Sipex Company a implementat SeniorERP si SeniorVisualBI

Distribuitorul de produse si solutii complete pentru domeniul constructiilor si finisajelor in constructii Sipex Company, a ales solutiile ERP si Business Intelligence de la Senior Software. Compania detine 7 centre logistice la nivel national si un parc auto cu peste 95 de autoutilitare prin intermediul carora deserveste sudul, centrul, vestul si nord-estul Romaniei, iar in 2013 a inregistrat o cifra de afaceri de peste 17 milioane de euro.

sipex implementare erpPentru a-si sustine obiectivul setat pentru 2012-2015, si anume cresterea cifrei de afaceri prin extinderea, dezvoltarea si consolidarea afacerii la nivel national, managerii companiei au decis sa implementeze un software ERP integrat cu o solutie Business Intelligence pentru raportare si analiza.

“Printre factorii determinanti in alegerea solutiilor propuse de Senior Software se numara gradul ridicat de configurare si personalizare, precum si accesul rapid la orice informatie de care ai nevoie. SeniorERP si SeniorVisualBI demonstreaza flexibilitate crescuta prin configurari, prin intermediul unor instrumente vizuale, intuitive si usor de folosit de catre orice om din companie, fara o pregatire speciala, iar obtinerea de informatii critice, necesare, la timpul potrivit, rapoarte cat mai flexibile, analize cat mai detaliate, metode de planificare a resurselor, au dus la acceptarea usoara a aplicatiilor software de catre membri organizatiei.”
A adaugat Domnul Irinel Gheorghe, Director General Sipex Company.

Cateva dintre beneficiile obtinute de companie sunt:

  • Cresterea acuratetii datelor;
  • Optimizarea si cresterea vitezei de rotatie a stocurilor;
  • Reducerea timpului necesar adoptarii deciziilor de business.
close-link
close-link
close-link
close-link