SeniorERP a crescut cu 80% timpul dedicat clientilor la raft de catre angajatii VIAMSO

Noutati

Cu SeniorERP, timpul dedicat clientilor la raft a crescut cu 80% pentru echipa Viamso, retailer de materiale de constructii. Dupa numai doua saptamani de utilizare a sistemului ERP, managerii spun ca le-a adus beneficii mai mari decat au preconizat.

Viamso este o companie din judetul Cluj care a crescut timpul dedicat clientului la raft de la 50% la 90%, in doar doua saptamani de la folosirea unui soft ERP furnizat de Senior Software.

Inainte de implementarea SeniorERP, operatiunile de vanzare se faceau manual, fiind predispuse erorilor si consumand foarte mult timp. Astfel, retailerul de constructii Viamso a decis sa isi automatizeze activitatile repetitive cu ajutorul unui soft ERP adaptat nevoilor specifice ale companiei.


beneficii obtinute

Dupa numai doua saptamani de utilizare a solutiei SeniorERP, echipa Viamso a observat beneficii precum:

Cresterea cu 80% a timpului dedicat clientului la raft

Reducerea timpilor de procesare a marfurilor si a comenzilor

Relocarea angajatilor catre procesul propriu-zis de vanzare

Mobilitatea mai mare a angajatilor

Acuratetea mai buna a informatiilor

Accesul rapid la date actualizate in timp real

La 2 saptamani de la Go Live deja vedem imbunatatiri semnificative ale proceselor. Timpii de procesare a marfii si a comenzilor sunt mult mai scurti, iar acest lucru ne ajuta sa ne relocam resursele spre ceea ce conteaza cu adevarat: clientul final.

Inainte de SeniorERP, fiecare persoana de pe showroom se ocupa de client cam 50% din timp si restul de 50% era alocat pentru partea de comenzi, de achizitii sau de negociere a produselor. In acest moment, proportia este undeva inspre 85-90% pe partea de client

Alin Moldovan

Manager Dezvoltare

Aplicatia mobila SeniorERP simplifica tot procesul de vanzare

Aplicatia mobila SeniorERP a usurat operatiunile de vanzare a companiei, iar angajatii Viamso pot vizualiza si edita instant date despre clienti, comenzi, preturi sau stocuri. Aplicatia poate fi accesata din browser sau poate fi instalata pe orice telefon sau tableta cu Android.

Pe partea de ERP Mobile, lucrurile au functionat foarte bine si corect din prima clipa. Interfata este foarte prietenoasa si colegii nostri au reusit sa faca fata cu brio. Avem stocurile si comenzile pe care le putem emite din tableta, avem poze cu produse, liste de preturi si multe alte lucruri pe care inainte nu le puteam accesa in showroom. Aplicatia ne ajuta extraordinar de mult.

- a adaugat Alin Moldovan.

Citeste si:

Schuller Eh’klar eficientizeza timpul si resursele cu solutiile Senior Software

Schuller Eh`klar, subsidiara din Cluj a furnizorului austriac cu acelasi nume, utilizeaza solutiile integrate de la Senior Software pentru managementul businessului. Compania a ales sistemele ERP si BI pentru a creste satisfactia clientilor, pentru a economisi timp si pentru a reduce erorile umane.

SeniorERP – oferta pentru clientii noi: functionalitati pentru vanzari, gratuit 6 luni

Companiile care isi doresc automatizarea afacerii si cresterea vanzarilor pot beneficia de o oferta noua: la achizitionarea sistemului SeniorERP, primesc gratuit, timp de 6 luni, functionalitati integrate suplimentare de SFA, CRM si Dashboards.

SeniorERP – versiune noua, optimizata pentru lucru la distanta

SeniorERP este acum disponibil intr-o versiune noua, optimizata pentru lucrul de la distanta. Aplicatia poate fi implementata remote si ofera functionalitati suplimentare pentru cresterea vanzarilor, gestionarea eficienta a clientilor, marketing, raportare si analiza.

Meniu
close-link
close-link
close-link
close-link