Koh-I-Noor Romania are vanzari online mai mari cu 81% dupa utilizarea platformei E-commerce

Koh-I-Noor Hardtmuth Romania a implementat solutia E-commerce de la Senior Software pentru a-si integra magazinul online cu sistemul SeniorERP existent deja in companie. Cu noua platforma, vanzarile Koh-I-Noor au crescut cu 81%, iar numarul de clienti este mai mare cu 140%.

koh-i-noor-ecommerceKoh-I-Noor Romania este importator si distribuitor de articole de papetarie, birotica, rechizite scolare si produse pentru arta si hobby. Odata cu cresterea afacerii, solicitarile clientilor au determinat compania sa optimizeze platforma online deoarece fostul magazin avea o structura invechita, nu permitea afisarea preturilor si nu era corelata cu stocurile existente. De aceea, Koh-I-Noor a ales solutia E-commerce de la Senior Software.

“Ne-am dorit, in primul rand, ca solutia aleasa sa fie integrata cu sistemul pentru planificarea resurselor, pentru a fi posibila trimiterea directa in ERP a tuturor comenzilor, sa accesam aceeasi baza de date, iar actualizarea informatiilor sa se faca in timp real. Practic, comunicarea intre sisteme este cea mai importanta facilitate pentru noi. In plus, prin platforma E-commerce suntem prezenti peste tot si oricine poate avea acces la produsele noastre, a declarat Dinu Maravela, CEO in cadrul Koh-I-Noor Hardtmuth Romania.

Dupa implementarea noii platforme E-commerce, Koh-I-Noor Romania a inregistrat rezultate extraordinare.

Categoric, cel mai important beneficiu este cresterea vanzarilor online cu 81 % pe primul semestru din 2018, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand functionam cu vechea platforma. Referitor la numarul de clienti, aici avem o crestere de 140% raportata la acelasi interval de timp. Putem spune ca solutia a adus magazinul online la trendul actual de pe piata”, a adaugat Dinu Maravela.

Printre beneficiile importante observate de Koh-I-Noor dupa implementarea solutiei E-commerce de la Senior Software se numara si:

  • cresterea vizibilitatii pe piata prin accesul la o varietate mai mare de posibilitati de marketing – discounturi, promotii, bonusuri, reduceri in functie de sezon sau produse, blog etc.;

  • imbunatatirea si adaugarea de noi functionalitati de prezentare, de accesare si de cumparare a produselor;

  • imbunatatirea comunicarii cu clientii, cu ajutorul sectiunii de mesaje disponibila in platforma;

  • timpul de procesare a comenzilor s-a micsorat datorita transferului imediat de date intre platforma E-commerce si sistemul SeniorERP;

  • prezentarea mai accesibila si clara a produselor cu foarte multe subcategorii.

Vezi 5 aspecte la care sa fii atent atunci cand alegi o platforma B2B ecommerce ->

Fondata in 1994, Koh-I-Noor Hardtmuth Romania este filiala a Koh-I-Noor Hardtmuth din Cehia, cel mai mare producator de produse scolare si de birou, intrumente de scris si desenat din Europa Centrala si de Est. In 2018, Koh-I-Noor a deschis primul magazin propriu din Romania in Bucuresti, pe str. C.A. Rosetti 15, iar obiectivul companiei pentru urmatorii ani este sa dezvolte o retea de magazine fizice pe intreg teritoriul tarii si sa isi consolideze prezenta online si cu ajutorul platformei E-commerce de la Senior Software.

close-link
close-link
close-link
close-link