Halewood Wines Romania a redus la jumatate timpul de prelucrare a datelor cu solutia CPM de la Senior Software

Grupul Halewood Romania este cel mai mare exportator de vinuri romanesti in Marea Britanie si a implementat solutia CPM de la Senior Software pentru controlul performantei companiei. Cu ajutorul noului sistem, Halewood Wines a redus la jumatate timpul de prelucrare a datelor si a evitat pierderi de zeci de mii de euro, conform directorului financiar al companiei.   

implementare CPM halewoodGrupul Halewood Romania este unul dintre cei mai mari importatori de vinuri din tara, detine peste 350 ha in cele mai importante regiuni viticole ale Romaniei si a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 20 milioane RON in 2015. Compania este formata din patru divizii specializate in gestionarea culturilor de vita de vie, precum si productia si comercializarea de vinuri pe piata interna si export.

Inainte de utilizarea solutiei CPM de la Senior Software, echipa Halewood investea foarte mult timp in prelucrarea manuala a rapoartelor financiare. De aceea managerii companiei au decis sa implementeze o solutie care sa ii sprijine in luarea deciziilor importante, asigurand acces in timp real la informatii.

“Sistemul CPM ne-a ajutat sa economisim aproximativ 50% din timpul zilnic cu organizarea si prelucrarea datelor, in timp ce rapoartele oferite de solutie ne-au ajutat sa evitam pierderi de zeci de mii de euro. Totodata, ne ajuta in procesul de crestere a business-ului prin vizibilitatea pe care o avem asupra activitatilor care merg bine sau mai putin bine in cadrul Grupului Halewood”

a declarat domnul Ionut Podariu, Director Financiar Halewood Wines Romania.

In acelasi timp, dupa implementarea solutiei CPM de la Senior Software, Halewood Romania a simplificat fluxurile de lucru prin organizarea datelor din departamente, a obtinut un control mai bun asupra veniturilor si costurilor prin sistemele de planificare si raportare si a obtinut o viziune de ansamblu asupra intregii afaceri, avand la dispozitie mai mult timp pentru a se focusa pe imbunatatirea indicatorilor.

“Va pot spune ca diferenta dintre modul vechi de lucru – cu Excel – si sistemul CPM este uriasa. Nu credeam ca poate exista o solutie care sa imi simplifice munca atat de mult. Uitandu-ma in urma, nu imi vine sa cred cat timp pierdeam inainte sa utilizam solutia CPM de la Senior Software si cat de multe as fi putut sa realizez daca nu eram blocat in prelucrari de date”

a adaugat domnul Podariu.

close-link
close-link
close-link
close-link