Descopera cat de usor poti face rapoarte si analize complexe cu SeniorVisualBI - sistemul Business Intelligence de la Senior Software!

Analizeaza rapid, printr-un numar nelimitat de grafice si vizualizari, informatiile despre vanzari, achizitii, clienti, preturi, stocuri, cash-flow sau profit!

Ce spun clientii SeniorVisualBI:

Solutia de Business Intelligence este foarte complexa, insa modul in care este organizata o face simplu de utilizat. Odata setate anumite rapoarte, este foarte usor sa vizualizezi infomatiile de care ai nevoie.

Ovidiu Bodea, CEO ApiLand

Solutia Business Intelligence ne ajuta sa stim exact unde trebuie sa actionam atunci cand ceva nu functioneaza cum ar trebui si sa aflam mai rapid care sunt factorii de influenta.

Ovidiu Roman, Director Executiv M&M Product

SeniorVisualBI imi permite sa imi construiesc singura rapoartele, nu mai am nevoie de un programator care sa faca acest lucru pentru mine.

Roxana Jeglinschi, Director IT si Dezvoltare Caranda Baterii

Sistemul BI ne permite eficientizarea procesului decizional si urmarirea tuturor indicatorilor ce influenteaza costurile si vanzarile.

Vasile Boitos, Director General German Electronics

Un program BI te ajuta nu numai sa identifici probleme, dar si sa imbunatatesti indicatori vitali si sa planifici.

Alina Yolcu, Manager General Tuplex Romania

SeniorVisualBI ofera o perspectiva larga de optiuni atat in zona de analiza a veniturilor si profitabilitatii, cat si pentru analize de cost, financiare etc.

Silviu Toma, Director General Phoenix Contact Romania

Alege solutia SeniorVisualBI pentru:

Analize predictive complexe

Ofera posibilitatea testarii de scenarii alternative si sustin optimizarea afacerii pentru viitoarele schimbari.

Dashboard-uri interactive

Asigura vizibilitate asupra intregii afaceri si permit trecerea de la o imagine de ansamblu la detalii specifice cu un singur click.

Usurinta in utilizare

Vine in ajutorul utilizatorilor non-tehnici cu modalitati foarte intuitive de prelucrare a datelor, precum Drag & Drop.

Interfata adaptata dispozitivelor mobile

Graficele si dashboard-urile se adapteaza automat fiecarui tip de dispozitiv, asigurand accesul la date oricand si de oriunde.

Viteza mare de procesare a datelor

Faciliteaza analiza volumelor mari de date intr-un timp foarte scurt, printr-un numar nelimitat de grafice si vizualizari.

Acces securizat la datele companiei

Ofera acces la rapoarte si dashboard-uri in conditii de maxima siguranta, in doar cateva secunde, oricarui utilizator autorizat.

close-link
close-link
close-link
close-link