Suntem convinsi ca am facut o alegere buna si profitabila.”
A declarat domnul Vasile Boitos, Director General German Electronics.

German Electronics a ales sa implementeze si SeniorVisualBI, sistemul de raportare avansata dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor.

“Analizarea si prelucrarea unui volum mare de informatii, interpretarea si compararea rapida a datelor, indiferent ca este vorba de departamentul financiar, vanzari etc., sunt esentiale in luarea unor decizii corecte pentru activitatea companiei. Sistemul Business Intelligence ne va permite eficientizarea procesului decizional si urmarirea tuturor indicatorilor ce influenteaza costurile si vanzarile.”
A mai mentionat domnul Vasile Boitos.

close-link
close-link
close-link
close-link