Senior Software lanseaza solutia TMS care te ajuta sa reduci cu 15% costurile de transport

Senior Software anunta lansarea unei solutii de tip TMS ( Transport Management System ), dezvoltata pe o platforma utilizata de peste 800 companii din intreaga lume . Aceasta contribuie la imbunatatirea modului de utilizare a resurselor implicate in transportul de marfuri: soferi, masini si combustibil, generand reduceri de costuri intre 7 si 15%. In plus, scade timpul de livrare a comenzilor clientilor, pentru ca planificarea comenzilor si a rutelor de transport se realizeaza automat.

“In multe situatii pretul la raft al produsului are o componenta semnificativa reprezentata de costul de transport asociat acestuia. Iata deci inca o oportunitate pentru companiile care doresc sa devina mai competitive prin eficientizarea lantului logistic. Astfel, pentru a completa suita de sisteme destinate optimizarii stocurilor si a managementului depozitelor, lansam solutia de optimizare a rutelor de livrare, capabila sa reduca cu pana la 15% costurile de transport.”
Lori Haiducescu, Director Operatiuni Senior Software.

Pe langa reducerea semnificativa a costurilor, implementarea unei solutii de optimizare a rutelor de transport ofera companiilor urmatoarele beneficii:

  • Reduce necesarul de masini din parcul auto
  • Scade consumul de combustibil
  • Optimizeaza rutele de transport
  • Imbunatateste comunicarea cu autovehiculele aflate pe traseu
close-link
close-link
close-link
close-link