Coriolan Distributie a ales sistemele integrate ERP si Business Intelligence de la Senior Software

Coriolan Impex distribuie produse cosmetice si detergenti in zona Moldovei si Brasov, si a avut o cifra de afaceri de aproximativ 35 mil RON in 2013. Compania a ales sa implementeze solutiile integrate de la Senior Software, respectiv SeniorERP si SeniorVisualBI, si urmareste imbunatatirea relatiei cu clientii, cresterea profitabilitatii, optimizarea stocurilor si obtinerea unui control mai bun asupra cheltuielilor.

coriolan impex erp imagine articol

“Daca stam sa analizam fluxurile de informatii din cadrul unei companii care activeaza in sectorul privat la ora actuala, ne dam seama ca un sistem informatic integrat este indispensabil. Motivele pentru care am ales sa colaboram cu Senior Software au fost in principal legate de profesionalismul de care a dat dovada in toate etapele acestui proiect, intelegerea modelului de business al Coriolan, de flexibilitatea in customizarea solutiilor, cat si de timpul de raspuns rapid la solicitarile de natura tehnica. Ulterior implementarii intentionam sa obtinem o crestere a profitabilitatii businessului, imbunatatirea relatiilor cu clientii si de asemenea o mai buna gestiune a stocurilor, datorata acuratetii ridicate a datelor.”
A declarat domnul Ionel Silav, Administrator Coriolan Distributie.

Unul dintre motivele pentru care managerii Coriolan au ales SeniorERP a fost intuitivitatea interfetei aplicatiei, aspect care a facut ca aceasta sa fie usor de asimilat de catre utilizatori intr-un interval de timp redus.

Totodata, sistemul ERP a permis companiei sa integreze toate informatiile si procesele intr-o platforma software unica, ceea ce a dus la o crestere a acuratetii datelor despre vanzari, cheltuieli, stocuri, precum si transparenta ridicata a preturilor.

Pe langa SeniorERP managerii Coriolan au ales si SeniorVisualBI, considerat de acestia o necesitate pentru firma, pentru ca le permite sa urmareasca indicatori specifici activitatii de vanzare, precum cifra de afaceri totala, adaosul comercial, costuri de achizitie si cheltuieli impartite pe centre de cost precum si reduceri comerciale acordate.

close-link
close-link
close-link
close-link