Dr. Wheel vrea sa dubleze cifra de afaceri
cu sistemele de la Senior Software

Furnizorul de piese si servicii auto Dr. Wheel a ales solutiile ERP si BI de la Senior Software pentru o mai buna gestionare a fluxurilor din companie si imbunatatirea procesului de vanzare. Sistemele au fost integrate cu aplicatia pentru service auto pentru a asigura continuitatea fluxului de lucru.

Compania Vladadel din Mures, care a lansat brandul Dr. Wheel, vrea sa ajunga la o cifra de afaceri de 10 milioane de euro in urma investiei intr-un pachet de sisteme integrate. Furnizorul de piese si servicii auto a achizitionat SeniorERP si SeniorVisualBI de la Senior Software, solutii pentru gestionarea resurselor si analiza date. Cresterea vanzarilor, monitorizarea atenta a centrelor de cost / profit si reducerea pierderilor financiare – sunt doar cateva obiective setate ca urmare a investitiei.

Cea mai mare utilitate a ERP-ului o vad pe partea de online, in gestionarea clientilor, a produselor din depozit si a activitatilor de aprovizionare. Cu sprijinul Senior Software vom avea un portofoliu dublu de clienti ce cred ca ne va aduce o crestere imediata a vanzarilor. ERP-ul are exact ce ne trebuie pentru a ne dezvolta in urmatorii 5 ani si ne asteptam sa dublam cifra de afaceri.

BI-ul ajuta mult in a vedea exact orice sincopa si orice realizare extra, lucru care imi permite sa iau decizii corecte mai usor, imediat, fara sa intarzii anumite masuri sau sa nu le iau deloc. Acest lucru, impreuna cu gestionarea informatiilor care vin de la client si pleaca spre client, conteaza enorm.

FlameWheelDrWheel1B vladadel logo 2021 comunicat
Marian Bota
Director General

integrare erp cu soft pentru service

Interfatarea cu softul pentru service-ul auto

Businessul Vladadel include si o zona de reparatii si intretinere auto, iar solutia ERP a fost integrata cu softul pentru service auto utilizat deja in companie. Interfatarea dintre cele doua sisteme permite continuitatea fluxului de lucru spre zonele de facturare, lansare comenzi si analiza. Astfel, timpul dedicati acestor operatiuni se reduce, acuratetea creste, iar clientii sunt notificati prin e-mail referitor la soldurile existente.

Avem un soft bun pe zona de service, dar care nu acopera si partea de contabilitate si gestiune la nivelul nevoilor noastre. Cu noul sistem ERP, odata realizat transferul tuturor datelor, angajatii vor accesa mai usor informatia si vor actiona mai rapid cand apare o cerere de reparatie si nu numai. Speram sa reducem la jumatate timpii de gestionare a cererilor de clienti.

- a adaugat Marian Bota.

Importanta sistemelor integrate in industria automotive erp service auto integrare solutie

Importanta sistemelor integrate in industria automotive

Echipa Dr. Wheel a inceput colaborarea cu Senior Software ca urmare a feedbackului pozitiv oferit de companiile de automotive care foloseau deja solutiile SeniorERP si SeniorVisualBI.

Am ajuns sa inchei un parteneriat cu Senior Software dupa ce am reusit sa aflu direct de la clientii acestuia ce cred ei despre sistem si cum ii ajuta. In domeniul nostru de activitate, o companie care se vrea stabila pe piata, nu are nicio sansa fara astfel de sisteme integrate. Senior Software e capabil sa ne sustina in ceea ce vrem sa construim si acest lucru inseamna foarte mult pentru noi.

- a completat Marian Bota.

Despre Dr. Wheel

Dr. Wheel este brandul lansat de catre Vladadel, o companie din judetul Mures care activeaza ca furnizor de servicii si piese auto. Pe langa activitatea de comert, compania realizeaza si activitati de reparatii si intretinere auto. Cifra de afaceri a furnizorului este de aproximativ 5 milioane de euro, businessul avand o experienta de mai bine de 10 ani pe piata de automotive. Planurile de viitor ale companiei includ deschiderea a inca doua puncte de lucru.

Citeste si:

close-link
close-link
close-link
close-link