Afla din video cum a reusit Light Candel Art sa depaseasca provocarile din ultimii ani si sa identifice solutiile potrivite pentru dezvoltarea afacerii!

Light Candel Art, distribuitor de lumanari si candele, utilizeaza cu succes sistemele ERPsoft pentru gestionarea resurselor, BIsoft pentru raportare, analiza & vizualizare date si WMSsoft pentru managementul depozitului, solutii integrate din portofoliul Senior Software.


Sisteme software moderne

Optimizarea activitatii de distributie cu solutii software performante

Contrar impredictibilitatii pietei si a situatiilor de criza din ultimii ani, compania a reusit sa faca fata provocarilor si sa dezvolte afacerea in ritmul dorit cu ajutorul solutiilor Senior Software. Distribuitorul, a carui cifra de afaceri depaseste 124 milioane RON, a reusit sa optimizeze spatiul de stocare si activitatea logistica. Mai mult, acesta a crescut vanzarile printr-o mai buna gestionare a resurselor si prin acces la previziuni cat mai realiste, care i-au permis sa traseze cele mai potrivite directii de business.

Compania dispune de un spatiu de depozitare cu o capacitate de 10.000 de paleti si realizeaza tranzactii comerciale atat cu IKA, cat si cu revanzatorii de pe piata traditionala. De asemenea, produsele sunt promovate si distribuite atat prin magazinul online al distribuitorului, cat si prin trada.ro, platforma de vanzari tip marketplace.

light candel art client senior software implementare sisteme software erp romania

Ce beneficii si avantaje a obtinut Light Candel Art cu ajutorul solutiilor ERP, BI si WMS?

Gestionarea eficienta a resurselor si a operatiunilor din companie

Optimizarea spatiului de depozitare si gestionarea optima a stocului

Acces rapid la informatii despre stoc, preturi, furnizori, actualizate in timp real

Optimizarea timpilor de lucru pe diverse operatiuni

Simplificarea fluxurilor de lucru si cresterea productivitatii angajatilor

Reducerea timpului de procesare comanda cu cel putin 30%

Cresterea cifrei de afaceri intr-un an cu circa 40%

Posibilitatea de a genera previziuni cat mai exacte cu privire la vanzari si necesarul de stoc

Urmarirea facila a datelor referitoare la: evolutie produse, clienti, trenduri din piata etc.

Obtinerea de control si vizibilitate, prin rapoarte detaliate si analiza datelor de business

Imbunatatirea relatiilor cu clientii / furnizorii si a strategiilor de business

Sustinere in extinderea afacerii prin accesul facil la informatii cu privire la situatia reala din companie si generarea de simulari si de previziuni cat mai exacte

Solutii software perfect adaptate nevoilor de business

Ce mi-a placut la Senior a fost disponibilitatea de a se potrivi dorintelor si necesitatilor noastre. Solutiile Senior Software sunt perfecte pentru afacerea noastra si fara acestea nu cred ca am mai putea functiona in momentul de fata.

Informatiile pe care le avem in SeniorERP sunt extrem de multe: preturi, vanzari, clienti, furnizori, iar toate aceste date sunt aduse in fata in momentul in care ai nevoie de ele. Cu BI, realizam rapoarte si analize, iar extragerea informatiilor necesare se face rapid, ceea ce ne permite sa economisim timp. Sistemul ne-a ajutat sa facem fata provocarilor si sa gasim solutii de extindere. Putem verifica profitabilitatea, vanzarea pe articol, pe sezoane, putem realiza previziuni pentru a face achizitii din timp si multe altele.

WMS-ul ne ajuta sa gestionam optim depozitul, ne arata in fiecare moment unde avem fiecare articol si de ce cantitate dispunem pe fiecare tip de produs. Dupa implementarea acestei solutii am avut o crestere a cifrei de afaceri cu circa 40%, care nu ar fi fost posibila fara ajutorul sistemului WMS.

Ciprian Zeca, Director Economic - Light Candel Art

Alege pachetul de solutii software care se potriveste cel mai bine modelului tau de business!

Afla mai multe despre solutiile integrate de la Senior Software

close-link
close-link
close-link
close-link