Afacerile Senior Software au crescut cu peste 42% in 2017

Senior Software, unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor, a incheiat anul 2017 cu o crestere a cifrei de afaceri de peste 42%. Compania a implementat sisteme software in companii cu renume precum Regina Maria, Delaco, Alexandrion si Cafea Fortuna. 

senior-softwareIn 2017, Senior Software si-a dublat profitul si a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de peste 42% fata de anul anterior, ajungand la 20,4 milioane lei. Pe parcursul intregului an, compania a implementat solutii software customizabile pentru afaceri din diferite domenii precum FMCG, sectorul serviciilor medicale private, industria de mobila, de materiale de constructii si nu numai.

Beneficiile sistemelor implementate au determinat rezultate inca din primele luni dupa implementare:

Miababy.ro si-a optimizat fluxurile de lucru din depozit cu solutia WMS pentru E-commerce. Cel mai nou magazin online pentru bebelusi livreaza in prezent 80% din comenzi in aceeasi zi si le poate procesa chiar si in 15 minute.

✅ Jucatori cheie din industria alimentara si a bauturilor alcoolice precum Delaco, Pambac si Alexandrion Grup si-au imbunatatit acuratetea livrarilor pana la 99% si au un control deplin asupra stocurilor, cu ajutorul solutiei WMS pentru managementul depozitului.

Flexibil, Antares Romania si Sipa Engineering Romania si-au optimizat procesul de productie prin implementarea sistemelor APS si MES. Companiile si-au redus costurile de fabricatie, au sincronizat achizitiile de materii prime cu productia efectiva si isi planifica mai eficient activitatile si necesarul de materiale.

Energy Gas Provider, Cafea Fortuna si Bauder sunt cateva dintre companiile care in 2017 si-au automatizat operatiunile si isi monitorizeaza activitatile in timp real cu ajutorul solutiilor ERP si BI. In acelasi timp, Jollycontor Impex estimeaza cresteri de 20 – 25% a eficientei in aprovizionarea marfurilor si de pana la 30% a productivitatii angajatilor, dupa implementarea celor doua sisteme.

Succesul financiar pe care l-am inregistrat in 2017 se datoreaza rezultatelor concrete obtinute de clientii nostri in urma implementarilor. Sistemele Senior Software sunt intuitive, incorporeaza know-how validat intern si international si sunt preconfigurate pe industrii, reusind astfel sa aduca beneficii cuantificabile intr-un timp scurt. In plus, toate solutiile noastre sunt flexibile si pot fi adaptate conform cerintelor clientului, cu posibilitati avansate de customizare. Nu in ultimul rand, sistemele software sunt insotite de servicii pe masura, fiind sustinute de catre echipe dedicate, specializate pe verticale de business si sistemele aferente. Toate acestea ne recomanda ca fiind un furnizor de incredere, ce ofera rezultate palpabile clientilor sai”

a declarat Daniel Toma, Director General Senior Software.

Fondata in 2003, Senior Software a realizat peste 400 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii de la Microsoft alaturi de platforme testate la nivel international precum Tableau Software sau Logistics Vision Suite de la Mantis Informatics. Compania isi desfasoara in prezent activitatea in patru locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi) cu o echipa formata din peste 150 de angajati, fiind unul dintre principalii furnizori de sisteme software integrate din Romania.

close-link
close-link
close-link
close-link