Studiu de caz VIDEO

Producatorul branzeturilor Torockoi a redus cu 40% timpii de lucru dedicati pregatirii comenzilor si a obtinut trasabilitate completa

Afla din video cum se desfasoara procesele din fabrica companiei De Coltesti si ce rezultate a inregistrat producatorul lactatelor Torockoi, in urma automatizarii activitatii si gestionarii afacerii cu solutii software integrate!

Beneficii si avantaje obtinute de catre producatorul De Coltesti cu solutia MES:

Economii de 3 ore pe zi rezultate din automatizarea proceselor

Trasabilitate completa, in aval si in amonte

Activitati eficient organizate si fluxuri de lucru simplificate

Scaderea pierderilor tehnologice si eliminarea erorilor

Acces instant la date despre procese si operatiuni

Reducerea costurilor din zona de comenzi, miscare marfuri etc.

Scurtarea timpilor de pregatire comenzi fara suplimentari de personal

Respectarea termenelor de livrare stabilite in relatia cu clientii

Eliminarea deficientelor privind calitatea

Urmarirea facila a operatiunilor si resurselor din productie

Compensarea operatorilor din fabrica in functie de performante

Productivitate crescuta in randul angajatilor

In momentul in care am implementat sistemul pentru managementul activitatilor de productie, lucrurile au inceput sa se lege si oamenii erau cumva mai autonomi, nu mai depindeau asa mult de ceilalti, fiecare isi facea particica lui. Solutia MES ne-a ajutat sa simplificam foarte mult lucrurile, sa eliminam hartia din toate procesele de productie si sa reducem costurile. Inclusiv procesul de vanzare, de pregatire si trimitere a produselor catre client, implica niste timpi considerabil mai mici, iar riscul de a fi greseli de cantitate sau de lot a fost eliminat.

Marius Chiorean, Director Vanzari - De Coltesti (Torockoi).

Intreaga afacere gestionata simplu cu solutii software moderne si integrate

Avantajele obtinute de producatorul branzeturilor Torockoi au fost amplificate si extinse datorita utilizarii solutiei MES alaturi de alte sisteme de business din portofoliul Senior Software, solutii perfect conectate, care au permis gestionarea integrata a intregii afaceri.

Compania foloseste MESsoft management activitati productie – impreuna cu SeniorERPsoft gestionare resurse, SeniorVisualBIsoft analiza si raportare, SFAsoft vanzari. Prin intermediul suitei de sisteme software integrate, echipa De Coltesti dispune de control si vizibilitate completa asupra tuturor zonelor de business. Printre rezultatele obtinute de producator se numara:

Acces rapid la informatii actualizate in timp real

Procese conectate si operativitate crescuta in sarcinile de zi cu zi

Transparenta maxima privind activitatile, resursele si produsele companiei

Privire de ansamblu clara si proces decizional optimizat

Reactii rapide si performante de business mult imbunatatite

Intreaga afacere De Coltesti, gestionata simplu cu solutii software moderne si perfect integrate

Este foarte usor sa urmaresti procesul de productie si sa mentii calitatea produselor cu solutia MES. Lucrurile se intampla mai rapid, poti actiona aproape instant si oamenii respecta ceea ce tu ai definit ca si un cadru, pentru ca nu se pot abate.

Toata lumea stie exact ce are de facut, iar interconectarea dintre sisteme ne permite sa avem o transparenta asupra productiei mult imbunatatita. Tot ce operam in ERP, se vede in MES, iar ce facem in MES, se vede automat in ERP. Aceste solutii digitale te pregatesc pentru viitor, adica iti spun exact ce ai de facut astazi, ca maine sa faci profit.

Marius Chiorean, Director Vanzari - De Coltesti (Torockoi)

Despre De Coltesti

Compania De Coltesti, renumita pentru branzeturile Torockoi, a fost infiintata in 1994, afacerea fiind axata pe producerea branzeturilor si a altor derivate din lapte. Businessul proceseaza zilnic 15.000 de litri de lapte, colectat de la fermele din Depresiunea Trascaului. Produsele sunt realizate in fabrica din Coltesti dupa retete elvetiene si folosind tehnologii de ultima generatie. Compania dispune de o gama variata de produse (cascaval, branza moale, unt, branza maturata si nu numai), deserveste peste 700 de parteneri, iar livrarea produselor catre clienti se face prin flota proprie. Cifra de afaceri inregistrata de producator este de circa 5 milioane de euro.

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link