Caranda Baterii isi eficientizeaza activitatea cu sisteme ERP si BI de la Senior Software

erp implementare carandaCaranda Baterii este al doilea mare producator si distribuitor de baterii si acumulatori din Romania, iar in anul 2012 a inregistrat o cifra de afaceri de peste 9 mil EUR. Compania a ales sa implementeze solutia software integrata formata din SeniorERP si SeniorVisualBI.

“Decizii manageriale corecte si rapide nu pot fi luate in lipsa unor raportari bazate pe date in timp real. Am cautat sa achizitionam un sistem informatic suplu, usor de utilizat, care sa-mi permita mie, ca manager al acestei companii sa-mi creez propriile rapoarte manageriale fara a face apel in permanenta la o echipa de specialisti. De asemenea, in compania Caranda Baterii, unde nivelul de pregatire informatica a angajatilor este foarte diferit, era nevoie de un sistem intuitiv, usor de invatat, accesibil tuturor.”
A declarat domnul Aristide Caranda, Directorul General Caranda Baterii.

Cateva dintre beneficiile obtinute in urma implementarii sistemul ERP sunt:

  • Gestionarea intregului proces de productie
  • Integrarea activitatii de productie cu cea de distributie
  • Eficientizarea procesului de vanzare, realizata prin intermediul unitatilor companiei, care deservesc clientii de pe intreg teritoriul tarii
  • Managementul activitatii de service
  • Evidenta clara a bateriilor uzate restituite, pentru care clientii primesc discounturi

Odata cu sistemul ERP, managerii Caranda au ales si solutia de raportare avansata SeniorVisualBI:

“Imi place SeniorVisualBI pentru ca imi permite sa imi construiesc singura rapoartele, nu mai am nevoie de un programator care sa faca acest lucru pentru mine. Cu ajutorul sistemului BI urmarim de la viramente si incasari pana la vanzari detaliate pe produs, furnizor sau client.”
A adaugat doamna Roxana Jeglinschi, Director IT si Dezvoltare al companiei Caranda.

close-link
close-link
close-link
close-link