Senior Software a devenit Premier Business Partner Zebra Technologies

Senior Software, furnizor de sisteme software pentru managementul afacerii, a devenit Premier Business Partner pentru Zebra Technologies, liderul mondial in productia si furnizarea de solutii mobile enterprise.

zebra_premier_partnerSenior Software a devenit Premier Business Partner al Zebra Technologies, liderul global in productia sistemelor de printare, ca urmare a dezvoltarii companiei si a investitiilor realizate in solutii performante ce integreaza o gama variata de echipamente.

“Premier Business Partner” reprezinta cel mai inalt statut de parteneriat Zebra, fiind acordat colaboratorilor cu rezultate exceptionale. In 2017, Senior Software a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 42% si o dublare a profitului companiei. Tot in acelasi an, furnizorul de sisteme software a lansat trada, o platforma B2B pentru echipamente si consumabile, oferind solutii hardware performante de la cei mai importanti furnizori de pe piata internationala, printre care se numara si Zebra Technologies.

Acest parteneriat ii asigura, inca o data, pe clientii nostri despre importanta pe care o acordam sistemelor si echipamentelor pe care le introducem pe piata. In contextul economic actual, colaborarea solida cu furnizori de incredere, recunoscuti pe plan global, este esentiala pentru sustinerea companiilor in procesul de automatizare si de atingere a obiectivelor de business.

Echipamentele Zebra completeaza perfect nevoile companiilor din variate industrii, care au ales sa-si implementeze sisteme software din portofoliul nostru. In cazul clientilor Senior Software, rezultatul acestui parteneriat s-a tradus in eficientizarea activitatilor, cresterea calitativa a serviciilor si a productivitatii resursei umane, economii majore de timp si, bineinteles, in maximizarea profitului.

a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Echipamentele Zebra revolutioneaza tehnologiile utilizate in depozit si in retail, in portofoliul companiei regasindu-se atat dispozitive mobile pentru urmarirea si gestionarea activelor afacerii, cat si consumabile.

In urma parteneriatului dintre Senior Software si Zebra Technologies, platforma trada pune la dispozitia companiilor interesate de automatizare, o gama larga de echipamente hardware precum: imprimanta termica, cititoare de coduri de bare, cartuse imprimanta, toner imprimanta, terminale portabile etc.

Programul Zebra PartnerConnect reprezinta o componenta cheie a strategiei noastre de dezvoltare a partenerilor, dar si modalitatea prin care ne asiguram ca acestia au acces la instrumente si bune practici necesare functionarii solutiilor Zebra la standardele de calitate de care au nevoie clientii nostri. Ne bucuram ca Senior Software a obtinut noul nivel de parteneriat, confirmand astfel succesul strategiei pe care a adoptat-o in ultimii ani, aceea de a aduce un plus de valoare gamei largi de solutii software pe care le are in portofoliu prin alaturarea celor mai noi solutii si servicii Zebra. Astfel, clientii beneficiaza de solutii complete, cu tehnologie de ultima generatie. 

a declarat Sorin Ionascu, Territory Sales Manager in cadrul Zebra Technologies.

close-link
close-link
close-link
close-link