Eldon: “sistemul CPM impreuna cu serviciile Senior Software au fost solutia perfecta pentru noi”

Producatorul Eldon implementeaza CPM de la Senior Software, singurul sistem de bugetare cu functionalitati integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel national. Impreuna cu serviciile complete de mentananta si suport oferite de Senior Software, CPM reprezinta solutia perfecta pentru managerii fabricii Eldon.

logo eldonCu o cifra de afaceri de 359 milioane lei in 2016, Eldon Group este un producator international de cofrete si dulapuri pentru protejarea echipamentelor, cu activitati in intreaga lume: Europa, America si Asia.  Daca pana acum, compania folosea aplicatii open source si Excel pentru realizarea rapoartelor, planificare financiara si managementul bugetelor, strategia de dezvoltare a determinat reprezentantii Eldon Company sa caute un sistem BI suficient de puternic pentru a le sustine nevoile in viitor. Dupa analiza a zeci de aplicatii, acestia au ales singura solutie CPM cu sistem BI inclus din Romania, oferita de Senior Software.

Exista un cuvant cheie care trebuie combinat cu solutiile BI sau CPM, dincolo de aria KPI si a dashboard-urilor, si acest cuvant este ‘colaborare’. Solutia CPM de la Senior Software cu functionalitati integrate de BI reprezinta combinatia perfecta pentru a determina comportamentele dorite in companie. Este posibil ca acest sistem sa nu fie cel mai bun instrument BI sau CPM de pe piata, dar cu siguranta este cel mai bun sistem CPM cu BI integrat, acoperind perfect nevoile noastre in ambele domenii”  considera Javier de Jerónimo, Corporate Controller @Eldon.

Odata cu implementarea solutiei CPM, peste 80 de utilizatori din cadrul echipei Eldon lucreaza intr-un mediu de planificare multidimensional ce reuneste toate datele companiei, iar procesele de bugetare, planificare si prognoza sunt mult mai fiabile din punct de vedere al rezultatelor si mult mai putin costisitoare in ceea ce priveste timpul si resursele.

implementare cpm

Mai mult, echipa Eldon beneficiaza de mentenanta si suport continuu atat in timpul implementarii, cat si post implementare, acesta fiind unul dintre criteriile majore de selectie a sistemului.

La fel de important ca solutia in sine, ne-am dorit sa putem conta pe un partener profesionist si de incredere in timpul implementarii sistemului, care ne poate ajuta sa asiguram o buna mentenanta si suport odata ce se finalizeaza implementarea. Astfel, sistemul CPM impreuna cu un partener precum Senior Software au fost solutia perfecta pentru noi” a adaugat domnul Javier de Jerónimo.

Printre companiile care folosesc cu succes sistemul CPM de la Senior Software se numara si Alliance Healthcare, Porsche Romania, Romcarbon, Regina Maria, Volvo, Faist Mekatronic, Phoenix Contact si multi altii.

close-link
close-link
close-link
close-link