Producator si distribuitor de top de produse BIO isi automatizeaza afacerea cu sisteme Senior Software

Jucatorul de top din piata de productie si distributie a produselor BIO din Romania, Bio Logistic, a investit intr-un pachet de sisteme software performante pentru a automatiza majoritatea proceselor din organizatie. Cu ajutorul solutiilor integrate de la Senior Software, compania va obtine vizibilitate si control asupra afacerii si o gestionare mult mai eficienta a resurselor.

Bio Logistic, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de produse BIO din Romania, a intrat in parteneriat cu Senior Software pentru a automatiza si gestiona integrat afacerea. Cu un portofoliu de peste 300 de articole, compania Bio Logistic produce si distribuie produse alimentare BIO pe toate canalele: traditional trade, online si marile lanturi de retail (IKA): Auchan, Carrefour, Kaufland, Mega, Profi, Selgros etc.

In urma unei analize asupra sistemelor software din piata, managerii companiei au ales SeniorERPsoft ERP pentru gestionarea resurselor, SeniorVisualBIsoft de Business Intelligence pentru raportare si analiza si Ecommerce – platforma pentru vanzari online B2B & B2C, din portofoliul Senior Software.

Am cautat solutii software care sa corespunda nevoilor companiei si sa reflecte un raport calitate/pret conform cu asteptarile noastre si am stabilit ca Senior Software raspunde cel mai bine cerintelor pe care le avem.

In urma parteneriatului cu Senior Software, vom automatiza intregul flux de productie – depozitare – comanda – facturare – livrare. Aceasta include toate conectarile cu platformele partenerilor, serviciile de curierat, integrare EDI si nu numai. Vrem sa procesam mai multe documente in mod operativ […] Si partea de raportare si analiza va fi automatizata […], iar realizarea automata a raportului P&L si defalcarea pe centre de cost ne vor ajuta sa crestem performanta in companie.

Datorita integrarii, vom prelua automat comenzile de pe toate canalele, fara interventie umana. Pe partea de B2C, era necesara trecerea la un magazin online modern si aerisit, dar care in acelasi timp sa contina toate elementele pentru facilitarea lansarii comenzilor de catre clienti, de pe orice dispozitiv: tableta, telefon, desktop sau dispozitiv LT.

Logo BIOLOGISTIC logo mic
Doru Radusean
Actionar si General Manager - Bio Logistic

In urma integrarii functionalitatilor EDI cu SeniorERP, distribuitorul se asteapta sa eficientizeze schimbul de documente operative cu furnizorii si clientii, sa opereze simplu facturile si incasarile si sa depuna la timp declaratiile de natura fiscala, conform prevederilor legale.

De asemenea, sistemul de Business Intelligence ii va permite companiei sa renunte la realizarea raportarilor si analizelor in Excel, un mod de lucru care in prezent necesita mult timp si este predispus erorilor. Totodata, angajatii vor putea urmari cu usurinta indicatorii cheie de performanta, astfel incat sa obtina o imagine clara asupra afacerii, ceea ce va permite imbunatatirea strategiilor de business.

Despre Bio Logistic & Distribution Partener

Compania Bio Logistic a fost infiintata in anul 2007 si este unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de alimente certificate BIO din Romania. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro, compania distribuie o gama variata de produse apartinand unor branduri precum Holle Baby Food, Probios, Vivani, Allos, dar si brandurile proprii: Bio All Green si Natur All Green.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link