SamMills Distribution a ales solutiile integrate de la Senior Software

logo SMDSamMills Distribution – distribuitor de FMCG – a ales solutiile integrate ERP, SFA, WMS si Business Intelligence de la Senior Software. De-a lungul timpului compania a crescut constant, iar in anul 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de peste 97 mil. RON, cu 56% mai mare fata de anul anterior, de aceea managerii companiei au simtit nevoia sa implementeze un pachet de solutii integrate care sa acopere toate departamentele afacerii.

“Volumul mare de documente emise, lipsa optiunii de a inregistra anumite date relevante pentru dezvoltarea business-ului intr-un mod sanatos si imposibilitatea generarii unor rapoarte in timp real erau doar cateva dintre problemele cu care ne confruntam in momentul in care am decis sa facem implementarea. Solutiile informatice de la Senior Software ne-au convins ca sunt ceea ce compania noastra are nevoie pentru a organiza activitatea tuturor departamentelor. Faptul ca ne-au oferit acces la o solutie integrata a fost un aspect decisiv in luarea deciziei de colaborare.”

A declarat domnul Petronel Rus, Director General SamMills Distribution.

Unul dintre motivele pentru care managerii SamMills Distribution au decis sa colaboreze cu Senior Software a fost feedback-ul pozitiv primit din piata. In urma utilizarii solutiilor de la Senior Software compania va obtine beneficii precum: accesul la date in timp real datorita utilizarii solutiei SeniorERP, control mai bun asupra activitatilor agentilor de vanzari cu SeniorSFA, gestionarea corecta a marfurilor si nu numai cu SeniorWMS. De asemenea, solutia SeniorVisualBI le va permite managerilor sa monitorizeze in timp real afacerea, astfel incat sa ia decizii rapide, sigure si corecte.

close-link
close-link
close-link
close-link