Sustinut de Senior Software, furnizorul de ambalaje sustenabile Biodeck opereaza zilnic sute de comenzi si urmeaza sa intre pe piata internationala

Cu ajutorul unor solutii software integrate, Biodeck, distribuitor de ambalaje sustenabile, opereaza zilnic sute de comenzi, simplu si fara erori, acesta urmand sa intre in curand si pe piata internationala. Produsele sunt comercializate prin intermediul magazinului online, furnizat de Senior Software, care este perfect integrat cu sistemele de gestionare a resurselor afacerii, managementul depozitului si analiza datelor de business, de la acelasi furnizor.

Biodeck, companie care furnizeaza pe piata din Romania ambalaje sustenabile din plante, a simplificat si imbunatatit modul in care isi desfasoara activitatea, in urma unui parteneriat cu furnizorul de solutii software integrate – Senior Software. Cu o cifra de afaceri de aproximativ 17 milioane de euro, distribuitorul de ambalaje biodegradabile si compostabile a automatizat majoritatea fluxurilor de business. Compania reuseste astfel sa dezvolte afacerea intr-un ritm accelerat, lucrand in momentul actual la extinderea distributiei in plan international.

In prezent, compania Biodeck foloseste platforma ecommerce B2B & B2C de la Senior Software, pentru vanzari online de tip business-to-business si business-to-consumer la nivel local, urmand sa ofere acces in portal si clientilor din afara granitelor tarii.

Utilizand solutia ecommerce Senior Software, Biodeck reuseste sa opereze, fara erori, sute de comenzi zilnic. Comenzile sunt plasate rapid de clienti in platforma online, care este integrata direct cu solutiile ERP si WMS, iar acestea sunt livrate a doua zi dupa plasare.

In acest moment, pregatim platforma pentru vanzari cross-border, pentru a accesa piete internationale. Ne dorim o platforma stabila, securizata, usor de tradus in mai multe limbi, dorim sa oferim o experienta buna utilizatorilor.

Diana Chitu
Marketing Director - Biodeck

Solutii software integrate

Pe langa portalul pentru vanzari online, compania foloseste din portofoliul Senior Software si solutiile:

SeniorERP – soft ERP pentru gestionare resurse

SeniorVisualBI – soft BI pentru raportare & analiza date

Soft WMS pentru management depozit

Prin utilizarea de sisteme perfect integrate, distribuitorul are acces in timp real la date de interes, gestioneaza centralizat  resursele companiei si a optimizat fluxurile de lucru din toate departamentele.

In urma integrarii magazinului online cu solutiile ERP, WMS si BI, informatiile cu privire la stocuri, afisate in platforma ecommerce, sunt sincronizate cu cele din depozit, iar clientii au acces la istoricul comenzilor, preturi si stocuri actualizate si urmaresc usor stadiul comenzilor in curs. Pentru ca datele sunt transmise automat, cu acuratete, dintr-un sistem in altul, preluarea si procesarea comenzilor se realizeaza intr-un timp scurt si fara probleme, acest lucru permitand totodata si livrarea mai rapida a produselor comandate. Raportarile si analiza datelor, posibile cu sistemul de Business Intelligence, permit companiei sa obtina o vedere clara asupra intregii afaceri si a directiei de business pe care trebuie sa o urmeze.

integrare magazin online cu solutiile software ERP WMS si BI

Aveam nevoie de o organizare a resurselor companiei, de un centralizator al tuturor departamentelor: achizitii, vanzari, contabilitate, managementul relatiilor cu clientii si Senior Software a venit cu solutia compatibila nevoilor noastre. Complexitatea activitatilor desfasurate de Biodeck a impus alegerea unei solutii ERP performante, iar sistemul SeniorERP este capabil sa raspunda eficient provocarilor domeniului de activitate, oferind scalabilitate si permitand cresterea businessului.

Utilizarea mai multor solutii de business de la acelasi furnizor, respectiv Senior Software, este o garantie de integrare perfect functionala a fluxurilor de lucru din companie. Folosind sistemele integrate ERP, WMS, Ecommerce si BI, dispunem de un mod de lucru unitar pentru toate departamentele si, bineinteles, de o optimizare a proceselor.

- a completat Diana Chitu.

Adaptarea solutiilor la specificul afacerii si la cadrul legislativ din Romania, dar si permiterea de integrari EDI cu platformele clientilor si furnizorilor, au fost cateva dintre elementele care au determinat inceperea parteneriatului Biodeck cu Senior Software. La fel de importante au fost si: posibilitatea de gestionare a unor volume mari de date si furnizarea de servicii de suport & upgrade post implementare.

Despre Biodeck

Infiintata in 2017, Biodeck este o companie cu impact pozitiv, specializata in furnizarea de solutii inovatoare pentru economia circulara, realizand distributie de ambalaje din surse regenerabile. Activitatea are la baza o permanenta preocupare pentru identificarea de noi metode si idei care fac businessurile sa fie mai sustenabile. Distribuitorul pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de ambalaje prietenoase, ambalaje biodegradabile si compostabile, ce au la baza un continut din plante.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link