Scurt istoric Senior Software

istoric companie senior software an 2021 Senior Software cumpara Sincron HR

Un an incarcat cu parteneriate si proiecte interesante

Am cumparat 30% din actiunile Sincron HR si am extins portofoliul de solutii cu un sistem avansat pentru managementul resursei umane.

Am continuat sa imbunatatim solutiile din portofoliu, sa le adaptam cerintelor din piata in continua schimbare si sa raspundem cat mai eficient nevoilor punctuale pe care le au afacerile ce isi doresc sa prospere folosindu-se de automatizare.

Am realizat numeroase proiecte interesante in companii din diferite industrii si am urmarit rezultatele obtinute de clientii nostri cu ajutorul solutiilor Senior Software, perfectionand constant sistemele si serviciile oferite in functie de feedbackul acestora si modificarile pietei. Cateva exemple in acest sens sunt:

  • Regina Maria – a redus cu 50% timpul de bugetare si de analiza HR, gestionand intr-un mod simplificat bugetele de resurse umane, cu solutia de management al performantei – CPM

Citeste mai mult >>

  • Flexibil – a imbunatatit intreaga activitate de productie, a crescut profitabilitatea afacerii si toate operatiunile din fabrica sunt planificate in detaliu din cateva clickuri, ca urmare a utilizarii solutiilor APS si MES
  • Viamso – a simplificat intregul proces de vanzare, a crescut cu 80% timpul dedicat clientului la raft, a redus timpii de procesare a marfurilor si comenzilor si a obtinut acces rapid la date actualizate in timp real cu SeniorERP
  • dEpurtat.ro – a crescut vanzarile online cu 20%, a realizat economii de peste 4 ore pe zi si a redus comenzile cu probleme de la cateva sute la circa 3-4 comenzi pe luna, obtinand totodata mai mult control asupra afacerii cu solutia SeniorERP
  • Agroland – a obtinut o expunere mai buna a produselor in site si a imbunatatit comunicarea cu partenerii, a crescut vanzarile si proceseaza mai rapid comenzile cu solutiile SeniorERP si B2B
  • Merlins Beverages (Vitamin Aqua) – a optimizat activitatile de productie & vanzari, impreuna cu cele din zona financiar-contabila, obtine rapoarte corecte si detaliate si beneficiaza de vizibilitate si control sporit asupra businessului cu SeniorERP si SeniorVisualBI
  • RPW Logistics – a eficientizat operatiunile din depozit, gestionand rapid si simplu fluxul de ambalaje, a crescut acuratetea si vizibilitatea asupra stocurilor si a imbunatatit semnificativ satisfactia clientilor cu solutia WMS

Citeste mai putin <<

Ce ne recomanda?

Din 2003 sustinem companiile din tara si nu numai, sa isi atinga potentialul maxim, sa lucreze mai eficient si sa fie mai profitabile, oferindu-le solutiile potrivite nevoilor lor.

0+
Implementari de succes
0
Ani de experienta
0+
Angajati
0%
Crestere CA in 2021

Tehnologia din spatele solutiilor Senior Software

Platforma .NET

Este cadrul de dezvoltare utilizat de catre programatorii SeniorERP. Acesta permite realizarea, distribuirea si rularea aplicatiei ERP.

SQL Server

Asigura gestionarea optima si in siguranta a volumelor mari de date. SeniorERP este compatibil cu versiunile: 2008/R2, 2012, 2014 si 2016.

HTML

Este un limbaj de marcare, utilizat pentru crearea paginilor web, ce pot fi afisate prin intermediul unui browser (navigator).

Windows Server

Serverul SeniorERP este compatibil atat cu versiunea Windows Server 2008/R2, cu Windows Server 2012 si 2012/R2

WCF

Workflow Communication Foundation este un model de programare ce asigura comunicatia securizata in timp real prin internet.

JavaScript

Reprezinta un limba de programare folosit mai ales pentru introducerea unor functionalitati in paginile web, facandu-le mai interactive.

IIS

IIS, sau Internet Information Services este setul de servicii destinat serverului SeniorERP. Se remarca prin flexibilitate, siguranta si scalabilitate.

Workflow Foundation

Este o tehnologie .NET care permite redefinirea facila a proceselor de business, in conditiile respectarii stricte a fluxurilor nou create.

CSS

CSS (Cascading Style Sheets) reprezinta un standard pentru formatarea elementelor unui document HTML.

Muncim, dar ne si distram!

Vrei sa demonstrezi ca locul tau e alaturi de noi? Impresioneaza-ne cu CV-ul tau!

Descopera cateva dintre povestile de succes ale clientilor nostri

close-link
close-link
close-link
close-link