Distribuitorul oficial adidas in Romania, al echipamentelor
pentru arte martiale si box, si-a automatizat operatiunile cu SeniorERP

Masibo Sport, producator al brandului cu acelasi nume si distribuitor exclusiv al echipamentelor adidas pentru arte martiale si box in Romania, Bulgaria si Moldova, a obtinut vizibilitate si control asupra intregii activitati cu solutia ERP de la Senior Software.

Masibo Sport isi gestioneaza afacerea cu solutia SeniorERP de la Senior Software, iar prin investitia in sistemul pentru managementul resurselor compania a obtinut vizibilitate si control asupra businessului, acuratete in gestionarea stocurilor si eficienta in zona de vanzare.

In prezent, datorita sistemului ERP, lucrurile sunt mai ordonate, avem o situatie clara asupra intregii activitati si ne putem seta obiective foarte precise. Avem o situatie foarte, foarte clara in privinta stocurilor, ceea ce e extrem de important pentru noi. Putem sa generam rapoarte in functie de nevoi, pe orice palier, atat pe partea de achizitii, cat si pe cea de vanzari si incasari. Acest lucru ne permite sa organizam si sa planificam mai bine perioada urmatoare.

Procedurile sunt, de asemenea, mai clare. In momentul in care avem o comanda de la un client, pregatim comanda, generam factura, si, tot din program, generam AWB-ul, obtinand astfel un flux complet, cu proceduri bine organizate, de la cap la coada.

logo testimonial masibo sport comunicat erp 18 08 2022
Alina Tinca
Owner - Masibo Sport

beneficii obtinute

SeniorERP, sistem ERP pentru managementul integrat al operatiunilor, s-a pliat pe nevoile distribuitorului si producatorului de echipamente sportive Masibo Sport, care beneficiaza in prezent de multiple beneficii, precum:

Vizibilitate crescuta asupra stocurilor

Acces la rapoarte detaliate pentru zona de vanzari si cea de incasari

Planificarea eficienta a bugetului

Setarea unor obiective realiste de business

Planificarea necesarului de stoc in mod automat, in functie de istoricul vanzarilor

Sincronizarea in timp real a stocurilor din magazinul online cu gestiunea din ERP

Actualizarea datelor in timp real

Eliminarea riscului de a plasa comenzi pe produsele cu stoc epuizat

Cresterea satisfactiei clientilor

Cresterea productivitatii in randul angajatilor

Urmarirea cu usurinta a volumului de vanzari si incasari realizate de fiecare agent in parte

Automatizarea sarcinilor manuale repetitive

masibo sport a obtinut numeroase beneficii in urma implementarii erp de la senior software

Despre Masibo Sport

Masibo Sport este producator de echipamente sportive si accesorii si unic distribuitor pentru echipamentele de arte martiale si box adidas. Compania s-a lansat in anul 2010, iar in prezent produce si distribuie echipamente pentru federatii sportive, revanzatori, cluburi sportive si persoane fizice – prin intermediul magazinului online masibosport.ro. Societatea pune la dispozitia clientilor sai echipamente si accesorii pentru discipline sportive, precum: Karate, Judo, Box, Kickbox, MMA, Taekwondo, Lupte.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link