Todoceram si-a fluidizat procesele interne si accesul la informatie cu solutiile Senior Software

Todoceram si-a fluidizat procesele interne si a imbunatatit transparenta informatiilor cu un pachet unic de sisteme software. Distribuitorul national de placi ceramice si obiecte sanitare din Bihor a implementat solutiile integrate ERP si BI de la Senior Software.

Todoceram a implementat un pachet unic de solutii ERP si BI pentru managementul resurselor, al fluxului de lucru si al proceselor de analiza si raportare. Distribuitorul de placi ceramice si obiecte sanitare a ales Senior Software, singurul furnizor de sisteme software din Romania cu un pachet complet de solutii integrate pentru managementul de business.

“Am ales aceste sisteme datorita recomandarilor partenerilor nostri si a capabilitatilor de operare ale solutiilor. Implementarea de ERP si BI a avut la baza dorinta de a fluidiza procesele interne si a creste transparenta informatiei. Am ales sa colaboram cu Senior Software, iar intreaga situatie a fost gestionata de o echipa de profesionisti”,

a declarat Raul Ghiman, Director National Vanzari in cadrul Todoceram.

O caracteristica foarte importanta pentru desfasurarea activitatii in cadrul Todoceram o reprezinta capacitatea de a urmari cat mai in amanunt procesele interne si comerciale, iar rapoartele generate de sistemul BI au devenit absolut necesare pentru stabilirea, urmarirea si controlul rezultatelor in cadrul echipei.

“Aceste solutii sunt esentiale, […] pot face diferenta intre o afacere de succes si restul companiilor”

Todoceram este localizata in Bihor si are doua puncte de lucru, o flota de 10 camioane, peste 600 de clienti si un portofoliu ce depaseste 25.000 de repere. Noile sisteme permit integrarea tuturor proceselor si datelor intr-o platforma unica, oferind echipei acces in timp real la informatii despre stocuri, clienti, furnizori si nu numai.

Mai mult, in cadrul companiei, pachetul ERP & BI a determinat cresterea vitezei de operare a documentelor si o gestionare mai buna a cash-flowului, totodata reducand timpul de procesare si livrare a comenzilor.

“In domeniul nostru de activitate, aceste solutii sunt esentiale. Controlul proceselor interne, urmarirea cash-flow-lui, stabilirea obiectivelor si managementul, in general, sunt bazate pe informatii, iar acestea pot face diferenta intre o afacere de succes si restul companiilor”,

a completat Raul Ghiman.

Produsele din portofoliul companiei Todoceram provin atat din Romania, cat si din tari precum Polonia, Bulgaria si Spania. Distribuitorul planuieste ca in viitor sa isi largeasca gama de produse, contribuind astfel la dezvoltarea business-ului si, implicit, a clientilor. Solutiile furnizate de Senior Software sunt concepute astfel incat sa sustina extinderea oricarui business, din toate punctele de vedere.

close-link
close-link
close-link
close-link